bazár, predaj, inzercia, predám

Zľava - Nová dámska bunda ROXY AMY 3in1 Jacket

Kategória: Bundy a Kabáty

Nová (s visačkami), nenosená dámska, nielen lyžiarska/snowboardová bunda Roxy AMY 3in1 Jacket, veľkosť M, farba BLUE Print, vodný stĺpec 10K ROXY DryFlight® technology, vyberateľná vnútorná bunda. Bežná zľavnená cena 150+ EUR, poštovné v cene.

Viac info a fotiek:

Zľava - Nová dámska bunda ROXY AMY 3in1 Jacket
Podobné inzeráty
Nová dámska bunda ROXY Madden
Nová (s visačkami), nenosená dámska bunda Roxy Madden Jacket, veľkosť S, farba True Black, zateplenie ROXY WarmFlight® Eco insulation + 5K ROXY DryFlight® technology [5,000 mm / 5,000 g]. Bežná zľavnená cena 100+ EUR, poštovné v cene. Viac info a fotiek:
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
Nová dámska bunda Vaude Nikka 3in1 Jacket 2L Sympatex
Nová (s visačkami), nenosená dámska bunda Vaude Nikka 3in1 Jacket, velkosť S (38), farba Titan, 2L membrána Sympatex-Performance 35,000 mm, Bluesign®. Vhodná na turistiku, skialp, ale aj na bežné nosenie. Bežná cena 200+ EUR, poštovné v cene. Viac info:
Nová dámska bunda ROXY Test Of Time
Nová (s visačkami), nenosená dámska zimná bunda Roxy Test Of Time Puffer Jacket, veľkosť L, farba Anthracite, predĺžený strih. Bežná zľavnená cena 100+ EUR, poštovné v cene. Viac info a fotiek:
Zľava - Nová dámska bunda The North Face Ventrix Jacket
Nová (s visačkami), nenosená dámska bunda TNF Ventrix Jacket, veľkosť S, farba Urban Navy. Ľahká, teplá a super priedušná, vhodná na turistiku, skialp. Bežná cena 100+ EUR, poštovné v cene. Viac info:
Nová pánska bunda Peak Performance M Pact Jacket
Nová (s visačkami), nenosená bunda Peak Performance M Pact Jacket, velkosť M, farba Citrine / Motion Grey, HiPe Core Plus®, 10.000/10.000. Bežná akciová cena 200+ EUR, poštovné v cene. Viac info a fotiek: