bazár, predaj, inzercia, predám

ZĽAVARekreačná chata v malebnom horskom prostredí

Kategória: Chalupy, Chaty

ZĽAVA!Rekreačná chata v malebnom horskom prostredí

Popis: Directreal ponúka na predaj rekreačnú chatu v obľúbenej lokalite pri Žiline na Marčeku pri obci Svederník.Chata má murované prízemie a vrchná časť je typizovaná drevostavba tzv."Poniklec".Chata stojí na vlastnom pozemku o veľkosti 150m2 a ďalší oplotený pozemok cca 350m2 je v bezplatnom užívaní do r. 2080.
Na prízemí je spoločenská časť-obývačka s kuchynským kútom,krbopecou kt. sa kúri a tiež sa na nej varí a pečie.
Na poschodí sú dve spálne,z toho jedna s východom na terasu ,malý kumbál a v podkroví je ďalšia izba s kumbálom.
Chata je napojená na elektrinu, v kuchyni okrem krbopece je aj plynový sporák pripojený na plynovú bombu. V zadnej časti chaty sa nachádza ešte kúpeľňa,samostatné WC,špajza a sklad.Teplá voda je zabezpečená elektrickým bojlerom.Na pozemku za chatou vo svahu je zapustená vonkajšia pivnica.
Odpad je riešený žumpou s trativodom.Voda je napojená na rezervoar pitnej vody,kt. je spoločný pre 4 chaty.
Vykurovanie chaty je zabezpečené krbopecou a radiatormi.Na záhrade je vonkajší krb.
Ak ste kutil,Vaša námaha bude určite odmenená bývaním v malebnej a pokojnej horskej chatovej oblasti.
Celú chata je v pôvodnom stave a je potrebné je zrekonštuovať.Rekonštrukcia ponúka možnosť vytvorenia celoročného bývania.Nehnuteľnosť po rekonštrukcii vhodná na Airbnb.
Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
Radi Vás prevedieme celým procesom od obhliadky,prefinancovania až k nadobudnutiu vysnívaného bývania.Ponúkame 16 ročné skúsenosti v oblasti realitného a hypotekárneho obchodu. Kontakt:
Počet izieb: 4.izbový
Celková úžitková plocha m2: 150
Plocha obytnej časti m2: 90
Výmera pozemku m2: 150
Zastavaná plocha m2: 150
Rozmery pozemku m:
Konštrukcia domu: Drevo
Príjazdová cesta: Nespevnená cesta
Podpivničený: Nie
Skolaudovaný v roku: 1986
Rok poslednej rekonštrukcie:
Inžinierske siete: Elektrina,Žumpa,Studňa
Kúrenie: Na tuhé palivo
Počet nadzemných podlaží: 2
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Nie
Počet bytov v dome:
Vybavenie domu: ,,,,,,
Rekonštrukcie: ,,,,,,,,
Elektrický prúd: 220/380 V
Spoločenské možnosti: Turistika,Zimné športy
Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia
Link na stránku projektu:


Obhliadky a ďalšie informácie: Katarína Ratulovská
k.ratulovska@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Dynamic
Adresa: ul.Republiky 19
010 01 Žilina


Telefón:
ZĽAVARekreačná chata v malebnom horskom prostredí
Podobné inzeráty
Na predaj 2 izbová chata po kompletnej rekonštrukcii v maleb
Ponúkame Vám na predaj kompletne zrekonštruovanú 2 izbovú chatu v krásnom malebnom prostredí pod Malými Karpatami v obci Dobrá Voda, v rekreačnej oblasti a v blízkosti kúpaliska Podmariáš, len 27 km od Trnavy. Chata je postavená na pozemku o výmere 37m2, má úžitkovú plochu 60m2 + 10 m2 technická miestnosť a sklad náradia. Pozemok je udržiavaný a kompletne oplotený, na pozemku sa nachádza menšia záhradka, skálka s jazierkom a altánok s vonkajším krbom. Chata je napojená na elektrinu, voda je riešená spoločnou studňou a odpad vlastným septikom. Okolie chaty je upravené s možnosťou parkovania troch áut pred chatou. Obec Dobrá Voda je malebne osadená v horskom prostredí Malých Karpát, čo umožňuje veľa turistických a aj cyklistických túr. Nachádza sa tu Hrad Dobrá Voda, pamätná izba Jána Hollého, židovský cintorín, kúpalisko, reštaurácia Podmariáš a veľa ďalších zaujímavostí. Chata sa predáva kompetne zariadená. Cena v RK, ktorá zabezpečí kompletný právny a predajný servis (ZBZ, KZ, návrh na vklad, kataster, banky, preberací protokol) . Odporúčam vidieť!!!
Na predaj moderná chata s krásnou terasou v meste Nové Zámky
Typ: Chata Ulica: Nové Zámky Obec: Nové Zámky RK TRINITY Vám predstavuje na predaj modernú chatu s krásnou terasou v meste Nové Zámky. Nachádza sa v záhradkárskej oblasti. Pozemok: - celková plocha : 283m2 - na pozemku sa nachádza vlastná kopaná studňa + /čerpadlo/, voliera, suché WC, detské ihrisko, bazén...... - pozemok skrášľuje upravená záhrada, ovocné stromy a kríky - pozemok je slnečný, oplotený a rovinatý - k pozemku vedie súkromná prístupová cesta, ktorá je uzamknutá Chata: - úžitková plocha: 34m2 - zastavaná plocha: 17m2 - nová kuchynská linka vyrobená na mieru+ spotrebiče - nová kúpeľňa /vaňa/ - nové plastové okná, dvere, nová dlažba, PVC, - chata disponuje krbovými kachľami - k dispozícii je aj internet - chata je napojená na IS: /elektrina voda/ - kúrenie je riešené krbovými kachľami a elektrickým ohrievačom - ohrev teplej zabezpečuje elektrický bojler - odpad je vedený do žumpy - chata je zateplená polystyrénom/5cm/ + fasáda Dispozícia chaty: - chata dispozične pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, z jednej podkrovnej izby, kúpeľne s toaletou a veľkou zastrešenou drevennou terasou, pokrytou nádhernou dlažbou. Výhody: - chata je postavená z kvalitých materiálov/tehla + kváder betónový, steny porfix /30cm/, kvalitné drevo......./ - nová strecha - okolie chaty je pokryté dlažbou a makadamom - je bez tiarch a kúpou je ihneď voľná Lokalita: - chata sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite, vhodná je pre tých , ktorí hľadajú pokoj, kľud ,relax, túžia po oddychu a majú radi prírodu Cena : 77,000.-€     /možná výmena za RD v Dvoroch nad Žitavou/ *Vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? Profesionálny prístup, obhliadky aj počas víkendu, rýchle jednanie a nájdenie správneho riešenia Naše služby: - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 283 m2 Úžitková plocha: 34 m2 Plocha pozemku: 283 m2 Zastavaná plocha: 17 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa Krb: áno Typ: exteriérový Zariadenie: čiastočne Kanalizácia: žumpa
Rekreačná chata  - Zvolen - Hronská Dúbrava, pozemok-443 m2
SaleA – Váš partner v realitách Vám ponúka na predaj chatu v Hronskej Dúbrave o výmere 72m2. Chata na nachádza v Hronskej Dúbrave v časti osada Horná Dúbrava. Chata je situovaná v miernom svahovitom pozemku s dobrým prístupom po celoročne udržiavanej ceste vedúcej z Hronskej Dúbravy. Chata je z časti murovaná a z časti drevenej konštrukcie. Pri chate je dláždená terasa s altánkom a vonkajším krbom. Vzadu za chatou sa nachádza záhrada s ovocnými stromami. Chata je vykurovaná pieckami na drevo a v kuchyni sporák na drevo aj plynový sporák na plyn. bombu. Chata je pripojená na inžinierske siete - elektrika, voda je napojená na obecný vodovod a odpad je riešený septikom. Chata je kompletne zariadená a dá sa využívať celoročne. Stavba pozostáva z chodbičky, kompletne zariadenej kuchyne (vybavená so stolom, stoličiek, kuchynskej linky, chladničky, mikrovlnky, sporáka na drevo, plynového sporáka a ostatného kuchynského zariadenia), dvoch izieb (postele, fotele, skrinky, piecky na kúrenie) a kúpeľne (s vaňou, umývadlom, bojlerom a wc). Strecha je sedlová s krytinou plech a bonský šindeľ. Je možnosť pod strechou vybudovať obytné podkrovie, do ktorého je prístup z vonku odzadu chaty po schodoch. Keďže je situovaná v krásnom tichom prostredí Kremnických vrchov s krásnymi výhľadmi, je tu obrovská možnosť turistiky, cykloturistiky, hubárčenia. Priľahlá záhrada (výmera 443m2) s ovocnými stromami umožňuje relax, ako aj záhradkárčenie a pestovanie plodín. Blízkosť miest Zvolen, Žiar nad Hronom a Banskej Štiavnice naopak ponúka využitie chaty na trávenie rodinných víkendov alebo výletov do týchto miest. DISPOZÍCIA CHATY: Zo vstupnej chodbičky sa vpravo prechádza do kompletne zariadenej kuchyne. Vľavo zo vstupnej haly sa dá prejsť do dvoch zariadených samostatných obývacích izieb. Vpravo za kuchyňou sa nachádza kúpeľňa s vaňou, umývadlom, bojlerom a wc. Keďže je chata situovaná Z/V je celodenne presvetlená. Pri chate sa nachádza dláždená terasa s altánkom s vonkajším krbom a vzadu za chatou záhrada s ovocnými stromami. Odzadu do chaty vedú schody do podkrovia, ktoré sa dá upraviť na obytné účely. VÝHODY zhrnutie: – výmera chaty 31m2, celková výmera pozemku 443m2 – bezproblémový prístup a parkovanie – tiché a nádherné prostredie s panoramatickými výhľadmi v lone prírody – celoročné užívanie, kompletné zariadenie chaty – orientácia Z/V – možnosť turistiky, cykloturistiky, hubárčenia, grilovačiek, záhradkárčenie – altánok s vonkajším krbom – záhrada s ovocnými stromami – možnosť obytného podkrovia – blízkosť miest Zvolen, Žiar nad Hronom a Banskej Štiavnice pre Vašu ucelenú predstavu o ponúkanej nehnuteľnosti si v kľude pozrite 3D SCAN, VIDEO a v prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte. INFO: kontakt:, ambrus@, spoločnosť SaleA okrem právnych služieb, zabezpečuje v prípade potreby aj hypotekárne služby…
Predám rekreačnú chatu na Remate
Predám rekreačnú chatu na Remate: Chata je celoročne obývateľná. Vhodná pre početnejšiu rodinu, 4 rodiny v príbuzenskom vzťahu alebo na podnikanie. zastavaná plocha 207m2, rozmery 23,55 x 9,6 m pozemok 1123 m2 úžitková plocha 204 m2 , obytná časť 204 m2 pozemok rovinato - kopcovitý príjazdová cesta asfaltová, krátka odbočka k chate vysypaná štrkom. Parkovanie v areáli alebo na lúke pod chatou, Konštrukcia chaty: sendvičová, porfix + drevo +nobasil +derevený obklad+ 2. nobasil +2.derevený obklad. Ide o jednopodlažný, prízemný, samostatne stojaci objekt obdĺžnikového pôdorysu bez podpivničenia a podkrovnej miestnosti. Strecha je znížená sedlová, strešná krytina - plech ošetrený Renolastom. Základy betónové s izoláciou. V dvoch izbách na exponovaných miestach Qtherm. Daná do užívania v r 1959, z väčšiny zrekonštruovaná. Nachádza sa v lokalite Remata, je prístupná z obce Ráztočno a mesta Handlová po asfaltovej cestnej komunikácii odbočujúcej zo štátnej cesty I/50. Stavba je napojená na inžinierske siete – voda, elektrina, bež možnosti napojenia na verejnú kanalizáciu – vlastná žumpa. Vybavenie zachovalé, retro, vo výbornom funkčnom stave, Vlastný satelit. Dláždené vonkajšie ohnisko. V lete, keď je vonku 50˚C na slnku, je vnútri príjemných 21 ˚C aj bez klimatizácie. Počet izieb 4 (každá izba 5 postelí, 2 z toho poschodové). Spolu 20 postelí. 2 x WC, 2 x sprchy – teplá voda 24 hod vlastný bojler. Plne vybavená kuchyňa s 2 šporákmi, chladničkou a mrazničkou, varná kanvica, mikrovlnka... Sála s kapacitou 40 miest + Platné revízne kontroly. NEFAJČIARSKY OBJEKT !!! Stravovanie je možné : a) V objekte – v kuchyni z vlastných surovín a polotovarov b) V chate Mladosť – naproti za cestou alebo v chate Poniklec v polovici príjazdovej cesty, c) V Horskom hoteli Remata Charakteristika lokality Chata sa nachádza v Stredoslovenskom kraji, na Hornej Nitre v nádhernom prostredí Kremnických vrchov, pri meste Handlová v lokalite Remata, v blízkosti okresného mesta Prievidza a kúpeľného mesta Bojnice. Sú tu ideálne podmienky pre rodinné dovolenky, možnosti turistiky. Zariadenie je vzdialené 3km od odbočky z hlavnej cesty, kde sa nachádza malá jazdiareň. Kúpeľné mesto Bojnice je od zariadenia vzdialené 20 km, kde sú termálne pramene na liečenie reumatických chorôb, chorôb pohybového ústrojenstva, najväčšia ZOO na Slovensku, prírodné liečebné kúpele, termálne kúpalisko, Prepoštská jaskyňa, množstvo historických a kultúrnych pamiatok napr. Zámok grófa Pálffyho s vlastivedným múzeom. V Prievidzi je možnosť navštíviť plážové kúpalisko a pod. Chata umožňuje :  Ubytovanie v horskom prostredí  Prenájom priestorov na spoločenské podujatia: SVADBY, OSLAVY, STRETÁVKY,...  V lete - turistika, hubárčenie  V blízkosti kúpalisko a rehabilitačné centrum + fitnes Horského hotela Remata  Jazda na koni – jazdiareň klubu Navaho pri odbočke z hlavnej cesty 
| NA PREDAJ REKREAČNÁ CHATA V ČAROKRÁSNOM PROSTREDÍ
Spoločnosť Lexxus, a.s. ponúka na PREDAJ priestrannú rekreačnú chatu v čarokrásnom prostredí Gemera, priamo pri lese. Rozloha: zastavaná plocha: 48 m2 úžitková plocha: 130 m2 Charakteristika: Táto priestranná rekreačná chata je situovaná v lokalite Ochtiná pri wellnes hoteli Hrádok priamo pri lese. Jedná sa o dvojpodlažnú chatu, čiastočne zrekonštruovanú, dobre dispozične riešenú, kde denná časť je oddelená od nočnej poschodím. Chata disponuje 3 samostatnými izbami, otvorenou galériou, priestrannou obývacou izbou s krbom a samostatnou kuchyňou a taktiež kúpeľnou so sprchovým kútom a toaletou. Kúrenie v chate je zabezpečené centrálne pomocou elektrického kotla a taktiež kotlom na tuhé palivo. Celé kúrenie je nastavené ako inteligentné a ovládanie je na diaľku. Súčasťou chaty sú dva balkóny jeden z prednej časti chaty a druhý zo zadnej časti chaty a taktiež terasa na ktorej si môžete v pokoji oddýchnuť a vychutnať si kávičku s priateľmi. Za chatou sa nachádza priestranný záhradný domček na náradie a taktiež podzemná pivnica. Chata sa nachádza v chránenej oblasti, ktorá spadá pod urbár, takže pozemok okolo chaty 200 m2 je v dlhodobom prenájme od urbáru za poplatok 40 eur/ ročne. Dispozícia chaty: prízemie: vstupná chodba so šatníkom - samostatná kuchyňa - obývacia izba s krbom a jedálenským kútom - kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou - drevené schodisko na horné podlažie. horné podlažie: otvorená galéria, 3x samostatná izba, toaleta + možnosť využitia aj podkrovia. Lokalita: Chata sa nachádza v katastrálnom území Ochtiná, v lokalite Hrádok, vzdialená cca 1 km od Ochtinskej aragonitovej jaskyne. Hrádok patrí do celku Revúckej vrchoviny ležiacej na Gemeri. Zároveň je chata situovaná v čarokrásnom prostredí, obklopená lesmi s možnosťou bohatého turistického vyžitia. Okolie je ideálne na pešiu turistiku a cykloturistiku. Môžete tu spoznávať prírodu Slovenského krasu, Národného parku Slovenský raj, či Muránsku planinu. V blízkosti sa nachádzajú jaskyne – Ochtinská aragonitová jaskyňa, Gombasecká jaskyňa, Dobšinská ľadová jaskyňa, Domica, Ardovská jaskyňa, Lokalita taktiež disponuje dobrým občianskym vybavením a tiež autobusovou dopravou. Viac info: Cena nehnuteľnosti: 149.000,-€ TOPPONUKA Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 48m² Obytná plocha: 130m² Celková rozloha: 130m² Úžitková plocha: 130m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený
Predaj, rekreačná chata, Látky – Prašivá
HLAVATÝ Reality ponúka na predaj rekreačnú chatu, ktorá sa nachádza v chatárskej oblasti Látky - Prašivá, v blízkosti lyžiarskeho strediska a hotela Zerrenpach. Chata so zastavanou plochou 54 m2 je postavená na pozemku s výmerou 276m2. Chata má dve nadzemné podlažia a obytné podkrovie. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, spoločenská miestnosť s krbom, kuchyňa so vstavanými spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra a umývačka riadu) a kúpeľňa s toaletou. Na poschodí je obývačka s jedálňou, vstupom na balkón a spálňa s pracovňou. V podkroví sú dve samostatné spálne. Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite virtuálnu prehliadku: Chata je postavená na základovej doske z betónu, prvé nadzemné podlažie je z tehál s vonkajším kameňovým obkladom vloženým do betónu. V rámci rekonštrukcie bola pôvodná obvodová stena druhého nadzemného podlažia kompletne vymenená z vonkajšej strany za drevený zrubový obklad s hrúbkou 6 cm (smrek) a zateplená striekanou izoláciou 12 cm. Vnútorný drevený obklad (jaseň) zostal pôvodný. Podkrovná časť je zateplená sklenou vatou. Okrem už spomenutých opráv bola zrekonštruovaná kúpeľňa so sprchovým kútom, toaleta, vyhotovené nové stierky, položené nové podlahy, obklady, dlažby, vymenené rozvody vody a elektriny. Bola nainštalovaná nová krbová vložka v krbe, ktorý zabezpečuje kúrenie v celom dome cez prieduchy do izieb na poschodí. Zároveň bol komín nanovo vyvložkovaný antikorovou rúrou. Chata je pripojená na odber elektrickej energie. Prípravu teplej úžitkovej vody zabezpečuje elektrický bojler so zásobníkom. Úžitková voda sa čerpá zo studne a odpadová voda sa zhromažďuje v septiku. V chate je aj pripojenie na internet. Cesta ku chate je udržiavaná a umožňuje prístup autom počas celého roka. Ku chate prislúcha drevený prístrešok so zámkovou dlažbou a vonkajším murovaným grilom. Zároveň sa pri chate nachádzajú aj tri skladovacie priestory na drevo a náradie. Pre lepšiu predstavu, kde sa chata nachádza si prosím pozrite video prehliadku: Prašivá je horské sedlo vo Veporských vrchoch, v podcelku Sihlianska planina. Sedlo je pramennou oblasťou Ipľa a nachádza sa v kopaničiarskej oblasti na katastrálnom území obce Látky. Vedie ním cesta II/526 z Hriňovej do Kokavy nad Rimavicou. Pod sedlom sa nachádza rekreačné stredisko Látky-Prašivá. Okrem krásnej prírody, si tu na svoje prídu hubári, turisti, horský cyklisti a v zime bežkári (30 km udržiavaných tratí) a lyžiari v už spomenutom lyžiarskom stredisku vzdialenom len 2 km od chaty. V obci Látky nájdete kompletnú občiansku vybavenosť - potraviny, poštu, školu aj škôlku. Okresné mesto Detva je vzdialené 26 km. Rekreačná chata ponúka oddych a relax v lone prírody a možnosť celoročného športovo-turistického využitia. Zároveň je to výborná investícia vďaka blízkosti lyžiarskeho vleku a hotela s možnosťou prenajímať chatu celoročne.