bazár, predaj, inzercia, predám

ZĽAVNENÉ • Na predaj byt 1+1 na sídlisku SNP v meste Skalica

Kategória: Byty

GRAND-REALITY • Ponúkame na predaj 1-izbový byt v osobnom vlastníctve s pivnicou na sídlisku SNP v meste Skalica. Nachádza sa na 2. poschodí v bytovom dome, ktorý je po rekonštrukcii so zateplením a fasádou. Parkovanie je dostupné v blízkosti bytového domu.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom, umývadlom so skrinkou a zrkadlom, WC. Z kuchyne, odkiaľ je vstup do priestrannej izby. V byte sú vymenené okná za plastové so žalúziami a sieťkami, dlažba a plávajúca podlaha, obklady, jadro je murované v roku 2022. V byte zostáva kuchynská linka. Výmera bytu je 38 m2 + pivnica.

Výhodou nehnuteľnosti je výborná lokalita, v blízkosti materská škola, základná škola, potraviny, zastávka MHD, zdravotné stredisko, či Skalický hájek.

Informujeme, že certifikát energetickej náročnosti budovy nemá majiteľ k tejto nehnuteľnosti vyhotovený.

Pôvodná cena: 79.900 €

Cena po zľave: 70.990 €

V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis, a to kúpna zmluva, kolok, návrh na vklad vlastníckeho práva do príslušného katastra nehnuteľností, prepis energií, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj odborné realitné a finančné poradenstvo.

Financovanie Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk všetkých slovenských bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov. V prípade záujmu sprostredkujeme aj najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti.

Využite služby spoľahlivej a overenej realitnej agentúry, ktorá je na trhu už viac ako 13 rokov. Sprostredkúvame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami. Zabezpečíme stavebnú činnosť, záhradnícke práce a poradenstvo, interiérové poradenstvo, služby architekta, znalca (odhad hodnoty nehnuteľností), či hypotekárneho poradcu a právnika. Zmeníme aj Vaše sny na skutočnosť.

Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti s konzultáciou.

Kontakt: Jana Filúšová -

Realitná agentúra GRAND-REALITY Skalica • ČLEN REALITNEJ ÚNIE SR

ZĽAVNENÉ • Na predaj byt 1+1 na sídlisku SNP v meste Skalica
Podobné inzeráty
TOP NOVINKA V PONUKE - Na predaj 4 izbový byt, Sídlisko SNP
Ponúkame Vám na predaj krásny priestranný byt v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Banskej Bystrice - Sídlisko SNP PARAMETRE NEHNUTEĽNOSTI Tento byt sa nachádza v tehlovom dome na 1. vyvýšenom poschodí zo 4. Jeho výhľad na okolitú zeleň Vás určite poteší. Orientácia bytu je na južnú a severnú stranu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala - výmenu plastových okien, úprava stien hladkou brúsenou stierkou, renovácia drevených brúsených lakovaných parkiet, výmena kuchynskej linky a osadenie bezpečnostných vchodových dverí. Výhodou tejto nehnuteľnosti je jej dispozičné riešenie, keďže všetky 4 izby sú nepriechodné. Vstup do bytu tvorí priestranná a dlhá chodba. Bytový dom má samostatný vykurovací systém KOST, ktorý vďaka svojmu spôsobu zabezpečuje 24 hodinovú prevádzku teplej vody a kúrenia. OBČIANSKA VYBAVENOSŤ Sídlisko SNP má plnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, športové areály, obchody, pohostinstvá, poliklinika, vlaková a autobusová stanica, banky, pošta výborná dostupnosť do centra a bezproblémové parkovanie v okolí domu. ZAUJÍMAVOSTI KANÁL NA SÍDLISKU (zdroj:10 zaujímavostí, ktoré ukrýva Banská Bystrica - Alegre) Svoje detstvo som prežila na Sídlisku. Inak sme ho nevolali, bolo to proste Sídlisko. Až pri písaní tohto článku som zistila, že jeho pôvodný názov je sídlisko Prednádražie. Každý deň som do školy chodila po moste ponad kanál. Počas telocviku sme behávali okolo kanála. Proste kanál bol súčasťou Sídliska. Voda, ktorá v kanáli prudko tiekla, bola vlastne voda z Hrona, odrazená pri Šalkovej smerom k Mestskej elektrárni, ktorá sa nachádzala na Jegorovovej ulici. A potom sa cez kanál dostala späť do Hrona. Elektráreň prestala fungovať v roku 1969 a v priestore kanála boli umiestnené kanalizačné kameninové rúry. Skládka rúr bola pri našich bytovkách a radi sme sa v nich skrývali. Dnes kanál pripomína zeleň medzi domami na Triede SNP. Priestor od Námestia Slobody až po Štatistický úrad tvorí zelený pás, na ktorom sú cestičky, lavičky či detské ihriská. A ľudia, ktorí tam oddychujú ani netušia, že vlastne oddychujú nad bývalým kanálom. (zdroj:Trieda SNP (Banská Bystrica) – Wikipédia ()) Trieda SNP sa nachádza na sídlisku Sídlisko, ktoré bolo okolo nej postavené v rokoch 1953 až 1965. Kopíruje niekdajší kanál odvádzajúci vodu z bývalej mestskej elektrárne. Na západe končí na Námestí slobody. Približne v polovici ju pretína ulica 29. augusta. Financovanie a zároveň celý proces predaja nehnuteľnosti zabezpečí spoločnosť Broker Consulting, a.s. Každému záujemcovi poskytneme finančné poradenstvo ZADARMO. Fotografie, text a video sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Broker Consulting, a.s. a žiadna ich časť nesmie byť publikovaná a kopírovaná bez jej súhlasu.
Moderný 2-izbový byt na prenájom na sídlisku SNP v PB
Moderný 2-izbový byt na prenájom na sídlisku SNP v Považskej Bystrici. Ponúkame Vám moderný 2-izbový byt po úplnej rekonštrukcii v tichej a atraktívnej lokalite v Považskej Bystrici. Byt sa nachádza na sídlisku SNP, čo zaisťuje pohodlnú dostupnosť ku všetkým občianskym vybavenostiam a zároveň je obklopený prírodou a zelenými plochami. Vlastnosti bytu: Byt bol zrekonštruovaný 5/2023 do posledného detailu, čo zabezpečuje moderné a nadštandardné bývanie vo vysokej kvalite. Bytovka prešla taktiež rekonštrukciou. Plastové okná, zateplenie a nové schránky. Plánuje sa výmena výťahov a nové balkóny pre byty, ktoré ich nemajú. Byt disponuje veľkou obývacou izbou, menšou spálňou, kuchyňou, kúpeľňou a samostatným wc. Nová a plne zariadená kuchyňa vyrobená na mieru je vybavená novými vstavanými spotrebičmi. Súčasťou bytu je moderná kúpeľňa s práčkou, sprchovým kútom a podomietkovou batériou značky Hansgrohe. Samostatné WC disponuje podomietkovým systémom značky Geberit s malým umývadlom. Na byte sú bezpečnostné, protipožiarne dvere a nové plastové okná. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí na príjemnom sídlisku v blízkosti zelených plôch, ihrísk a obchodov. Kompletné nové elektrické rozvody a zvonček, optický kábel na internet, nové rozvody vykurovania, nové radiátory, nové rozvody odpadov a vody. Obytná plocha: 50m2 + pivnica. Energetický certifikát: áno Lokalita: Sídlisko SNP je populárnou časťou Považskej Bystrice, kde sa spája pohodlný mestský život s príjemnou atmosférou a dostatkom zelene. V tesnej blízkosti bytu nájdete školy, škôlky, obchody, reštaurácie, kaviarne a ďalšie občianske vybavenosti. Okolie ponúka aj možnosti na aktívny oddych a športové aktivity. Dostupnosť: MHD: Zastávka autobusu je v pohodlnej pešej vzdialenosti, čo umožňuje jednoduché spojenie s centrom mesta či ostatnými časťami Považskej Bystrice a okolitých miest. Parkovanie: Bezproblémové parkovanie je k dispozícii priamo pred bytovým domom. Podmienky nájmu: Mesačný nájom: 600,- € (vrátane poplatkov za energie a služby), alebo nájom 480,-€ a energie si nájomca hradí sám. Nájom sa platí 1 mesiac dopredu. Pri podpise sa skladá kaucia 1200,- € Doba nájmu: Dlhodobý nájom preferovaný. Zmluva bude vyhotovená písomne. Požiadavky na nájomcu: Zvieratá nie sú povolené. Maximálne 1-2 osoby. Preferujeme nefajčiara. Pracujúci. Bez zápisu v trestnom registri. Ak túžite po moderne zariadenom byte v Považskej Bystrici, neváhajte a kontaktujte nás e-mailom alebo telefonicky na uvedené kontaktné údaje. Radi Vám poskytneme ďalšie informácie a dohodneme si termín obhliadky. Voľný ihneď.
ZĽAVNENÉ • Na predaj byt 1+1 s balkónom na ul. SNP v Skalici
GRAND-REALITY • Ponúkame na predaj 1-izbový byt v osobnom vlastníctve s balkónom na sídlisku SNP v meste Skalica. Nachádza sa na 1. poschodí v bytovom dome, ktorý je po rekonštrukcii so zateplením a fasádou. Parkovanie je dostupné v blízkosti bytového domu. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom a WC, z kuchyne, z ktorej je vstup na balkón a priestrannej izby. V byte sú vymenené okná za plastové so žalúziami a sieťkami, dlažba a plávajúca podlaha, jadro je murované. V byte zostáva kuchynská linka s elektrickým sporákom a digestorom. Výmera bytu je 34 m2 + balkón. Výhodou nehnuteľnosti je výborná lokalita, v blízkosti materská škola, základná škola, potraviny, zastávka MHD, zdravotné stredisko, či Skalický hájek. Informujeme, že certifikát energetickej náročnosti budovy nemá majiteľ k tejto nehnuteľnosti vyhotovený. Pôvodná cena: 83.500 € Cena po zľave: 78.000 € V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis, a to kúpna zmluva, kolok, návrh na vklad vlastníckeho práva do príslušného katastra nehnuteľností, prepis energií, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj odborné realitné a finančné poradenstvo. Financovanie Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk všetkých slovenských bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov. V prípade záujmu sprostredkujeme aj najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti. Využite služby spoľahlivej a overenej realitnej agentúry, ktorá je na trhu už viac ako 12 rokov. Sprostredkúvame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami. Zabezpečíme stavebnú činnosť, záhradnícke práce a poradenstvo, interiérové poradenstvo, služby architekta, znalca (odhad hodnoty nehnuteľností), či hypotekárneho poradcu a právnika. Zmeníme aj Vaše sny na skutočnosť. Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti s konzultáciou. Kontakt: Jana Filúšová - Realitná agentúra GRAND-REALITY Skalica • ČLEN REALITNEJ ÚNIE SR
ZĽAVNENÉ • Na predaj byt 1+1 s balkónom na ulici SNP
GRAND-REALITY • EXKLUZÍVNE LEN U NÁS • Ako výhradný sprostredkovateľ ponúkame na predaj 1-izbový byt, v osobnom vlastníctve, s balkónom na sídlisku SNP v meste Skalica. Nachádza sa na prízemí v bytovom dome, ktorý je po rekonštrukcii so zateplením a fasádou. Parkovanie je dostupné v blízkosti bytového domu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom a WC, kuchyne, z ktorej je vstup na balkón a priestrannej izby. V byte sú vymenené okná za plastové so žalúziami a sieťkami, dlažba a plávajúca podlaha, jadro je murované. V byte zostáva kuchynská linka s elektrickým sporákom a digestorom. Výmera bytu je 32 m2 + k bytu prislúcha balkón cca 2,30 m2 a pivnica. Výhodou nehnuteľnosti je výborná lokalita, v blízkosti je základná škola, zastávka MHD, zdravotné stredisko, potraviny, Skalický hájek a vinohrady. Možnosť kúpiť ihneď aj na úver. Informujeme, že certifikát energetickej náročnosti budovy nemá majiteľ k tejto nehnuteľnosti vyhotovený. Pôvodná cena: 77.900 € Cena po zľave: 75.000 € V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis, a to kúpna zmluva, kolok, návrh na vklad vlastníckeho práva do príslušného katastra nehnuteľností, prepis energií, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj odborné realitné a finančné poradenstvo. Financovanie Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk všetkých slovenských bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov. V prípade záujmu sprostredkujeme aj najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti. Využite služby spoľahlivej a overenej realitnej agentúry, ktorá je na trhu už viac ako 13 rokov. Sprostredkúvame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami. Zabezpečíme stavebnú činnosť, záhradnícke práce a poradenstvo, interiérové poradenstvo, služby architekta, znalca (odhad hodnoty nehnuteľností), či hypotekárneho poradcu a právnika. Zmeníme aj Vaše sny na skutočnosť. Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti s konzultáciou. Kontakt: Jana Filúšová - Realitná agentúra GRAND-REALITY Skalica • ČLEN REALITNEJ ÚNIE SR
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
Na predaj 3 izbový byt na sídlisku SNP
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 3- izbový byt na sídlisku SNP v meste Michalovce. Byt o výmere 67 m2 sa nachádza na 7/8 poschodí s výťahom. Celková dispozícia bytu pozostáva z troch izieb (obývacia izba a 2x spálňa), kuchyňa, kúpeľňa a samostatné WC. K bytu prislúcha loggia a vlastná špajza umiestnená pri kuchyni. Za výhody tohto bytu považujeme: - žiadaná lokalita, ulica Ružová sídlisko SNP - veľmi dobrá občianska vybavenosť, - byt má loggiu, z ktorej je okúzľujúci výhľad, - úložný priestor v byte, - byt je teplý, - nízke mesačné náklady, - plastové okná, - murované jadro - zrekonštruovaný bytový dom - k bytu prislúcha murovaná pivnica a 2 spoločné úložné priestory - byt je kúpou VOĽNÝ Nakoľko je byt v udržiavanom stave, naskytá sa skvelá príležitosť pre budúceho majiteľa priameho nasťahovania a bývania. Video obhliadku nájdete na priloženej adrese: Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na čísle a dohodnite si obhliadku. Tešíme sa na Vás. Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.