bazár, predaj, inzercia, predám

Zmena apetítu - glukozova revolucia

Kategória: Zdravý životný štýl

Predam knihu Zmena apetitu, ktora je napisana na zaklade glukozovej revolucie. Cena pre osobny odber v Karlovej vsi. Inak pkus postovne.
Zmena apetítu - glukozova revolucia
Podobné inzeráty
zdravý životný štýl 3
Kyslíková revolúcia - hyperbarická oxygenoterapia Liečba výživou - Červená, Červený Nemoc jako cesta - výklad klinických obrazu nemoci Němoc jako řeč duše - R.Dahlke Život bez pšenice - W.Davis Léčení vínem Miniencyklopédia prírodnej liečby - Igor Bukovský 1994 Miniencyklopédia prírodnej liečby - Igor Bukovský 2005 Léčivé cvičení hyperborejcu - Kudrjašov Bachova květová terapie - teoria a praxe Potraviny ako liek - ako liečil Edgar Cayce Ako užívať lieky Nejlepší léčba - Dr.Rosenfeld Kult liekov - recept na nežiadúce účinky a smrť 100 + 1 receptu pro zdraví a krásu Spoločenské tance - rýchlo a v pohode Taneční v kapse Tanečná horúčka - štandartné a latinskoamerické tance krok za krokom Imidž muža - poradca úspešného muža Imidž štýlového muža Moderné spoločenské správanie Človek a čas Moderně a účinně - V.Svoboda Životní strategie - McGraw Homeopatia a pragmatizmus - Dr.J. Moreau A dosť! - odhaľte tajomstvo výchovy z Paríža Šlabikár šťastia - Pavel Hirax Baričák Sila pozitívneho myslenia - N.V.Peale Jak správně žít - Edgar Cayce Čaro prírody - cesta k sebaovládaniu a zosúladeniu Mars a Venuša v spálni Mars a Venuša na pracovisku Kľúč ku všetkým vzťahom Prejavy na verejnosti - cesta k úspechu d.Carnegie Vítejte v koleginci Umění jednat s lidmi - V.Levi Pravidlá spoločenského správania - čo sa patrí a čo nie IQ test pre každého - Klausnitzer Techniky úspešného telefonovania Jsou mobily bezpečné? Elektrosmog - strašák a realira Jak řešit konflikty na pracovišti Peniaze - abeceda rodinných financií Jak přijít ke štěstí, jak získat peníze Laban pro každého
Rôzne knihy
Predám rôzne knihy Mala zmena, veľký účinok 1,50€ Balkón 3€ Volam sa Greta 1,50€ Toto všetko je pre teba 4€ Nekonečno v dlani jednej ruky 5€ Srdcové záležitosti 5€ Raz prečítane knihy. Možný osobný odber Pezinok, po dohode aj Senec pripadne Bratislava. Samozrejme aj zaslanie. Pozrite si aj moje ďalšie inzerát, mozno vas niečo zaujme.
Zmeňte svoju myseľ a váš život sa prispôsobí
Nová kniha Ako myslíme, tak konáme a takí sme. Myšlienky ovládajú naše emócie, naše vnímanie sveta a prostredníctvom neho vytvárajú celú našu realitu. A ak sa nám realita nepáči, je len jeden spôsob ako ju zmeniť – tak, že zmeníme svoje myslenie. Autorka Karen Casey si to uvedomila pred 30 rokmi počas jedného z najťažších období svojho života. A výsledok? Zmena taká výrazná, že sa rozhodla venovať z veľkej časti tomu, aby aj iným ľuďom pomohla prostredníctvom zmeny myslenia zmeniť ich život. Jej kniha ponúka dvanásť jednoduchých princípov, ktorých uplatňovanie v bežnom živote zmení náš pohľad na každodenné situácie, spôsob akým v nich reagujeme a umožní nám nájsť hlbší, zmysluplnejší a pokojnejší prístup k životu aj svetu okolo nás.