bazár, predaj, inzercia, predám

ZNÍŽENÁ CENA (136 m2) DOM (CHATA) V SRDCI PRÍRODY

Kategória: Chalupy, Chaty

KOMPLETNÚ AKTUÁLNU PONUKU nájdete na:

Realitná kancelária HUŇADY REALITY Vám ponúka exkluzívne na predaj novostavbu murovaného rodinného domu (chatu) uprostred lesa, ktorý je obklopený krásnou prírodou v samote bez susedov. Takéto prostredie Vám určite zaručí maximálny relax. Hotový balzam na dušu ;-)

Dispozičné riešenie:
- prvé podlažie: zádverie s vešiakovou stenou, priestranná obývacia miestnosť spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou + izba, ktorá ešte nie je dokončená, jej využitie ostáva na Vás či sa rozhodnete pre kúpeľňu, saunu alebo samostatnú izbu naviac..
- poschodie: malá chodbička, z ktorej vedie vstup do dvoch priestranných izieb s balkónmi.

Na pozemku sa nachádza vonkajšie komfortné min 20 miestne masívne posedenie s krbom v drevenom prístrešku, prírodný kamenný bazénik so stálym prietokom vody, murovaná pekárnička a suché WC (latrína).

Dom/ chata v srdci lesa sa nachádza na samote medzi Tepličkou nad Hornádom, Bintom, Závadkou a Novoveskou Hutou uprostred panenskej prírody, kde si perfektne oddýchnete od každodenného stresu s výhľadom priamo na les, ktorý dotvára neopísateľnú atmosféru. Voľný čas viete v okolí využiť tiež na bicyklovanie, prechádzky lesom, zberom lesných plodov, bylín, hubárčením a podobne.

Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti. V prípade potreby klientovi pomôžeme zariadiť hypotéku.
Počet poschodí: 2
Počet izieb: 3
Dodatok k cene: , vrátane provízie, možnosť HÚ
Zastavaná plocha: 68m²
Obytná plocha: 136m²
Úžitková plocha: 136m²
Vlastníctvo: osobné
Odvoz odpadu: nie
Voda: studňa
El. napätie: 230/400V
Plyn: nie
Kanalizácia: nie
Vykurovanie: vlastné - pevné palivo
Balkón: áno - 2
Pivnica: nie
Inžinierske siete: áno
Postavené z: Ytong
Zariadenie: čiastočne
Zateplený objekt: áno
Bazén: exteriérový
Bezbariérový prístup : áno
Okná: plastové
Terén: rovina
Prístupová cesta: neupravená cesta
ZNÍŽENÁ CENA (136 m2) DOM (CHATA) V SRDCI PRÍRODY
Podobné inzeráty
ZNÍŽENÁ CENA (136 m2) DOM (CHATA) V SRDCI PRÍRODY
Chata na predaj v lokalite Teplička v Spišskej Novej Vsi KOMPLETNÚ AKTUÁLNU PONUKU nájdete na: Realitná kancelária HUŇADY REALITY Vám ponúka exkluzívne na predaj novostavbu murovaného rodinného domu (chatu) uprostred lesa, ktorý je obklopený krásnou prírodou v samote bez susedov. Takéto prostredie Vám určite zaručí maximálny relax. Hotový balzam na dušu ;-) Dispozičné riešenie: - prvé podlažie: zádverie s vešiakovou stenou, priestranná obývacia miestnosť spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou + izba, ktorá ešte nie je dokončená, jej využitie ostáva na Vás či sa rozhodnete pre kúpeľňu, saunu alebo samostatnú izbu naviac.. - poschodie: malá chodbička, z ktorej vedie vstup do dvoch priestranných izieb s balkónmi. Na pozemku sa nachádza vonkajšie komfortné min 20 miestne masívne posedenie s krbom v drevenom prístrešku, prírodný kamenný bazénik so stálym prietokom vody, murovaná pekárnička a suché WC (latrína). Dom/ chata v srdci lesa sa nachádza na samote medzi Tepličkou nad Hornádom, Bintom, Závadkou a Novoveskou Hutou uprostred panenskej prírody, kde si perfektne oddýchnete od každodenného stresu s výhľadom priamo na les, ktorý dotvára neopísateľnú atmosféru. Voľný čas viete v okolí využiť tiež na bicyklovanie, prechádzky lesom, zberom lesných plodov, bylín, hubárčením a podobne. Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti. V prípade potreby klientovi pomôžeme zariadiť hypotéku.
Predaj, rekreačná chata, Látky – Prašivá
HLAVATÝ Reality ponúka na predaj rekreačnú chatu, ktorá sa nachádza v chatárskej oblasti Látky - Prašivá, v blízkosti lyžiarskeho strediska a hotela Zerrenpach. Chata so zastavanou plochou 54 m2 je postavená na pozemku s výmerou 276m2. Chata má dve nadzemné podlažia a obytné podkrovie. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, spoločenská miestnosť s krbom, kuchyňa so vstavanými spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra a umývačka riadu) a kúpeľňa s toaletou. Na poschodí je obývačka s jedálňou, vstupom na balkón a spálňa s pracovňou. V podkroví sú dve samostatné spálne. Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite virtuálnu prehliadku: Chata je postavená na základovej doske z betónu, prvé nadzemné podlažie je z tehál s vonkajším kameňovým obkladom vloženým do betónu. V rámci rekonštrukcie bola pôvodná obvodová stena druhého nadzemného podlažia kompletne vymenená z vonkajšej strany za drevený zrubový obklad s hrúbkou 6 cm (smrek) a zateplená striekanou izoláciou 12 cm. Vnútorný drevený obklad (jaseň) zostal pôvodný. Podkrovná časť je zateplená sklenou vatou. Okrem už spomenutých opráv bola zrekonštruovaná kúpeľňa so sprchovým kútom, toaleta, vyhotovené nové stierky, položené nové podlahy, obklady, dlažby, vymenené rozvody vody a elektriny. Bola nainštalovaná nová krbová vložka v krbe, ktorý zabezpečuje kúrenie v celom dome cez prieduchy do izieb na poschodí. Zároveň bol komín nanovo vyvložkovaný antikorovou rúrou. Chata je pripojená na odber elektrickej energie. Prípravu teplej úžitkovej vody zabezpečuje elektrický bojler so zásobníkom. Úžitková voda sa čerpá zo studne a odpadová voda sa zhromažďuje v septiku. V chate je aj pripojenie na internet. Cesta ku chate je udržiavaná a umožňuje prístup autom počas celého roka. Ku chate prislúcha drevený prístrešok so zámkovou dlažbou a vonkajším murovaným grilom. Zároveň sa pri chate nachádzajú aj tri skladovacie priestory na drevo a náradie. Pre lepšiu predstavu, kde sa chata nachádza si prosím pozrite video prehliadku: Prašivá je horské sedlo vo Veporských vrchoch, v podcelku Sihlianska planina. Sedlo je pramennou oblasťou Ipľa a nachádza sa v kopaničiarskej oblasti na katastrálnom území obce Látky. Vedie ním cesta II/526 z Hriňovej do Kokavy nad Rimavicou. Pod sedlom sa nachádza rekreačné stredisko Látky-Prašivá. Okrem krásnej prírody, si tu na svoje prídu hubári, turisti, horský cyklisti a v zime bežkári (30 km udržiavaných tratí) a lyžiari v už spomenutom lyžiarskom stredisku vzdialenom len 2 km od chaty. V obci Látky nájdete kompletnú občiansku vybavenosť - potraviny, poštu, školu aj škôlku. Okresné mesto Detva je vzdialené 26 km. Rekreačná chata ponúka oddych a relax v lone prírody a možnosť celoročného športovo-turistického využitia. Zároveň je to výborná investícia vďaka blízkosti lyžiarskeho vleku a hotela s možnosťou prenajímať chatu celoročne.
BOSEN | Jedinečná chata v srdci Národného parku Nízke Tatry,
Typ: Chata Ulica: Na samote Obec: Donovaly Bosen Group Vám ponúka na predaj chatu na samote v zaujímavej časti Slovenska, Liptov - Liptovské Revúce pri meste Ružomberok, s upraveným pozemkom priamo pod lesom, perfektne sa hodiacu na krátkodobé AirBnB ubytovanie alebo na ničím nerušenú individuálnu rekreáciu.   CHATA: Úžitková plocha chaty je 125 m2 je súčasťou komplexu dvoch chatových jednotiek so samostatným vstupom terasou a septikom. Chata má 2 nadzemné podlažia a zobytnené podkrovie. Chata je v stave HOLODOM s možnosťou vyhotovenia štandardu za príplatok, ako je možné vidieť na fotografiách v inzeráte. Je to murovaná stavba z tvárnic Ytong, zateplené minerálnou vlnou. Strešná krytina je plechová, s klasickým dreveným trámovým stropom. Vykurovanie a ohrev vody je zabezpečené elektrickým kotlom napojeným na elektrické podlahové vykurovanie. Ako prídavný zdroj tepla slúži aj krb lokalizovaný v strede dispozície. Chatová jednotka má kapacitu 9-11 osôb. - 1NP - toto podlažie pozostáva zo zádveria s toaletou, chodby, schodiska, úložného priestoru a priestrannej obývacej izby s krbom spojenej s kuchyňou. Priestor má výhľad a západ na terasu pri peknom potoku. - 2NP - toto podlažie pozostáva z priestrannej kúpeľne a dvoch samostatných izieb z ktorých každá disponuje jednou manželskou posteľou a jednou samostatnou posteľou. -Podkrovie - toto podkrovné podlažie pozostáva z ďalšej obytnej, podkrovnej izby a úložného priestoru taktiež s manželskou posteľou a jednou samostatnou posteľou. POZEMOK: Nachádza sa na rovinnatej parcele, ohraničenej svahovitým lesom a potôčikom na samote, blízko obce Liptovské Revúce v srdci krásnej prírody Nízkych Tatier so záhradou 217 m2.  LOKALITA: Chata sa nachádza cca 15 min od rýchlostnej cesty R1. Liptovské Revúce sa nachádzajú len 12km od vyhľadávaného turistického centra Donovaly a 8km od wellness rezortu Gothal. V okolí sa nachádza veľa možností turistických vychádzok, vlekov, cyklotrás a pod..   CENA: 232.000 EUR  Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová Tel: + 421 905 619 358 Email: pfundtnerova@ Mgr.art. Nora Žalúdeková Tel:  Email: zaludekova@ Pre podrobnejšie informácie nás neváhajte kontaktovať. Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 125 m2 Úžitková plocha: 125 m2 Plocha pozemku: 277 m2 Podlahová plocha: 125 m2 Počet podlaží:
(136 m2) DOM (CHATA) V SRDCI PRÍRODY
Chata na predaj v lokalite Teplička v Spišskej Novej Vsi KOMPLETNÚ AKTUÁLNU PONUKU nájdete na: Realitná kancelária HUŇADY REALITY Vám ponúka exkluzívne na predaj novostavbu murovaného rodinného domu (chatu) uprostred lesa, ktorý je obklopený krásnou prírodou v samote bez susedov. Takéto prostredie Vám určite zaručí maximálny relax. Hotový balzam na dušu ;-) Dispozičné riešenie: - prvé podlažie: zádverie s vešiakovou stenou, priestranná obývacia miestnosť spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou + izba, ktorá ešte nie je dokončená, jej využitie ostáva na Vás či sa rozhodnete pre kúpeľňu, saunu alebo samostatnú izbu naviac.. - poschodie: malá chodbička, z ktorej vedie vstup do dvoch priestranných izieb s balkónmi. Na pozemku sa nachádza vonkajšie komfortné min 20 miestne masívne posedenie s krbom v drevenom prístrešku, prírodný kamenný bazénik so stálym prietokom vody, murovaná pekárnička a suché WC (latrína). Dom/ chata v srdci lesa sa nachádza na samote medzi Tepličkou nad Hornádom, Bintom, Závadkou a Novoveskou Hutou uprostred panenskej prírody, kde si perfektne oddýchnete od každodenného stresu s výhľadom priamo na les, ktorý dotvára neopísateľnú atmosféru. Voľný čas viete v okolí využiť tiež na bicyklovanie, prechádzky lesom, zberom lesných plodov, bylín, hubárčením a podobne. Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti. V prípade potreby klientovi pomôžeme zariadiť hypotéku.
Chata v srdci prírody na predaj - ELI REAL
Martin Bolík z realitnej kancelárie ELI REAL Vám ponúka na predaj chatu s možnosťou celoročného bývania v obci Baška, v tichej a očarujúcej obci v blízkosti Košíc,. Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť stať sa majiteľom zariadenej chaty, ktorá je synonymom kľudu a pohody. S nádherným výhľadom a výbornou dostupnosťou k prírodným krásam, táto nehnuteľnosť je ideálnym miestom pre relaxáciu a únik zo zhonu mestského života. Pozrite si video z nehnuteľnosti: /P66X6wNR4Yk Útulná chata sa rozprestiera na pozemku o celkovej rozlohe 755m2 a disponuje úžitkovou plochou 88m2. Svetlo do priestorov prúdi cez kvalitné plastové okná, čím sa vytvára príjemná a prirodzená osvetlenosť. Chata je vybavená všetkým potrebným pre komfortné bývanie. Je vhodná na celoročné bývanie. Kúpeľňa disponuje klasickou vaňou, ktorá je dokonalým miestom na oddych a relax. Oddelené WC zabezpečuje súkromie a pohodlie pre všetkých obyvateľov. V kuchyni nájdete kuchynskú linku, sporák, chladničku a mikrovlnku, čo vám umožní pripravovať chutné pokrmy bez obmedzení. Chata prešla čiastočnou rekonštrukciou, čo prispelo k jej atraktívnemu vzhľadu a zachovalosti. Je postavená z kvalitnej kvádrovej konštrukcie, ktorá zaručuje stabilitu a odolnosť voči poveternostným vplyvom. Pre vašu pohodu je tu centrálne kúrenie napojené na plynový kotol a útulný krb, vďaka ktorým si vychutnáte príjemné teplo aj v najchladnejších mesiacoch. Chata má sedlovú strechu s podkrovím a škridlovú krytinu, ktorá nielenže chráni pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami, ale pridáva aj osobitý šarm k celej budove. Mierne svahovitý pozemok prispieva k jedinečnej atmosfére miesta a ponúka príležitosti na relaxáciu a oddych v prírode. Pozemok je prístupný kamenitou cestou, čo zaručuje pokojné prostredie a minimalizuje premávku okolo chaty. Navyše, na pozemku sa nachádza elektrická a plynová prípojka, čo zabezpečuje pohodlný život a využívanie moderných technológií. Nechýba ani studňa, ktorá slúži ako zdroj vody pre vaše potreby. Hlavnou výhodou tejto chaty je jej slnečná poloha, ktorá vám umožní užívať si príjemné slnečné lúče a očarujúci výhľad na okolitú krajinu. Tiché prostredie a blízkosť prírody ponúkajú ideálne podmienky pre turistiku a cykloturistiku, kde si môžete vychutnať každodenné aktivity v neopakovateľnej scenérii. A na záver dňa sa môžete vrátiť k útulnému krbu a dopriať si chvíle oddychu a romantiky. Táto zariadená chata predstavuje výnimočnú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú harmonický život v prírode s moderným komfortom. Nezmeškajte príležitosť vlastniť túto jedinečnú nehnuteľnosť v oáze pokoja. Kontaktujte nás ešte dnes a presvedčte sa sami o všetkých výhodách a kráse tohto miesta, ktoré môžete nazvať svojím domovom.
ViP. Romatika v prírode. Chata Tajov prerobená a zariadená.
ViP VIDEO a 3D. Romatika v prírode. Chata Tajov s pozemkom prerobená a zariadená. Tajov pri BB. Romantika v Prírode: Nádherná Chata Tajov - Váš Raj uprostred Prírody! ID 428 Igor Ambrózy, váš špecialista na reality a financie, vám exkluzívne v mene majiteľa predstavuje túto nezvyčajnú a čarovnú ponuku chaty v Tajove nad Banskou Bystricou. Nádherná Chata Tajov - Váš Raj uprostred Prírody! Predstavujeme Vám chatu Tajov, skutočný poklad skrytý v tichej a kľudnej oblasti nad obcou Tajov. Táto chata je viac ako len domov, je to miesto, kde sa zastaví čas a vy môžete naplno vychutnať pokoj a kľud, ktorý ponúka táto oblasť. Predstavte si, že sa prebúdzate do nádherného východu slnka, ktorý sa týči nad horizontom a osvetľuje celú krajinu. Predstavte si, že pijete rannú kávu na verande a počúvate, ako sa príroda prebúdza do nového dňa. To všetko a ešte viac môže byť Vaša realita s touto úžasnou chatou. Investícia do Budúcnosti Chata Tajov je skvelou investíciou ............ Viac info, foto, pôdorysy, video a 3D virtuálnu prehliadku nájdete na webstránke k nehnuteľnosti. (sem sa všetko nezmestí. Stačí link uvedený nižšie skopírovať a otvoriť vo Vašom prehliadači: Alebo si ten link môžete poslať mailom alebo SMS a pozrieť si ho napríklad večer spoločne v kruhu rodiny. Ak si tu viete predstaviť svoje bývanie a táto ponuka vás zaujala, tak neváhajte a zavolajte alebo napíšte mi ešte dnes a dohodnite si stretnutie. Čo keď ponuka zaujme viacerých a niekto vás predbehne... A cena? Koľko myslíte, že bude cena za bezstarostný relax v prírode? Cena je pripravená k jednaniu: 75.997.-€. Uvedená cena je pri porovnaní iných cien viac ako priaznivá. Takže neváhajte: Na cene aj obhliadke sa dá dohodnúť, stačí zdvihnúť telefón a zavolať mi na 0948 22 44 24, napísať na : igor@ Teším sa na Vás. Igor Ambrózy. 0948 22 44 24 V prípade viacerých záujemcov si majiteľ vyhradzuje právo predať nehnuteľnosť najvýhodnejšej ponuke. (nerozhoduje len cena). Vysvetlím osobne. © Všetky texty, obrázky, fotografie, videá, virtuálne prezentácie a 3Dprehliadky v inzercii a ďalšie tu uverejnené informácie, podliehajú autorským právam spoločnosti Amigo Real, s.r.o. Reprodukcia alebo opätovné použitie celku, alebo jeho častí nie je povolené bez písomného povolenia spoločnosti Amigo Real, s.r.o. Nebuďte tými, kto premešká túto skvelú príležitosť na kúpu tejto chaty. Zabezpečte si ju už dnes a užívajte si ju naplno! Vaše srdce bude biť silnejšie, keď objavíte túto úžasnú príležitosť pre Vašu rodinu. Nečakajte a urobte krok k Vášmu novému šťastnému domovu alebo k investícii, ktorá Vám zaručí prosperujúci príjem. Prezrite si túto neodolateľnú c