bazár, predaj, inzercia, predám

ZNÍŽNIE CENY Rodinný dom v centre mesta Fiľakovo

Kategória: Domy

Rodinný dom je prízemný, nepodpivničený, s doposiaľ nevyužitým podkrovím, kde je možnosť dostavať dve miestnosti. Ide o rodinný dom postavený na parcelách s celkovou rozlohou 416 m2 v priamom centre mesta, , susedí so Slovenskou sporiteľňou , komerčnými priestormi , Mestským úradom , v blízkosti Fiľakovského hradu.

Dispozícia a technické riešenie

Rodinný dom má na prízemí 2 izby + kuchyňu – halu , špajzu s výstupom na povalu, šatník, kúpeľňu.

Základy sú betónové , obvodové murivo hr. cca 50 cm z pálených tehál , vnútorné priečky sú tiež z pálených tehál hr. cca 30cm.

Podlaha je keramická dlažba (kuchyňa a jedna miestnosť ) a cementový poter s PVC .

Okná sú plastové , vstupné dvere drevené. Nosná časť strechy je drevený krov , krytina je škridla Bramac .

Vykurovanie je zabezpečené plynovými kachľami , v kuchyni je sporák na plyn. Zdroj teplej vody je elektrický bojler.

Dom je napojený na vodovodné potrubie z verejnej siete a kanalizáciu.

Po ľavej strane domu a za domom sa nachádza murovaná kôlňa spolu so skladom .

Na pozemku sa tiež nachádza murovaná garáž 26,65 m2 aj s montážnou jamou (1m x 3m) , ktorá má betónové základy , strop železobetónový, pokrytá plechom s oceľovými vrátami.

Zastavaná plocha vrátane prístavieb okrem garáže je 86,68 m2

Pred domom je zatrávnená záhrada s ovocnými stromami a viničom o výmere 148 m2.

Oplotenie od Hlavnej ulice má betónové základy , je z oceľového plechu na oceľových stĺpikoch , Výška oplotenia je 1,65 m a dĺžka 18 m spolu s oceľovou bránou a bráničkou.

Lokalita

Mesto Fiľakovo sa nachádza v južnej časti Stredného Slovenska, v Banskobystrickom kraji, na území Euroregiónu Neogradiensis, v okrese Lučenec. Mesto má s celkovou výmerou katastrálneho územia 1645,90 ha 9 949 obyvateľov so zmiešaným národnostným zložením.

Rodinný dom sa nachádza v centre mesta Fiľakovo na parcelách s rozlohou 416 m2, niekoľko metrov od námestia , susedí so Slovenskou sporiteľňou , komerčnými priestormi , Mestským úradom , v blízkosti Fiľakovského hradu.

Mesto Fiľakovo ponúka množstvo príležitostí spoznávať zabudnutú históriu v lone prekrásnej prírody . Samotný Fiľakovský hrad z 13.storočia je úzko spätý s daným regiónom a stojí za to vidieť ho. Výlety na zrúcaniny Soví hrad, Pohanský hrad , hrad Šomoška, hrad Hajnáčka a prírodné úkazy ako Belinské skaly, Kamenný vodopád v Šiatorskej Bukovinke, termálne kúpalisko Novolandia v Rapovciach a mnoho ďalších atrakcií všetko cca do 12 km od Fiľakova sú príležitosťou na turistiku , cykloturistiku a aktívny oddych.


CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA:
- províziu realitnej kancelárie RE/MAX
- prípravu zmluvnej dokumentácie (rezervačná zmluva, kúpna
zmluva, návrh na vklad do katastra)
- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva
- poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- protokolárne odovzdanie bytu vrátane prepisu energií.
ZNÍŽNIE CENY  Rodinný dom  v centre mesta Fiľakovo
Podobné inzeráty
BOSEN | 4 izbový rodinný bungalov s peknou záhradou, terasou
Typ: Rodinný dom Ulica: Centrum Obec: Fiľakovo Bosen group Lučenec ponúka exkluzívne na predaj útulný 4 izbový bungalov s garážou, letnou kuchyňou, slnečným pozemkom a krásnou terasou v centre mesta Fiľakovo. Youtube video link:  DOM: Tento krásny 4 izbový rodinný bungalov bol skolaudovaný v roku 2004 a je situovaný v kľudnej časti v centre mesta Fiľakovo. Celková rozloha pozemku predstavuje 673m2, záhrada 199m2 a zastavaná plocha 474m2 na ktorej je aj veľká garáž s letnou kuchyňou, altánok, krásne upravená slnečná záhrada s okrasnými rastlinami a zastrešená terasa do ktorej sa zamilujete už aj pri prvom pohľade. Úžitková plocha domu predstavuje 122m2 + zastrešená terasa s rouzlohou 34m2 DISPOZÍCIA: Vstup do domu zo závetria priamo do predsiene z ktorej sa dostaneme do obývacej izby atypického oblúkovitého tvaru s krbom. Obývacia izba je čiastočne prepojená s kuchyňou a jedálňou z dvoch strán. V kuchyni je k dispozícii aj špajza, odkladací priestor. Z obývacej izby vedú dvere aj na zastrešenú terasu s výhľadom na záhradu. Denná časť rodinného domu je oddelená posuvnými dverami za ktorými sa nachádza chodba s osobitným prístupom do každej izby a to 1x spálňa s šatníkom, 2x detská izba, 1x kúpeľňa, 1x toaleta. Z chodby je prístup aj na povalu ktorá je využívaná ako úložný priestor. Rodinný dom má vynikajúcu orientáciu J/V a S/Z . IN. SIETE: Dom je napojený na mestskú kanalizáciu, voda je čerpaná z vlastnej studne s pitnou vodou, vykurovanie je v dome elektrické, voda je ohrievaná elektrickým bojlérom (150l). Možnosť napojenia na verejnú vodu a plyn je samozrejmosťou, pôvodný majiteľ si to nevyžadoval. Mesačné náklady predstavujú max 150eu. POZEMOK: Rovinatý, z každej strany oplotený pozemok má celkovú rozlohu 673m2, výhodou je aj pocit samoty nakoľko tento rodinný dom susedí z každej strany len záhradou a nie priamo susedným domom. Práve preto táto nehnuteľnosť ponúka naozaj veľmi kľudné bývanie. GARÁŽ: Murovaná garáž s rozlohou 30 m2 je vhodná aj pre väčšie osobné vozidlo prípadne SUV a má aj úložný priestor v podkroví. Vedľa garáže je k dispozícii aj zastrešené parkovanie s betónovou podlahou. Garáž slúži aj ako dielňa a súčasťou garáže je v zadnej časti oddelená vzácna a zariadená kuchynka ktorú určite ocenia hlavne domáce žienky. ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený s kuchynskou linkou, spotrebičmi, obývaciou izbou, spálňou, s kúpeľnovým nábytkom. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v kľudnej časti v centre mesta Fiľakovo, v krátkej uličke bez priamych susedov. Centrum mesta Fiľakovo je len na par minút chôdze kde je kompletná občianska vybavenosť. Mesto Lučenec je tiež veľmi blízko vzdialené len 13km ale aj Maďarské hranice sú  
Útulný rodinný bungalov na predaj.
Bosen group Lučenec ponúka exkluzívne na predaj útulný 4 izbový bungalov s garážou, letnou kuchyňou, slnečným pozemkom a krásnou terasou v centre mesta Fiľakovo. DOM: Tento krásny 4 izbový rodinný bungalov bol skolaudovaný v roku 2004 a je situovaný v kľudnej časti v centre mesta Fiľakovo. Celková rozloha pozemku predstavuje 673m2, záhrada 199m2 a zastavaná plocha 474m2 na ktorej je aj veľká garáž s letnou kuchyňou, altánok, krásne upravená slnečná záhrada s okrasnými rastlinami a zastrešená terasa do ktorej sa zamilujete už aj pri prvom pohľade. Úžitková plocha domu predstavuje 122m2 + zastrešená terasa s rouzlohou 34m2 DISPOZÍCIA: Vstup do domu zo závetria priamo do predsiene z ktorej sa dostaneme do obývacej izby atypického oblúkovitého tvaru s krbom. Obývacia izba je čiastočne prepojená s kuchyňou a jedálňou z dvoch strán. V kuchyni je k dispozícii aj špajza, odkladací priestor. Z obývacej izby vedú dvere aj na zastrešenú terasu s výhľadom na záhradu. Denná časť rodinného domu je oddelená posuvnými dverami za ktorými sa nachádza chodba s osobitným prístupom do každej izby a to 1x spálňa s šatníkom, 2x detská izba, 1x kúpeľňa, 1x toaleta. Z chodby je prístup aj na povalu ktorá je využívaná ako úložný priestor. Rodinný dom má vynikajúcu orientáciu J/V a S/Z . IN. SIETE: Dom je napojený na mestskú kanalizáciu, voda je čerpaná z vlastnej studne s pitnou vodou, vykurovanie je v dome elektrické, voda je ohrievaná elektrickým bojlérom (150l). Možnosť napojenia na verejnú vodu a plyn je samozrejmosťou, pôvodný majiteľ si to nevyžadoval. Mesačné náklady predstavujú max 150eu. POZEMOK: Rovinatý, z každej strany oplotený pozemok má celkovú rozlohu 673m2, výhodou je aj pocit samoty nakoľko tento rodinný dom susedí z každej strany len záhradou a nie priamo susedným domom. Práve preto táto nehnuteľnosť ponúka naozaj veľmi kľudné bývanie. GARÁŽ: Murovaná garáž s rozlohou 30 m2 je vhodná aj pre väčšie osobné vozidlo prípadne SUV a má aj úložný priestor v podkroví. Vedľa garáže je k dispozícii aj zastrešené parkovanie s betónovou podlahou. Garáž slúži aj ako dielňa a súčasťou garáže je v zadnej časti oddelená vzácna a zariadená kuchynka ktorú určite ocenia hlavne domáce žienky. ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený s kuchynskou linkou, spotrebičmi, obývaciou izbou, spálňou, s kúpeľnovým nábytkom. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v kľudnej časti v centre mesta Fiľakovo, v krátkej uličke bez priamych susedov. Centrum mesta Fiľakovo je len na par minút chôdze kde je kompletná občianska vybavenosť. Mesto Lučenec je tiež veľmi blízko vzdialené len 13km ale aj Maďarské hranice sú len na 10-15 km od Fiľakova. CENA: 260 000 eur VÝHODY DOMU: Hotový rodinný dom so zariadením, krásnou záhradou, garážou, prakticky na bývanie ihneď. Lokalita je tichá bez susedov. Veľmi dobré dispozičné riešenie, atypická obývacia izba prepojená s kuchyňou Slnečná záhrada,
Štvorizbový bungalov na predaj pri Lučenci.
Youtube videoprezentácia tu: Bosen group Lučenec ponúka exkluzívne na predaj útulný 4 izbový bungalov s garážou, letnou kuchyňou, slnečným pozemkom a krásnou terasou v centre mesta Fiľakovo. DOM: Tento krásny 4 izbový rodinný bungalov bol skolaudovaný v roku 2004 a je situovaný v kľudnej časti v centre mesta Fiľakovo. Celková rozloha pozemku predstavuje 673m2, záhrada 199m2 a zastavaná plocha 474m2 na ktorej je aj veľká garáž s letnou kuchyňou, altánok, krásne upravená slnečná záhrada s okrasnými rastlinami a zastrešená terasa do ktorej sa zamilujete už aj pri prvom pohľade. Úžitková plocha domu predstavuje 122m2 + zastrešená terasa s rouzlohou 34m2 DISPOZÍCIA: Vstup do domu zo závetria priamo do predsiene z ktorej sa dostaneme do obývacej izby atypického oblúkovitého tvaru s krbom. Obývacia izba je čiastočne prepojená s kuchyňou a jedálňou z dvoch strán. V kuchyni je k dispozícii aj špajza, odkladací priestor. Z obývacej izby vedú dvere aj na zastrešenú terasu s výhľadom na záhradu. Denná časť rodinného domu je oddelená posuvnými dverami za ktorými sa nachádza chodba s osobitným prístupom do každej izby a to 1x spálňa s šatníkom, 2x detská izba, 1x kúpeľňa, 1x toaleta. Z chodby je prístup aj na povalu ktorá je využívaná ako úložný priestor. Rodinný dom má vynikajúcu orientáciu J/V a S/Z . IN. SIETE: Dom je napojený na mestskú kanalizáciu, voda je čerpaná z vlastnej studne s pitnou vodou, vykurovanie je v dome elektrické, voda je ohrievaná elektrickým bojlérom (150l). Možnosť napojenia na verejnú vodu a plyn je samozrejmosťou, pôvodný majiteľ si to nevyžadoval. Mesačné náklady predstavujú max 150eu. POZEMOK: Rovinatý, z každej strany oplotený pozemok má celkovú rozlohu 673m2, výhodou je aj pocit samoty nakoľko tento rodinný dom susedí z každej strany len záhradou a nie priamo susedným domom. Práve preto táto nehnuteľnosť ponúka naozaj veľmi kľudné bývanie. GARÁŽ: Murovaná garáž s rozlohou 30 m2 je vhodná aj pre väčšie osobné vozidlo prípadne SUV a má aj úložný priestor v podkroví. Vedľa garáže je k dispozícii aj zastrešené parkovanie s betónovou podlahou. Garáž slúži aj ako dielňa a súčasťou garáže je v zadnej časti oddelená vzácna a zariadená kuchynka ktorú určite ocenia hlavne domáce žienky. ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený s kuchynskou linkou, spotrebičmi, obývaciou izbou, spálňou, s kúpeľnovým nábytkom. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v kľudnej časti v centre mesta Fiľakovo, v krátkej uličke bez priamych susedov. Centrum mesta Fiľakovo je len na par minút chôdze kde je kompletná občianska vybavenosť. Mesto Lučenec je tiež veľmi blízko vzdialené len 13km ale aj Maďarské hranice sú len na 10-15 km od Fiľakova. CENA: 259900eur VÝHODY DOMU: Hotový rodinný dom so zariadením, krásnou záhradou, garážou, prakticky na bývanie ihneď. Lokalita je tichá bez susedov. Veľmi dobré dispozičné rie
BOSEN | Znížená cena, na predaj rodinný dom, chalupa s výnim
Typ: Rodinný dom Ulica: Baštová 29 Obec: Fiľakovo Bosen group Lučenec vám ponúka exkluzívne na predaj výnimočnú nehnutelnosť ktorá je situovaná pri Historickom Fiľakovskom hrade, a ak plánujete mat chalupu s takýmto historickým výhľadom tak túto ponuku určite neprehliadnite. RODINNÝ DOM: 2 izbový rodinný dom v horšom stave leží na pozemku s rozlohou 628m2 z toho 296 zastavaná plocha a nádvorie, 332m2 záhrada. Samotná nehnuteľnosť je v pôvodnom stave, s novou elektrikou a novou bránou. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete a je vhodný aj na výstavbu rodinného domu, chalupy. Orientácia na dve svetove strany a to J/V a S/Z. DISPOZÍCIA: 1x Predsieň, 1x Kúpelňa s toaletou, 2x izba, 1x Kuchyňa. POZEMOK: Rovinatý, oplotený pozemok s rozlohou 628m2. INŽINIERSKE SIETE: Na pozemku sa nachádzajú všetky inž.siete, je tu verejná kanalizácia, verejný vodovod, plyn priamo v dome, elektrika aj na 380. Na pozemku sa nachádza aj funkčná vlastná studňa. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza vo veľmi výnimočnej časti mesta Fiľakovo s priamim výhľadom na hrad ktorí je v centre Fiľakova. Mesto Fiľakovo má cca.10 tis obyvaťelľov a práve táto lokalita má veľkú návštevnosť, v hlavnej sezóne je to veľmi obľúbená destinácia pre milovníkov Historických pamiatok... V blízskosti nehnuteľnosti sa nachádza centrum s kompletným občianskym vybavením kde sa dostaneme krátkou pešou zónou. Z mesta Fiľakovo sa dostanete veľmi rýchlo aj do susedného Maďarska ktoré sa nachádza len na 15km. Okresné mesto Lučenec sa nachádza tiež len 15km od Fiľakova alebo ďaľšie obľúbené miesta ako Termálne kúpalisko Rapovce, Šiatorská bukovinka, Zámok Halič... CENA: 43000 EUR Realitný maklér: Vojtech Bari, bari@, Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 628 m2 Úžitková plocha: 628 m2 Podlahová plocha: 60 m2 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: áno Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Vykurovanie: nie
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Rodinný dom,POZEMOK v pamiatkovej zóne Fiľakovo.
ZNÍŽENÁ CENA! Bosen group Lučenec vám ponúka exkluzívne na predaj výnimočnú nehnutelnosť ktorá je situovaná pri Historickom Fiľakovskom hrade, a ak plánujete mat chalupu s takýmto historickým výhľadom tak túto ponuku určite neprehliadnite. RODINNÝ DOM: 2 izbový rodinný dom leží na pozemku s rozlohou 628m2 z toho 296 zastavaná plocha a nádvorie, 332m2 záhrada. Samotná nehnuteľnosť je v pôvodnom stave, s novou elektrikou a novou bránou. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete a je vhodný aj na výstavbu rodinného domu, chalupy. Orientácia na dve svetove strany a to J/V a S/Z. DISPOZÍCIA: 1x Predsieň, 1x Kúpelňa s toaletou, 2x izba, 1x Kuchyňa. POZEMOK: Rovinatý, oplotený pozemok s rozlohou 628m2. INŽINIERSKE SIETE: Na pozemku sa nachádzajú všetky inž.siete, je tu verejná kanalizácia, verejný vodovod, plyn priamo v dome, elektrika aj na 380. Na pozemku sa nachádza aj funkčná vlastná studňa. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza vo veľmi výnimočnej časti mesta Fiľakovo s priamim výhľadom na hrad ktorí je v centre Fiľakova. Mesto Fiľakovo má cca.10 tis obyvaťelľov a práve táto lokalita má veľkú návštevnosť, v hlavnej sezóne je to veľmi obľúbená destinácia pre milovníkov Historických pamiatok... V blízskosti nehnuteľnosti sa nachádza centrum s kompletným občianskym vybavením kde sa dostaneme krátkou pešou zónou. Z mesta Fiľakovo sa dostanete veľmi rýchlo aj do susedného Maďarska ktoré sa nachádza len na 15km. Okresné mesto Lučenec sa nachádza tiež len 15km od Fiľakova alebo ďaľšie obľúbené miesta ako Termálne kúpalisko Rapovce, Šiatorská bukovinka, Zámok Halič... CENA: 43000 EUR Realitný maklér: Vojtech Bari, bari@, Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.