bazár, predaj, inzercia, predám

Zodpovedný zástupca

Kategória: Financie a ekonomika

Ponúkame prácu - Zodpovedný zástupca v realitnej kancelárii - potrebné vzdelanie z odboru stavebníctvo, architektúra, právnické, ekonomické - SŠ, VŠ, na TPP aj živnosť, aj dôchodca. Plat podľa dohody.
Zodpovedný zástupca
Podobné inzeráty
Obchodný zástupca
Pozícia Obchodný zástupca, provízie 20-50%, sporiace produkty, práca na doma, online aj v teréne, príp. kombinácia, možnosť kariérneho rastu, viac info osobne/telefonicky
Obchodný zastupca
Predaj a distribúcia spotrebného tovaru švédskej firmy s 15-ročnou tradíciou. Je to systém MLM - teda nejde o zamestnanie, ale partnersku spoluprácu. Odmeňovanie je od Vášho výkonu a od výkonu Vášho tímu. Odmeňuje sa na týždennej báze. Pozrite si video - oficiálne video firmy ZINZINO: Benefity a ďalšie výhody: Kariérny rast. Osobnostný rast. Dovolenky pri dosiahnutí niektorých kariérnych stupňov. Príspevok na mobil vo výške 200,- . Príspevok na auto vo výške 1000,- . Bonusy pri jednotlivých kariérnych úrovniach. Mesačné bonusy podľa množstva zákazníkov. Príspevky sa vyplácajú pri splnení podmienok - dosiahnutia určitého kariérneho stupňa.
Vedúci kancelárie, obchodný zástupca
Do obchodného tímu hľadám komunikatívneho, šikovného človeka. Náplň práce: - administratívna činnosť - obchodné stretnutia Požiadavky na kandidáta: - komunikačné schopnosti - flexibilita, samostatnosť, príjemné vystupovanie, zodpovednosť Ponúkame: - mladý, dynamický kolektív - flexibilný pracovný čas - zaujímavé finančné ohodnotenie - možnosť kariérneho rastu - firemné dovolenky - kvartálne a ročné odmeny V prípade záujmu posielajte životopisy na uvedenú mailovú adresu.
Obchodný zástupca
Máš rád svoju prácu a chceš sa ňou živiť do dôchodku? Myslíš si,že Tvoje schopnosti a zručnosti nie sú dostatočne zaplatené? Pokiaľ chceš zmenu ,mám pre Teba riešenie! Sme zástupcovia spoločnosti Profi+,a.s. a rozhodli sme sa expandovať a vytvárať nové pobočky aj v iných mestách. Tentokrát sme sa rozhodli pre Tvoje mesto Trenčín, v ktorom hľadáme 5 nových obchodných zástupcov,ktorých sme schopní zaškoliť behom 6 mesiacov. Pokiaľ máš za sebou akúkoľvek prax v oblasti financií, alebo si o nej minimálne rozmýšľal, zapojíme Ťa do profesionálneho adaptačného procesu ,kde Ťa všetko po stránke odbornosti aj obchodu naučíme a to nielen vo financiách. Holdingová spoločnosť Plus+,a.s. ,v spolupráci s našou dcérskou spoločnosťou Projekty +,ti ponúka možnosť sa realizovať aj ako realitný maklér, či predajca luxusných ojazdených áut. Na začiatku sa nemusíš báť ani o svoj príjem - po splnení podmienok dostaneš garanciu na 6 mesiacov- 1200 €/ mesačne. Si jeden/jedna z tých piatich ,ak áno-zavolaj,alebo napíš a dohodneme sa na osobnom stretnutí.
Telefonista, oddlžovací špecialista
Hľadáme novú kolegyňu do kancelárie v Košiciach – telefonistka, oddlžovacia špecialistka – práca na živnosť, s. r. o. Máte skúsenosti v oblasti predaja služieb (úvery, poistenie) a hľadáte zmenu? Pridajte sa k nám. Vraciame ľuďom úsmev na tvár a dávame im šancu začať žiť odznova bez opakovania starých chýb. Náplň práce: – práca s klientmi, ktorí prejavili záujem o pomoc s oddlžením – Osobný bankrot – telefonovanie, osobné stretnutia- poradenstvo – práca v kancelárií s firemným systémom Pracuje sa s databázou klientov, každý deň sú prideľované nové kontakty klientov. Vzdelanie: – stredoškolské s maturitou – nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie – vysokoškolské I. stupňa – vysokoškolské II. stupňa Požiadavky: – prax v oblasti sprostredkovania finančného poradenstva – úvery, poistenie – skúsenosti s prácou s klientmi – Microsoft Word, Microsoft Excel – komunikatívnosť, flexibilita, zodpovedný prístup – ochota napredovať a vzdelávať sa Jazykové znalosti: – slovenský jazyk – úroveň C2 – maďarský jazyk – vítaný Miesto výkonu práce: Office Košice Ponúkame: – motivačné odmeňovanie formou provízneho systému, výšku príjmu závisí od vašej šikovnosti bez horného stropu, v priemere cca 1500 €, okrem odvodov nemáte žiadne iné náklady – priateľská tímová spolupráca – pravidelné a bezplatné školenia Životopis prosím poslať na e-mailovú adresu: info@ Vybraných uchádzačov budeme kontaktovať.