bazár, predaj, inzercia, predám

Zrekonštruovaný RD v Drahňove

Kategória: Domy

Tím Reality Zemplín ponúka na predaj kompletne a kvalitne zrekonštruovaný 4-izbový rodinný dom s veľkým pozemkom v obci Drahňov.



Dom:

Tento dom je čiastočne podpivničený a ponúka priestrannú kuchyňu prepojenú s obývacou izbou a jedálňou, ďalej kúpeľňu, dve špajze a tri izby z toho dve nepriechodné (16,6 m², 21,31 m², 21,15 m²). Prístavba za rodinným domom má ďalšie tri miestnosti o výmerách 19,8 m², 12,59 m² a 5,8 m².

Kuchyňa je v nadčasovej bielej farbe, vybavená linkou, sporákom a veľkým jedálenským stolom. Vybavenie kúpeľne je priestranný bezbariérový a murovaný sprchovací kút, toaleta, umývadlo a miesto pre práčku.



K štandardom domu patrí plávajúca podlaha, plastové okná, kúrenie zabezpečené centrálne s plynovým kotlom, sedlová strecha so strešnou krytinou z pozinkovaného plechu a nová fasáda.

Na pozemku sa nachádza garáž, veľká stodola a záhrada. Výmera tejto záhrady vám umožňuje si na pozemok umiestniť napríklad aj bazén.

Parkovať sa dá v garáži, ako aj viacero áut pred domom na vlastnom pozemku.Dom je napojený na vodovod, elektrickú prípojku, plynovú prípojku a kanalizáciu.

Na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa.



Podlahová plocha domu je 197.73 m², zastavaná 1377 m² a pozemku 4535 m².



Lokalita:



Obec sa nachádza 18 minút cesty autom od Michaloviec a 8 minút cesty od Veľkých Kapušian. Drahňov má viacero potravín, základnú školu a škôlku.



Cena 89 000 €



ID: 1048180

Nehnuteľnosť bola nafotená spoločnosťou Reality Zemplín.
Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť.

Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 (Družstevný dom).

Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.
Zrekonštruovaný RD v Drahňove
Podobné inzeráty
Kompletne zrekonštruovaný dom okrem strechy
Obec Seľany. Dom susedí (každý ma vlastne nosne steny) s jednej strany s chalupou ( dá sa odkúpiť za 12000€, má novú silikónovú omietku,opravené nedostatky na streche, 3 izby a 150m2 pozemok, dá sa využiť na sklad, technickú miestnosť, alebo dielňu ). Súdnoznalecký posudok na zrekonštruovaný dom bez chalupy je 79 000€ ( bol robený pred novou prípojkou vody, inštaláciou nového kotla a bojlera, nového krbu a nových odkvapov ) Záručné listy sú na: kotol, bojler, indukčná platňa, rúra, digestor. Záruka 2 roky na odkvapy. Dom je čerstvo zrekonštruovaný, všetko je nové a hygienicky čisté - treba si len vymalovať. Kúrenie novým kotlom Protherm ( wifi Termostat ) V každej izbe rozvody na káblovku. V obyvačke je Nový krb. Po rekonštrukcií ešte neobývaný. Rodinný dom sa nachádza v obci Selany (14 km Velký Krtíš, 24 min Šahy). Dom sa nachádza na pozemku s veľkosťou 835 m2, úžitkovú plochu má 90 m2. Disponuje tromi veľkými izbami, kuchyňou, chodbou a kúpeľnou. Rekonštrukcia prebehla nasledovne: - nové plastové okná - nový kotol - nový bojler - nový krb - nové zateplené vchodové dvere - na stenách nové omietky - nové rozvody vody - nové rozvody odpadu - nové rozvody elektriny - nové rozvody kúrenia - nová kuchynská linka - nové kuchynské spotrebiče ( rúra, indukcia, digestor ) - nové radiátory - nová certifikovaná žumpa - nové plávačky - nové dvere - nove LED svetla - nové zástrčky a vypínače - nová rozvodná skriňa - nový obklad a sanita do kúpelne - nové odkvapy ( nové okapové plechy ) - dom bol novo zateplený, má novú fasádu so silikónovou prachuvzdornou, vodou umývateľnou omietkou ( nečistoty sa dajú umyť vapkou ) - nové vnútorné a vonkajšie parapety Strecha prešla revíziou strechára, nedostatky boli odstránené a je 100% funkčná. Murovaná vodovodná šachta s natiahnutou mestskou vodou. Na pozemku sa nachádza aj studňa. Susedia sú slušní, bezproblémoví ( oproti je plne zrekonštruovaný dom, v pravo sa ide stavať novostavba ). V obci sa nenachádzajú neprispôsobivý občania. Dom sa nachádza v tichej uličke, zabezpečuje pokojné bývanie aj pre mladé rodiny z detmi. Zastávka 3 min od domu. Dom je možné kúpiť aj na hypotekárny úver .
Zrekonštruovaný rodinný dom v obci Bojničky
Ponúkame na predaj zrekonštruovaný 3-izbový rodinný dom na veľkom udržiavanom pozemku v krásnom prostredí obce Bojničky. Dom stojí na pozemku s rozmermi 20 m x 105 m s výmerou až 2145 m2 v tichej uličke mimo hlavnej cesty. Bol postavený v roku 1955 a počas posledných rokov bol postupne celý zrekonštruovaný. Má nový krov, strešnú krytinu, okná aj zateplenie obvodových múrov. Pod domom sa nachádza pivnica s výbornými podmienkami na uskladnenie ovocia a zeleniny. Vďaka zvýšeniu krovu počas rekonštrukcie vznikla možnosť vytvoriť obytnú plochu (napr. ateliér) na povale domu. Momentálne sa tam už nachádza šatník. Dom je pripravený na nasťahovanie nového vlastníka bez ďalších väčších úprav. Má výborné dispozičné riešenie, dve kúpeľne a dva šatníky. Predáva sa čiastočne zariadený. Pre ešte lepší komfort bývania je v dome nainštalovaná klimatizácia a nachádza sa tu aj infrasauna. Počas prechodných období mimo vykurovacej sezóny je možné na vykurovanie využívať aj krbové kachle. Dom je postavený prevažne z pálenej tehly v kombinácii s kvádrom. Pripojený je na obecný vodovod, elektrinu a plyn. Odpad je riešený žumpou. Na pozemku sa nachádzajú dve vŕtané studne s dostatkom vody po celý rok. Veľkou výhodou je aj vydláždená plocha pri dome s možnosťou parkovania pre 6 áut. Rozľahlý pozemok s dvoma altánkami bol upravený podľa návrhu záhradného architekta, vďaka čomu pôsobí veľmi harmonicky a zároveň sa pomerne ľahko udržiava. Nájdete tu úžitkovú záhradu s kvalitnou pôdou na pestovanie, krásnu kvetinovú záhradu, ovocné stromy a vinič. Dom je kúpou voľný. Bol zrekonštruovaný majiteľmi s dôrazom na kvalitu materiálov a citom pre detail. Obec Bojničky je výnimočná výbornou polohou s dobrou dostupnosťou do Hlohovca, Leopoldova a Serede. V obci nájdete materskú a základnú školu, potraviny, pohostinstvo aj futbalové ihrisko. V okolí je množstvo možností na príjemné prechádzky, či cykloturistiku. Ak hľadáte pokojné bývanie v rodinnom dome v peknom prostredí bez potreby rekonštrukcie, radi Vám dohodneme osobnú obhliadku. Cena nehnuteľnosti vrátane sprostredkovateľskej odmeny je 190.000,-Eur. V cene sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Kontakt: Veronika Kľačková, klackova@, tel.: 0915 831 163 K dispozícií je Vám náš hypotekárny špecialista – získajte  najlepší úrok  a znalecký posudok zadarmo! Naše služby  vrátane právneho advokátskeho servisu sú pre vás bezplatné, akceptujeme vašu predajnú cenu.  
Zrekonštruovaný, zariadený domček v Trenčianskej Turnej
Predám pekný, zrekonštruovaný rodinný domček 2+1 so záhradným domčekom s posedením a grilom, so slnečným 408 m2 pozemkom vo vyhľadávanej obci Trenčianska Turná, len 5 km od Trenčína. Dom je z pálenej tehly a je takmer kompletne zrekonštruovaný, kde chýba už len v exteriéri dorobiť na polovici domu: zateplenie s finálnou fasádnou omietkou a malé drobné úpravy na pozemku. Dom prebehol rekonštrukciou: interiéri (výmena IS: rozvody vody, kanalizácie, elektriky, plynu, vykurovania, plávajúce podlahy, dlažby, komplet kúpeľňa, prispôsobenie dispozície, dobudovanie šatníka a špajzy, sádro-kartónové stropy, výmena interiérových dvier, svetlá, svetelné rampy, nový kondenzačný kotol, radiátory...) Exteriér (výmena: plastové okná a vstupné dvere v dekore "zlatý dub", strešná krytina, dažďové žľaby a zvody, polovica domu je už zateplená s finálnou fasádnou omietkou, úprava terénu, zámková dlažba, nová brána a ploty, rekonštrukcia záhradného domčeka s posedením, úprava terénu). Dispozícia: vstupná chodba, technická miestnosť so skladom, obývacia izba, priestranná kuchyňa, špajza, kúpeľňa so sprch. kútom, práčkou a WC, spálňa s 2 šatníkmi. Celková obytná plocha domu je 67 m2. Ak by niekomu chýbala tretia izba, je možné z priestrannej kuchyne spraviť dennú časť (kuchyňa s obývacou izbou spolu) a z obývacej izby spraviť izbu-spálňu. Ak niekto potrebuje viac m2 je tu priestor a možnosť na pristavenie prípadne nadstavenie domu. Dom je napojený na: obecnú vodu, elektriku, plyn a kanalizáciu. Na pozemku sa nachádza aj studňa. Vykurovanie je ústredné na radiátory a zabezpečuje ho úsporný kondenzačný kotol. Mesačné náklady na bývanie sú 140 eur. Výborné je že v cene domu môže byť všetko vybavenie a zariadenie, ktoré sa v dome nachádza (okrem osobných vecí a 2 televízorov). Na pozemku sa nachádza zrekonštruovaný záhradný domček s posedením (25 m2), murovaný gril, pieskovisko, murovaný chlievik (10 m2) s oplotením na chov sliepok (môže slúžiť ako voliéra pre psa) a miesto na pestovanie plodín. Parkovať možno priamo vo dvore, alebo pred domom. Celkovo aj keď sa jedná o menší dom a pozemok, všetko tu má svoj praktický účel a význam, nehnuteľnosť pôsobí príjemne a útulne a už nevyžaduje žiadne ďalšie veľké investície. Trenčianska Turná je pokojná a veľmi žiadaná obec, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (MŠ, ZŠ, prímestská doprava, zdravotné stredisko, lekáreň, veterinárna ambulancia, rôzne obchody, potraviny, pohostinstvá, ihriská, obecný úrad, kultúrny dom atď.) Pre bližšie informácie prípadne záujem o obhliadku kontaktuje na tel. . Ďakujem
Zrekonštruovaný mestsky 5-izbový rodinný dom, 135m2
TUreality ponúka na predaj zrekonštruovaný 5-izbový rodinný dom s vysokými stropmi v meste Nové Zámky s pozemkom o rozlohe 658 m2, letnou kuchyňou a terasou. Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť získať krásny rodinný dom v meste Nové Zámky. Tento zrekonštruovaný 5-izbový dom s vysokými stropmi je ideálnym miestom pre Váš život. Nachádza sa v krásnom prostredí mesta, ktoré ponúka širokú paletu výhod a možností. Hlavné vlastnosti nehnuteľnosti: Izby: Dom sa skladá z 3 izieb, ktoré sa nachádzajú v hlavnom dome a 2 izieb nachádzajúcich sa v prístavbe, tieto spolu poskytujú dostatok miesta pre celú rodinu. Môžete ich využiť ako spálne, kanceláriu alebo ďalšie priestory podľa Vašich potrieb. Rekonštrukcia: Dom bol komplexne zrekonštruovaný a vyniká klasickým dizajnom a kvalitnými materiálmi. Lokalita: Nové Zámky je živé a atraktívne mesto, ktoré sa nachádza v srdci Slovenska. Mesto je bohaté na históriu a kultúru, a ponúka množstvo zaujímavých miest a pamiatok na objavovanie. Okrem toho sa v meste nachádzajú školy, obchody, reštaurácie a ďalšie zariadenia, ktoré uspokoja Vaše každodenné potreby. Pozemok: Dom je obklopený pozemkom o rozlohe 658 m2, čo Vám poskytuje dostatok priestoru pre záhradné aktivity, oddych a relaxáciu. Môžete si vytvoriť svoj vlastný raj v srdci mesta Nové Zámky. Letná kuchyňa a terasa: Dom je vybavený prístavbou, v ktorej je možné vytvoriť napríklad letnú kuchyňu a priestrannou terasou. Tieto priestory sú ideálne pre letné grilovanie, rodinné stretnutia alebo len na relaxáciu a užívanie príjemného počasia. Tento rodinný dom predstavuje dokonalú kombináciu klasického mestského štýlu a pohodlia. Budete mať všetko, čo potrebujete na uspokojenie svojich životných potrieb v krásnom meste. Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum +421 41 3217800 alebo makléra na emailovej adrese
Kompletne zrekonštruovaný rodinný dom s historickým nádychom
Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom - zrekonštruovanú kúriu s vysokými stropmi, úžasnou atmosférou, dvomi samostatnými bytmi a takmer 10-árovým pozemkom v centre obce Macov. Rodinný dom je po čerstvej rekonštrukcii. Vymenené boli okná, vstupné dvere, všetky rozvody, kúrenie, steny, nová fasáda,... Dom bol pri rekonštrukcii rozdelený na dva samostatné byty. Ponúka sa možnosť využiť ho na viacgeneračné bývanie, bývanie spojené s podnikaním, či ako investíciu a vydanie druhej časti do prenájmu. Časť domu (byt č. 1) je kompletne zrekonštruovaný byt a je v stave holodom - pripravený, aby ste si ako noví majitelia vybrali farebnosť, obklady a podlahy presne podľa svojho vkusu. Druhá časť - druhý byt prešiel v interiéri čiastočnou rekonštrukciou a v stave štandard. Dom sa nachádza priamo v centre obce Macov a je napojený na všetky inžinierske siete - mestská voda, kanalizácia, elektrina, plus má samostatnú studňu. Plyn v obci nie je. Kúrenie je tepelným čerpadlom + podlahové teplovodné kúrenie a elektrický kotol + radiátory. K domu prislúcha slnečný pozemok s rozlohou 966m2, na ktorom sa okrem kúrie nachádza aj murovaná pivnica s dvomi miestnosťami, ktorá v minulosti slúžila na uskladnenie ovocia. V podkroví domu je priestranná povala s možnosťou zobytnenia (cca ďalších 180m2 priestoru). Zastavaná plocha domu je 278m2. Úžitková plocha je 224 m2, z toho 6,2m2 tvoria technické priestory (kotolňa a schody do povaly) a 29,6m2 tvoria kryté terasy. DISPOZÍCIA: BYT č. 1 - kompletne zrekonštruovaný byt v stave holodom, čistá úžitková plocha interiéru je 97m2 + kryté terasy 29,6m2. - závetrie s krytou terasou, - priestranná predsieň, - denná miestnosť s obývačkou a kuchyňou, - 2 samostatné nepriechodné izby, - chodba so vstupom zo záhrady, - kúpeľňa (príprava na vaňu, sprchový kút, dvojité umývadlo), - samostatné wc, - sklad. BYT č. 2 - čiastočne zrekonštruovaný byt v stave štandard, čistá úžitková plocha interiéru je 91,63m2. - predsieň, - samostatná kuchyňa, - 2 samostatné nepriechodné izby, - 1 spoločenská miestnosť s krbom, - kúpeľňa (vaňa, umývadlo), - samostatné wc, - komora, - zádverie (vstup zo záhrady). VÝHODY: - priestranné izby s vysokými stropmi a historickým nádychom, - 2 samostatné byty (možnosť využiť na viacgeneračné bývanie, bývanie spojené s podnikaním, ale taktiež možnosť spojiť oba byty do jedného veľkého 7 izbového domu). - veľká povala s možnosťou zobytnenia, - veľká predzáhradka s priestranným závetrím s krytou terasou, - pozemok 966m2, - murovaná pivnica osadená uprostred zelene v záhrade, - vlastná studňa, - úžasná atmosféra miesta, - dobrá dostupnosť do Šamorína i Bratislavy (po diaľnici do 30 minút autom), Ak Vás tento dom zaujal a radi by ste ho zažili naživo, píšte, volajte a dohodnite si obhliadku. Teším sa na stretnutie.
Vkusne zrekonštruovaný RD dom Šemša
Vkusne zrekonštruovaný RD dom Šemša - pozemok cca 1800 m2 - dom cca 150m2 - všetky IS - potok za pozemkom - vkusná rekonštrukcia Top Real Košice ponúka na predaj nádherný slnečný rodinný dom v tichej obci Šemša, ktorá je vzdialená od Košíc iba 10 minút autom. Vkusne zrekonštruovaný dom s veľmi prijemnou rodinnou atmosférou stojí na obrovskom pozemku, ktorého zadnú časť je možne neskôr odpredať a výrazne si tak znížiť počiatočnú investíciu. Takmer rovinatý pozemok je zakončený potôčikom čo len dotvára jeho výrazne prijemnú atmosféru. Vonkajšie splachovacie WC, technické miestnosti a 2 garáže, prístupné samozrejme z exteriéru ponúkajú možnosť dobudovania altánku s grilom alebo dobudovania letnej kuchynky s oddychovou zónou ako je napríklad bazén s posedením, či terč so šípkami. Na pozemku a v domu nájdete všetky IS vrátane kanalizácie a dom disponuje niekoľkými technickými miestnosťami, 2 garážami. Presuňme sa do domu. Členité prízemie, otvorený priestor, rozdelený iba schodíkmi a okná orientované na juh poskytujú pocit prostredia v ktorom o Vás bude postarané. Túto atmosféru iba podčiarkujú dvoje štýlové krbové kachle či dlažba .... 2 samostatné vchody s dvomi oddelenými kuchyňami a kúpeľňami dáva možnosť bývania nie len dvom rodinám, ale aj hosťom ci príbuzným, ktorý Vás prídu navštíviť , alebo si vytvoriť samostatný kút s malou prevádzkou či vysunutou kanceláriou. Takýto dom nie je jednoduché opísať. . Takýto dom je potrebné vidieť. Dispozícia : 1. časť domu: - 1 x vstupná hala - 1 x spálňa + krbovými kachľami - 1 x priestranná kuchyňa s jedálnou a komorou - 1 x obývacia miestnosť s krbovými kachľami a výstupom na balkón a podkrovia - 1 x kúpeľňa - 1 x samostatné WC - 1x technická miestnosť Prístavba: - pivnica Prízemie : - vstupná hala so schodiskom - 1x technická miestnosť - 2 x garáž 1.poschodie: - 1 x obývacia miestnosť - 1 x kúpeľňa - 1 x kuchyňa - 1x malá spálňa Technické údaje : - pozemok 1900m2 - dom cca 150m2 - elektrina 220, 380 V - plyn : áno - kanalizácia: áno - voda: vlastná studňa + prípojka na obecný vodovod - stavebný materiál: nepálená tehla - strecha: nová plechová strecha - kúrenie : dom je napojený na ústredné kúrenie ktoré je plynové + kotol na tuhé palivo a dvoje krbové kachle CENA : 295.000€ / pri rýchlom jednaní dohoda možná / KONTAKT : Táňa Šebíková