bazár, predaj, inzercia, predám

zubna kefka ORAL B professonal care 500

Kategória: Ostatné drobné


predam zubnu kefku
oral b professonal care 500

1 rok pouzivana
cisti dokonale zubny povlak

bateria vydrz viac ako 7 dni
bezne uzivanie

prikladam 4x nove nastavce
doklad o kupe
papiere original
nabijacka
obal

mozna dohoda cena,
dobierka mozna,
alebo zaslat postov po uhrade postovneho
zubna kefka ORAL B professonal care 500
Podobné inzeráty
Oral-B Vitality 100 čierna Nová elektrická zubná kefka
Nová, nerozbalená kefka Elektrická zubná kefka Čistiaca hlavica CrossAction je navrhnutá tak, aby pri čistení obklopila svojimi vláknami skosenými v uhle 16 stupňov každý zub. 2D technológie čistenia potom svojimi osciláciami a rotáciami odstraňuje zubný povlak lepšie ako bežný manuálna zubná kefka. Časovač zabudovaný v rukoväti zubnej kefky pomáha dodržiavať zubnými lekármi odporúčané 2 minúty čistenia. To najlepšie vám navyše prináša Oral-B, zubnými lekármi najpoužívanejšie značka zubných kefiek na svete. Kompatibilný s týmito náhradnými kefkovými hlavami: CrossAction, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, Trizone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care. zubná kefka Každodená rutina Základná zubná kefka, ktorú potrebujete pre každodennú čistotu ústnej dutiny. zubná kefka Zubný povlak Odstraňuje viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka. zubná kefka 2D technológia 2D technológia čistenia odstraňuje svojimi osciláciami a rotáciami zubný plak lepšie ako bežná manuálna zubná kefka.
Oral-B Genius X elektrická zubná kefka, plné príslušenstvo
Predám Oral-B Genius X elektrickú zubnú kefku s plným príslušenstvom, nikdy nerozbalená, nepoužitá. Možný osobný odber v Košiciach/Prešove, alebo formou dobierky po zaslaní poštovného na účet vopred. Dohoda možná Oral-B Genius X: Nabíjanie v puzdre Kefku môžete kedykoľvek pohodlne nabíjať v cetovnom puzdre. Okrem toho, že si v puzdre dobijete zubnú kefku, tak máte možnosť nabiť si v ňom aj mobilný telefón. Preto vám na cesty stačí iba toto puzdro a už nemusíte voziť nabíjačku na elektrickú kefku. Posuňte zážitok z čistenia ešte vyššie Prostredníctvom SmartRing dostávate informácie od senzoru tlaku, časovača a tiež prepojenia kefky s vaším mobilným telefónom zmenou jeho farby. Čistiace režimy Daily Clean, Sensitive, Whitening, Gum Care, PRO-Clean, Tongue Cleaning Kefka je vybavená inteligentnou technológiou, ktorá rozpozná, ako si zuby čistíte. Podľa toho v aplikácii ukáže individuálny program pre vedenie čistenie tak, aby ste neopomínali žiadnej oblasti zubov, používali ideálny tlak a dosiahli tak najlepšie výsledky čistenia. Prepojenie kefky s aplikáciou v smartfóne pomocou Bluetooth dostupná ako pre iOS, tak pre Android. Špeciálna 3D technológia čistenia Čistiaca technika 3D od Oral-B je založená na súčasnej pulzácii a rotácii čistiacej hlavice. Štetiny kefky oscilujú dovnútra a von, aby dôkladne obklopili každý zub a odstránili povlak. Pulzy narušia štruktúru usadeného povlaku a rotačný pohyb ho potom ľahšie odstráni. Zároveň kefka pracuje šetrne, preto nepoškodzuje zuby ani ďasná. Koniec zbytočného tlaku na zuby K podpore optimálneho čistenia má zubná kefka zabudovanú funkciu kontroly tlaku. Ak na zubnú kefku príliš zatlačíte, rozsvieti sa červená kontrolka senzora tlaku, ktorá vás upozorní, aby ste tlak znížili. Okrem toho budete počuť počas čistenia zubov aj iný zvuk. Táto funkcia šetrí vaše ďasná a výrazne napomáha zdraviu vašich zubov. Profesionálny časovač Zubní lekári odporúčajú čistiť zuby po dobu dvoch minút. Profesionálny časovač vám zvukom v 30 sekundových intervaloch pripomenie, že máte prejsť na ďalšiu časť chrupu a nakoniec oznámi koniec čistenia. Vďaka tejto funkcii si môžete byť istí, že vaše zuby sú optimálne a rovnomerne vyčistené. Až 14 dní čistenia bez nabíjania Vďaka novej Lítium-iónové batérii sa kefka nielen rýchlejšie nabíja, ale aj vydrží až 14 dní prevádzky na batériu 2x denne 2 minúty. Stav nabitia batérie môžete strážiť vďaka indikátora nabíjania.
Nerozbalená kefka Oral-B Pro 1 500 Cross Action
Predám úplne novú , nerozbalenú, nepoužitú elektrickú zubnú kefku Oral-B Pro 1 500 Cross Action. Bola to výhra v tombole. Možnosť poslať poštou/Packetou , alebo osobný odber v Bratislave alebo Považskej Bystrici. Elektrická zubná kefka Oral-B PRO 1 500 používa čistiaci režim s názvom Daily Clean, ktorý pracuje pri počte 7600 oscilácií a 4000 pulzov za minútu. Ide o techniku inšpirovanú profesionálnymi dentálnymi čistiacimi nástrojmi, ktorá je jemná, ale súčasne veľmi účinná pri odstraňovaní povlaku, bakteriálneho filmu a v predchádzaní zápalu ďasien. Vlákna hlavice vykonávajú 3D pohyb: oscilujú (kmitajú), pulzujú a tiež sa otáčajú. Vytvárajú tak čistejší a sviežejší pocit v ústach než získate s manuálnou zubnou kefkou, s ktorou by ste sa pre tento istý výsledok museli namáhať o 100% viac. Elektrická zubná kefka Oral-B Pro 1 500 Cross Action má profesionálny časovač, ktorý vám pomáha čistiť si zuby podľa odporúčaní zubných lekárov, a to 2 minúty. Ten vás každých 30 sekúnd upozorní na to, že treba prejsť na čistenie ďalšieho miesta. Stačí len pohybovať zubnou kefkou v ústach a unikátna okrúhla hlavica Oral-B urobí všetko za vás. V porovnaní s bežnou manuálnou zubnou kefkou odstraňuje až o 100 % viac zubného povlaku. Vďaka tomu budú vaše ďasná zdravšie a váš úsmev bude belší hneď od prvého dňa čistenia – odstraňuje aj farebné škvrny z povrchu zubov. Výdrž batérie až 10 dní Kontaktujte ma mailom na fotomiro7@ alebo telefonicky na . SMS nepísať.
Oral-B Smart 4 4200W Black Edition
Predám elektrickú kefku Oral-B Smart 4 4200W Black Edition vo výbornom stave za výhodnú cenu 40 €! Táto elektrická kefka je vybavená najmodernejšou technológiou a ponúka vynikajúce čistenie zubov a ďasien. Oral-B Smart 4 4200W Black Edition je známa svojou vysokou kvalitou a spoľahlivosťou. Je to skvelá príležitosť pre každého, kto si chce zlepšiť svoju ústnu hygienu. Táto kefka je vybavená 4200 otáčkami za minútu, čo zaisťuje dôkladné a efektívne čistenie zubov. Obsahuje aj vestavěný časovač, ktorý vám pomôže udržať si správny čas čistenia a dosiahnuť najlepšie výsledky. Je tiež kompatibilná s rôznymi náhradnými hlavicami Oral-B, čo umožňuje prispôsobiť ju vašim individuálnym potrebám. Jedným z výhodných funkcií tejto kefky je jej prepojenie s mobilnou aplikáciou Oral-B, ktorá vám poskytuje personalizované rady a spätnú väzbu pre dokonalú ústnu hygienu. Táto appka vám umožňuje sledovať svoje čistenie zubov, upozornenia na správne čistenie jednotlivých oblastí ústnej dutiny a mnoho ďalších užitočných funkcií. Okrem toho vám k tejto kefke pridám aj novú zubnú hlavicu. Elektrická kefka Oral-B Smart 4 4200W Black Edition bola starostlivo používaná, no je v skvelom stave a je plne funkčná. Je dodávaná s nabíjacím stojanom, ktorý vám umožní jednoduché a praktické nabíjanie. Nenechajte si ujsť túto skvelú ponuku! S touto elektrickou kefkou Oral-B Smart 4 4200W Black Edition získate vynikajúcu kvalitu a účinnosť za veľmi atraktívnu cenu. Preto neváhajte a kontaktujte ma čo najskôr, aby ste si túto kefku mohli zabezpečiť! Kontaktujte ma mailom alebo SMS, Ďakujem.
Oral B Elektrická kefka Pro 500 Cross action
Oral B Elektrická kefka Pro 500 Cross action Elektrická zubná kefka Pro 1 pomáha čistiť zuby tak, ako to odporúčajú zubní lekári, to je 2 minúty s profesionálnym časovačom, ktorý vás každých 30 sekúnd upozorní na to, že treba prejsť na čistenie ďalšieho miesta na chrupe. Vy len budete pohybovať zubnou kefkou v ústach a unikátna okrúhla hlavica Oral-B urobí všetko za vás. Odstraňuje až o 100 % viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka, vďaka čomu budú vaše ďasná zdravšie a váš úsmev bude belší hneď od prvého dňa čistenia, lebo odstraňuje aj farebné škvrny z povrchu zubov. Nová, nepoužitá
Elektrická zubná kefka Oral-B Vitality PRO nová 2 kusy
Predám nové nepoužité elektrické zubné kefky Oral-B Vitality PRO bielej a čiernej farby. Nevhodný darček. Cena 35eur kus. Pri kúpe oboch dohoda možná.