bazár, predaj, inzercia, predám

Zváračský stôl

Kategória: Kovoobrábacie stroje

Predám nový zváračský stôl 120x210, masívna konštrukcia. Cena je 300 eur bez koliesok, s kolieskami 350 eur.
Zváračský stôl
Podobné inzeráty
Oceľový pracovný stôl, oceľový ponk, zváračský stôl,
Oceľový pracovný stôl, oceľový ponk, zváračský stôl, Ponúkam masívny oceľový pracovný stôl, oceľový ponk, zváračský stôl, rovnací stôl. Rozmery platne 1400x820x30 mm. Celková váha cca 500kg. Stabilná konštrukcia.
Magnetický zváračský uholník - 30/45/60/75/90/105°
Magnetický zváračský uholník - 30/45/60/75/90/105° Cena 45e/12ks Poštovné a dobierka 15 eur
Sústruh Hrotový SV18 s príslušenstvom
Predám hrotový sústruh SV 18 (vyrobený v 1947 CZ Závod Kuřím), plne funkčný aj s príslušenstvom , je zapojený a dá sa odskúšať. Sústruh je známy svojim výkonom, presnosťou a bezporuchovou prevádzkou. Je k tomu na predaj aj vybavenie zámočníckej dielne : Masívny zváračský kovový pracovný stôl , Argónové tlakové fľaše a iné. Výkonná stojanová 2-kotúčová , brúska – leštička na Antikor/ nerez, kov ! Sústruh hrotový SV 18 Výrobca: Spojené továrny na obráběcí stroje Závod KUŘÍM / CZ Rok výroby: 1947 V.č. 16545 Technické parametre: sú uvedené na fotografii + kompletná dokumentácia Volať na číslo tel.:
Zvárací stôl, zváračka, omicron, formig,  upínací stôl
Malý zvárací stôl ktorí sme používali aj externe (pri montáži a úpravách napr u zákazníka) alebo mimo dielne. Zároveň vhodný do malej dielne alebo do väčšej ako priručný či pomocný stôl. Kabelková zváračka sa dá presne vložiť do ,,klietky" ktorá je otočná a výsuvná. Veľké množstvo odkladacích prvkov, príprava na uchytenie zveráka a pritlačnej svorky. Zároveň možno uchytiť obrobok pomocou svoriek vďaka dostatočného priestoru medzi platňami. Stôl je rozoberateľný. Taktiež je vybavený neodinyovými magnetmi na uchytenie oklepavácieho kladivka a pod. Zverák a zváračka niesú na predaj. Cena 160€
VÝKLOPNÝ STÔL - 45 ° - 2 VEĽKOSTI
Predám tento výklopný stôl - liatinový sklopný súradnicový stôl s nastaviteľnou doskou pre presnosť vŕtania a frézovania, CNC. Vyrobené z odolného liatinového materiálu. Nastaviteľná pracovná doska obsahuje 3 T-drážky - uľahčujú umiestnenie rôznych typov nástrojov a poskytujú viac priestoru na obrábanie. Vybavený presnou a prehľadnou stupnicou, uhol možno nastaviť podľa potrieb obrábania. V sade štetec na čistenie pracovnej dosky + kľúč na utiahnutie aretačných skrutiek. ▀ Technické údaje a cena: • Výklopný stôl č.1 - Celková hmotnosť: 7 kg - Celkové rozmery: 178 x 125 x 89 mm - T-drážky - 10 mm - Cena: 90 € • Výklopný stôl č.2 - Celková hmotnosť: 16 kg - Celkové rozmery: 250 x 180 x 133 mm - T-drážky - 12 mm - Cena: 140 € V ponuke aj iné frézovacie a sústružnícke náradie, vrtáky, kovoobrábacie a strojárenské náradie, sústružnícke nože, frezky, stopkové frézy, TK vymeniteľné plátky. POZRITE SI INZERÁTY POD MOJÍM MENOM Možnosť poslať poštou na dobierku. Tel.č.
Zváračka
Predám používanú zváračku, parametre vid foto. Dám k nej 15 elektród (2,5mm priemer) a zváračský štít. Cena pevná, iba osobný odber.