bazár, predaj, inzercia, predám

Zvon s anjelmi

Kategória: Umelecké predmety

Predám bronzový zvon s priemerom 175 mm a hmotnosťou 3 kg. Zvon je zdobený po svojom tele rastlinným ornamentálnym motívom kvetov, z jednej strany je kríž s Kristom a z druhej strany sú 2 anjeli. Jeden drží v ruke husle a druhý srdce. Zvon nemá žiadne nápisy.
Zvon s anjelmi
Podobné inzeráty
Zvon s Ježišom
Predám bronzový zvon s priemerom 175 mm a hmotnosťou cca 3 kg. Zvon je zdobený vo vrchnej časti florálným ornamentálnym motívom popínavého viniča. Z prednej časti je reliéf Ježiša Krista a pod ním nápis: " Ježišu zmiluj sa nad nami hriešnymi." Z druhej strany zvona je reliéf kalicha s božím telom pri ktorom je jamka (vada). Zvon ma silný hlas, je ho možné využiť ako zaujímavý a originálny darček. Zavesiť ho k dverám, altánku, na chatu a pod.
Zvon sv. Hubert
Predám bronzový zvon s hmotnosťou 3kg a spodným priemerom 175 mm. Zvon je vo vrchnej časti zdobený ornamentom dubového listu, z jednej strany je reliéf svätého Huberta, pod ním je nápis : "Sv. Hubert - patrón poľovníkov". Z druhej strany je reliéf jeleňa a pod ním nápis : "Lovu zdar!" Súčasťou zvona je aj železné srdce s koženým okom. Zvon s poľovníckym motívom môže byť zaujímavým darčekom pre vášnivého poľovníka. Je to jedinečný umelecký originál ktorý vydrží stáročia.
Zvon s erbom SR
Predám bronzový zvon s hmotnosťou cca 3 kg a spodným priemerom cca 175 mm. Zvon je vo vrchnej časti zdobený ornamentálnym motívom. Z prednej strany nesie štátny znak Slovenskej republiky a z druhej strany je o niečo menší erb mesta Kežmarok.
Zvon sv. Irenej
Predám bronzový zvon so spodným priemerom 175 mm a hmotnosťou cca 3 kg. Zvon je zdobený ornamentálnym motívom kvetov v hornej časti zvona. Z prednej strany je reliéf sv. Ireneja a pod ním nápis: " Sv. Irenej oroduj za nás." Zo zadnej strany je reliéf kríža.
Zvon na zvoničku
Predám 16kg zvon komplet s hlavicou ložiskami a srdcom zvona.
Zvon
Predám viacero kusov bronzových zvonov o hmotnosti cca 3 kg a spodným priemerom cca 175 mm. Zvon má silný hlas. Nemá na sebe žiadne nápisy ani výzdobu. Niektoré majú rok 2022.