bazár, predaj, inzercia, predám

Biblia - Božie slovo - Darujem

Kategória: Pre mládež

Ahoj drahý priateľ. Boh túži byť s tebou a túži, aby si ho miloval, pretože On ťa velmi miluje. Otvor Bohu svoje srdce, prihovor sa Bohu tak, ako sa aj Boh prihovára tebe.

Ak si vo finančnej núdzi alebo sa z iných dôvodov nevieš dostať k Boziemu slovu, rád darujem Bibliu, Sväté písmo tebe i tvojim deťom (Obrázková Biblia). Prosím ťa, drahý priateľ, podľa vlastného svedomia zváž, či si naozaj v núdzi a inak si Bibliu nedokážeš zabezpečiť, aby sa aj vďaka tvojmu múdremu rozhodnutiu dostala k tým, ktorý si ju naozaj nemôžu dovoliť.

Pozri všetky moje inzeráty.
Biblia - Božie slovo - Darujem
Podobné inzeráty
Poučné knihy
Predám knihu Život bez obáv božie slovo v modernom jazyku 3 eura, Adventisti siedmeho dňa 3 eura, Nový zákon s ilustráciami 3 eura.
Moja prvá Biblia - Kenneth N. Taylor
Predám knižku Moja prvá Biblia - Kenneth N. Taylor, Ottovo nakladatelství, Cesty 2003, 256 strán. Kniha je ako nová. Kontakt cez e-mail
komiksova biblia- The action bible hladam
Hladam tuto komiksovu bibliu v madarcine.(ak dobre viem,tak to vyslo len v madarskom jazyku). The Action Bible-Autor: Cariello Sergio,rok vydania 2020, 832 stran. Dakujem.
Knihy
Predám knihy pre deti a mládež. Mačacie dievča Upírske denníky 1 (prebudenie) Poviedky o láskach Evita Imidž šelmy Dvaja priatelia EN Human body EN Plačúci sarkofág Džínsový denník 1,2 Dievča z minulosti Zajtra bude lepšie Dosť dobrá haluz Dosť dobrý chalan Moja ilustrovaná biblia Prvák z najmenšej lavice Žmurko a Belko EN O čom snívajú víly Cena bez poštovného Možnosť osobného odberu v SNV a Košiciach V prípade vážneho záujmu ma, prosím, kontaktujte správou (pod inzerátom). Ďakujem
Princezná v ružovom (darujem k nákupu)
Darujem knihu Princezná v ružovom, autor Meg Cabotová. Darujem k akémukoľvek nákupu z mojej ponuky tu na Bazoši. Pozri všetky moje inzeráty. Osobný odber možný v Senci alebo Bratislave. V prípade zaslania poštou je potrebné pripočítať k cene poštovné v zmysle cenníka Slovenskej pošty a uhradiť cenu vopred prevodom na účet. Ak čítate tento inzerát, znamená to, že je aktuálny bez ohľadu na počet jeho videní a dátum jeho vloženia.
Darujem 2x knihy Hej DEREK (v SK ako Hej, ANDY)
Darujem tieto dve knihy v polskom jazyku pre mládež, sú pekné, ilustrované čiernobiele, v Poľsku známy hit. Nie tak ako Denník odvážneho Bojka, ale stále má popularitu. Knihy darujem. Bud si po ne prídete do Veľkého Bielu čo najskôr, alebo ich pošlem pri úhrade poštovného vopred. Knihy sú ceruzkou popísané vo vnútri, čo sa dá vygumovať, sú tam drobnosti. Pevne verím, že kniha niekoho poteší, jedna aj druhá. POZOR: nevolať. Píšte len cez . Ďakujem Osobný odber je možný aj večer.