bazár, predaj, inzercia, predám

Border kolie

Kategória: Krytie

Nabízím dva pejsky na krytí modrobíly s pálením 2 léty a Seal trikolora 6 roků starý 54 cm v kohoutku váha 19 kg dobře stavěný psy.Máji vlohu pro ředění barev. Dělame canicross a obrana a poslušností,miluji turistiku a triky a děti jsou to super parťáci s užasnou více in-fo pište.Cena dohodou.Na rýpavé emaily neodpovídám!!
Border kolie
Podobné inzeráty
Ponúkame na krytie psa border kólie
Dobrý deň, ponúkame na krytie čiernobieleho psa border kólie (3 roky). Psík je zdravý, mohutnejšieho vzrastu (23 kg), bez pp, zatiaľ má za sebou jedno úspešné krytie. Má priateľskú a hravú povahu. Vráble
Border kolia
Haf! Volám sa Artemis. Mám rok a pol, hľadám si partnera.Som bez PP čistokrvná border kolia. Aj partner môže byť bez PP. Som zdravá a hravá. Haf, haf. tel. č.: 047 437 17 50
Border kólia BLUE MERLE KRYTIE
Ponúkam na krytie psíka,border kolia, Blue MERLE. Čistokrvný,po pracovných rodičoch,bez PP.Psík má výborné výsledky z krytia. Psík je kľudnej povahy.
Border colia
Ponúkam na krytie kvalitného psa border kolia Rok nar.:7.7.2021 Farba: Blue merle s pálením Farba očí: modrá a hnedá Čistokrvný bez PP,po pracovných rodičoch Psík je kľudnej povahy, pekný, poslušný, zdravý, pravidelné návštevy u zverolekára.
Dlhosrstá kólia
Ponúkam na krytie dvojročného psíka dlhosrstej kólie, čistokrvný, bez papierov.
Kolia dlhosrsta
Hladám na krytie psa kólie dlhosrstej,najlepsie okolie Tt,Hc,Pn