bazár, predaj, inzercia, predám

Doobedný rozvozca jedál

Kategória: Servis a služby

Do reštaurácie hľadáme na pozíciu :

- doobedný rozvozár jedál

Pracovná doba : 8:00 do 13/00

Mzda / 5€ v čistom

Pracovný pomer : dohoda

Pre viac info : upravnika@
Doobedný rozvozca jedál
Podobné inzeráty
Hľadáme Pizzera, rozvozcu a burgristu
Príjmeme do dlhodobého pracovného pomeru kolegov na pozície Pizzer, rozvozca a burgrista. Práca v mladom kolektíve, prax ( okrem pizzera) nieje podmienkou. Práca krátky-dlhý.Plat dohodou.
Rozvozca /Šofér
Reštaurácia v Bernolákove prijme do TPP rozvozcu jedla. Podmienkou je mat vodičsky preukaz skupiny B. Prax nie je nutná zaučime. V prípade záujmu nás kontaktujte na tel.čísle alebo emailom takai@
Šofér na rozvoz pizze a jedál
Do prevádzky na sídlisku Hájik hľadáme aktívneho šoféra so znalosťou mesta a priľahlých oblastí. Nástup od 1.8.2023. Plat 4.5 eur/hod, hradená strava, krátky/ dlhý týždeň od 9,00 do 22,00 hod. Viac info na .
Pomocný kuchár/kuchárka
Do našej reštaurácie Bistrobar Brezovec hľadáme pomocného kuchára - pizzera , na prípravu jednoduchých jedál. Prax vítaná nieje však podmienkou .Zaškolíme :)Možnosť kariérneho rastu po zaučení. Pracovný čas podľa mesačných rozpisov. Strava zabezpečená zamestnávateľom + rôzne benefity a zľavy na využívanie služieb v našom centre. V prípade záujmu pošlite Váš životopis na centrumbrezovec@ alebo nás kontaktujte na t.č.
Kuchar/pizziar  TuSi pizza
Prijmeme kuchára na plný úväzok, príprava jedál - minútky, šaláty, cestoviny, burgre , dlhý krátky týždeň, nutná prax, výučný list, mzda od schopností a skúseností, od 1000 eur + odmeny od tržby, férové jednanie, vážime si našich zamestnancov.
Hladame Rozvozcu jedál
Ak máš vodičský preukaz, viac ako 18 rokov a si zodpovedný, radi ťa príjmeme do nášho tímu !!!! tel.: 0911 / 707 738 HAKI KEBAB v Malackách pri Malávii