bazár, predaj, inzercia, predám

Doučovanie z matematiky + príprava na prijímačky a zápočet

Kategória: Výuka, doučovanie

Doučujem akúkoľvek oblasť z matematiky od 8. ročníka ZŠ, SŠ a VŠ - od diskrétnej matematiky a algebry, geometrie a goniometrie, postupností a radov, logiky a teórie množín, funkcie jednej a viac premenných po pravdepodobnosť a štatistiku, aplikovanú a numerickú matematiku, diferenciálny a integrálny počet funkcie viac premenných. Pripravujem na prijímačky, monitory na SŠ a VŠ, reparáty a v prípade potreby riešim aj zadania. Doučovaniu matematiky sa venujem už viac ako 19 rokov a doučujem v priestoroch svojej kancelárie resp. online formou vzhľadom na súčasnú pandemickú situáciu. Učím na VŠ niekoľko rokov, a tak sa s matematikou stretávam dennodenne.
Doučovanie z matematiky + príprava na  prijímačky  a zápočet
Podobné inzeráty
Doučovanie: MATEMATIKA, FYZIKA, INFORMATIKA - Košice / Skype
Učím v Košiciach a aj cez internet – matematiku a fyziku pre ZŠ, SŠ a VŠ * Doučujem aj informatiku, deskriptívu a Lazarus (Pascal) a Photoshop * Som VŠ vzdelaný, s dlhoročnou praxou v doučovaní, trpezlivý * Možnosť výuky aj cez víkend a prázdniny * Priebežné doučovanie učiva * Intenzívna príprava na monitor, maturity a prijímačky * Cena je 15 € za 60 min. --------------- doučovanie, doučujem, doučím, matematiku, matematiky, informatika, informatiku, informatiky, Photoshop, fyzika, fyziku, fyziky, deskriptíva, deskriptívna, deskriptívnu, geometria, geometriu, pripravím, monitor, prijímačky, Skype.
Ponúkam doučovanie na prijiímačky na medicínu, maturitu
Ahoj! som študentkou čníka na Lekárskej fakulte UK v Bratislave. Ponúkam kvalitné doučovanie na prijímačky na medicínu - LF UK, SZU, JLF Martin, ale aj predmetov biológia a chémia. Úspešne pripravujem študentov na prijímačky už niekoľko rokov a veľmi rada v tom budem pokračovať. ...Pre viac info pozri recenzie na: Ponúkam aj komplexné materiály na LF UK (biológia, chémia) , ktoré sú veľmi nápomocné pri príprave na prijímačky. Pre viac info ma kontaktuje na email: findorova.s@
Doučovanie biológia chémia | aj na prijímačky
Ahoj, Volám sa Pauli a ponúkam online doučovanie biológia, chémia, prípadne angličtina pre základné a stredné školy. Doučovanie ponúkam podľa dohody v poobedných hodinách Po-Pia alebo cez víkendy. Mám 27 rokov, biológii a chémii sa venujem v podstate celý život. Som veselá kopa, ktorá rada získava nové vedomosti a rada predávam vedomosti ďalším ľuďom. Preto rada naučím aj Teba s kľudom, pohodou a bez stresu a hlavne tak, aby si všetkému porozumel/a. Úspešné som absolvovala prijímačky na obory veterina, farmácia, medicína v Brne (som bývala medička) a medicína v BA. Rada Ti pomôžem s bežným štúdiom, ak cítiš, že potrebuješ zlepšiť, prípadne s domácimi úlohami, projektami (NEznamená, že ty nepohneš ani prstom!), prípadne aj s prípravou na vyššie spomínané školy :) Hľadám skôr študentov na dlhodobejšiu spoluprácu (tam je cena dohodou - rozumej nejaká zľavička :) ). Jednorázovo 12€/hodinu (počítaj, že 60 minút strávim aktívnemu venovaniu sa Tebe a predsa len všetci sme ľudia, nie som Einstein a potrebujem si omrknúť tému, ktorú potrebuješ vysvetliť ;) ) Mám aj certifikát z angličtiny B2 + v práci denne komunikujem anglicky, ponúkam teda aj doučovanie z angličtiny. Ak potrebuješ moju pomoc tak ma kľudne kontaktuj, ideálne sms na mobil :)
Doučovanie chémie, biológie, fyziky a príprava na prijímačky
Ponúkam online doučovanie chémie, biológie a fyziky pre žiakov základných škôl, stredných škôl a aj ako prípravu na prijímačky na medicínu. Študujem na lekárskej fakulte v Olomouci UPOL a prijímačky som spravil na 72/75 bodov. V prípade záujmu prosím kontaktovať na mail.
Matematika - doučovanie & príprava na skúšky
Učiteľka matematiky ponúka počas letných prázdnin žiakom základných škôl kvalitné individuálne doučovanie matematiky: * prípravu na opravné skúšky (reparáty); * prípravu na komisionálne skúšky; * opakovanie učiva z predchádzajúceho školského roka; * zdokonaľovacie matematické cvičenia; * systémové doučovanie. Nenechávajte si učenie na poslednú chvíľu a nespoliehajte sa na to, že matiku zvládnete sami! S pomocou pani učiteľky to pôjde rýchlejšie, istejšie a oveľa jednoduchšie. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte telefonicky, prípadne správou prostredníctvom SMS alebo cez aplikáciu WhatsApp. Ďakujem za porozumenie.
Kvalitné doučovanie z matematiky počas leta
Dobrý deň , učím matematiku prezenčne ako aj online formou s ktorou mám bohaté skúsenosti , učím všetky kategórie žiakov /študentov počnúc od ZŠ až po VŠ nakoľko učím na VŠ . Ponúkam prípravu na opravnú skúšku z matematiky resp. matematických predmetov na VŠ , opravnú externú časť maturitnej skúšky , kde si komplet prejdeme všetky potrebné tematické celky zo stredoškolskej matematiky formou akou sú kladené otázky na externej maturite . Pre budúcich vysokoškolákov ponukam kompletnú prípravu z predmetov MAT1, 2,3, matematická analýza 1,2, algebra , štatistika , pravdepodobnosť …, kde si vopred prejdeme všetky témy v rámci zimného semestra a tým pádom budete vopred pripravený na daný predmet a budete mať o starosť menej :) Ponúkam aj prípravu z matematiky pre budúcich stredoškolákov na upevnenie vedomosti zo ZŠ a prejdenie podstatných tém a učív v rámci 1. ročníka SŠ, ďalej ponúkam pre budúcich žiakov čníka predprípravu na testovanie 9 a PS na strednú školu ako aj prípravu a dovysvetľovanie učiva z konkrétneho ročníka . Môžete si pozrieť aj môj instagramový účet : matematika hravo a jednoducho, kde pridávam rôzne príklady či už z hodín alebo požiadaviek študentov, ale aj rôzne pracovné materiály . V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať na .