bazár, predaj, inzercia, predám

Drevená dóza, lemovaná parohy, 26 cm x 18 cm x 4 c

Kategória: Zberateľstvo

Drevená dóza, lemovaná parohy, 26 cm x 18 cm x 4 cm, jeleň v lese Cena 20€ Vnútorný priestor 21,5cm x 14,5 cm x 1,5 cm
Drevená dóza, lemovaná parohy, 26 cm x 18 cm x 4 c
Podobné inzeráty
Retro dózy na potraviny
Ponúkam na predaj retro dózy. Cena: dóza ČAJ-7x5cm, výška-5,5cm - 5 Eur, dóza KAMÍNKY DO ZAPALOVAČU KOHINOOR-13X8cm, výška 3,5cm - 5 Eur, dóza VEDA-7x7cm, výška 13,5cm - 7 Eur. dóza na tyčinky- výška 12cm, priemer 10cm - 2 Eurá. Kontakt .
Cajová doza Elizabeth II Royal crown
Zberateľský kus-Cajová doza breakfast Elizabeth II Royal Crown Pôvod cajovej dozy je Z Anglicka originál doza na spodnej časti je made in UK zakúpená z Plavby po severnom mori DFDS Dánska plavebná spoločnosť rok 2016 + 5000 SK bankovka Mr. Slovak Mesto lásky limitovaná edicia zberateľský kus...Pozor všetky moje uverejnené inzeráty na .sk- pre záujemcov -môj zriadený účet v 365 banke nepodporuje prevod platieb na kartu systém rýchlych platieb cez kurieské spoločnosti .táto metoda nákupu zverejnených veci na predaj je neaktívna . dakujem za pochopenie ..využite možnosť platieb prevod na účet alebo osobný odber +hotovosť .
Parohy
Parohy na drevenej vyrezávanej podložke
Predám parohy na ručne vyrez. podložke+obraz k tomu darujem
Predám krásne parohy jeleňa na ručne vyrezávanej podložke z dreva-krásna detailná práca- super darček k narodeninám-pre zberateľa, poľovníka. Cena je 70 euro- k tomu darujem obraz Poľovníka o rozmere 65x53 cm. - viď foto. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty, kliknite na moje meno.
Starozitny signovany noz Solingen Rukovät z parohy
Predam:Starozitny signovany noz Solingen Rukoväť z parohy. Na dobierku neposielam. Osobny odber alebo platba predom na moj ucet.Obratom posielam cez zasielkovnu(packetu).Cena postovneho pre Slovensko-3,30 euro (do 5 kg),pre Česko-3,90 euro. Pozrite aj moje dalsie inzeraty-kliknete na moje meno
Parohy antilopy
Parohy antilopy (Sitatunga), vyzdvihnutie priamo u predajcu