bazár, predaj, inzercia, predám

Ekonomia 1a2 Paul Anthony Samuelson William D. Nordhaus

Kategória: Hobby, odborné knihy

2 diely najpopularnejsej ucebnice Ekonomie od 50 rokov, vhodne aj ako ucebnica pre ekonomiu aj pre laikov.
dve knihy miesto jednej pre lepsie manupulovanie 500stran a 550 stran nadupanych vysvetleni do kazdej ekonomickej kniznice
vydanie 1992
obe knihy spolu za 29eur
malo pouzivane skoro ako nove
neposkodene pozri moju dalsiu ponuku
Ekonomia 1a2 Paul Anthony Samuelson William D. Nordhaus
Podobné inzeráty
Ekonómia, ekonomika, banky, financie, mena a pod.
Ekonómia (všeobecná ekonomická teória). Praktikum (Daria Rozborilová) - 4 € - 1. vydanie (1998), skriptum je nepoužité Ekonómia. Praktikum (Daria Rozborilová) - 4 € - 3. vydanie (2001), na pár stranách je vpisované ceruzkou Informačná ekonomika (Michal Grell) - 4 € - vydanie z roku 2002, poškodená obálka, textová časť v poriadku Kvantitatívna mikroekonómia (Michal Fendek) - 11 € - 1. vydanie (1999), krátko použitá, nepopísaná Banky - teória a prax (Jozef Medveď a kol.) - 21 € - vydanie z roku 2012, stav 100 % Ekonómia (Samuelson, Nordhaus) - 58 € - 16. vydanie, oškreté rohy dosiek a vyblednutý chrbát, textová časť je bez poškodenia, čistá, nepopísaná Podnikové financie. Praktické aplikácie a zbierka príkladov (Elena Fetisovová) - 7 € - 1. vydanie (2009), trochu obchytaná, bez poškodení Podniková ekonomika (Július Alexy - Rudolf Sivák) - 4 € - 3. vydanie (2005), podčiarkované zvýrazňovačkou a ceruzkou Podnikové hospodárstvo. Komplexný pohľad na podnik (Milan Kupkovič) - 8 € - vydanie z roku 1999, podčiarkované zvýrazňovačkou a ceruzkou Medzinárodné ekonomické vzťahy (P. Stachová - L. Paškrtová) - 9 € - vydanie z roku 2013, na pár stranách je podčiarknuté zvýrazňovačkou Teória a prax hospodárskej politiky (Michal Baránik) - 2,40 € - vydanie z roku 2003, lepená, podčiarkované zvýrazňovačkou Mám všetky knihy a skriptá, t. j. aj tie nenafotené. Ceny sú bez poštovného, posielam iba na dobierku poštou. Kontaktovať mailom.
Léčivá síla ovoce a zeleniny Anthony William
Dobrý deň, predám knihu: Léčivá síla ovoce a zeleniny Anthony William ✅ Kniha je nová, nečítaná ✅ Info mailom. Ked kliknete na moje meno RICHARD - ukáže vám aj iné knihy, ktoré predávam. ✅ Pošlem poštou, alebo osobne v Prešove.
Hitlerovy rozhodující bitvy--od Anthony Preston z vydavateľs
Hitlerovy rozhodující bitvy--od Anthony Preston z vydavateľstva Svojtka Václav A Co. nakladat.--jazyk český--počet strán 256--Pevná väzba bez prebalu, lesklá--130x205x10 mm---kniha je v dobrom stave predáva sa tak ako je nafotená--POPIS:...Autoři knihy shrnují rozhodující fáze klíčových Hitlerových bitev v Evropě, Rusku, severní Africe a Atlantiku.Diskutují nad taktikou a efektivitou bitev, které měly přímí dopad na výsledek 2.světové války. Pro dokreslení atmosféry je text doprovázen plány bitev, technickými ilustracemi a skutečně unikátními fotografiemi......CENA:12,80€+poštovné--"Pozrite si aj ostatné moje inzeráty bazoši -otvorte inzerát a dole kliknite v pravo na " Všetky inzeráty - a hodnotenie užívateĺa".
EKONÓMIA V NOVEJ EKONOMIKE
Predám knihu Ekonómia v novej ekonomike, autor: Ján Lisý a kol. 2005.. Na dobierku neposielam ( cena+ poštovné)
Apple zvnútra a iné knihy
Predám knihy: William Higham: Trendológia Allen P. Adamson: Digitálna značka Allen P. Adamson: Jednoducho značka Adam Lashinsky: Apple zvnútra William C. Taylor: Ako pracujú maverici Cena: 4 eurá za knihu + poštovné
Séria 5 kníh - branding, marketing a pod.
Veľmi dobrý stav. Cena za 5 kníh spolu. Allen P. Adamson - Jednoducho značka Allen P. Adamson - Digitálna značka William Higham - Trendológia Adam Lashinsky - Apple zvnútra William C. Taylor, Polly LaBarre - Ako pracujú maverici Osobný odber BA.