bazár, predaj, inzercia, predám

Fixed Frame Wireless stojan na nabíjanie, 15W, USB-C

Kategória: Nabíjačky

Predám tento stojan na nabíjanie, iba rozbalený, plne funkčný, nový, nepouživaný.

Vlastnosti:
- univerzálny stojan pre bezdrôtové nabíjanie
- rýchle nabíjanie s výkonom 15W
- USB-C nabíjací port
- nabíja telefón v ideálnej pozícii
- konštrukcia z odolného brúseného hliníka
- silikónové polstrovanie pre bezpečie vloženého telefónu
- protišmykové podložky na spodnej strane držiaka
- LED indikácia stavu nabíjania (zelená: bežné nabíjanie, modrá: rýchle nabíjanie)
- dve nabíjacie cievky s ochranou proti prehrievaniu
- dokáže dobíjať aj telefón v puzdre alebo kryte
- kompatibilný s Qi nabíjaním
- USB-C kábel súčasťou balenia
- Upozornenie: pre využitie maximálnej rýchlosti nabíjania je nutné použiť pre stojanček FIXED dostatočne výkonný nabíjací adaptér (nie je súčasťou balenia)
- rozmery 6,66 x 10,34 x 8,38 cm

preferujem osobný odber Košice.
Fixed Frame Wireless stojan na nabíjanie, 15W, USB-C
Podobné inzeráty
Bezdrôtová multi nabíjačka Moshi Sette Q Dual Wireless 15W
Predám vyššie uvedenú bezdrôtovú multi nabíjačku Moshi Sette Q Dual Wireless Charging Pad 15W. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! * NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Naraz možno nabíjať až 2 zariadenia + ďalšie 1 zariadenie extra nabíjať po kábli. Magnetická bezdrôtová rýchlonabíjačka vhodná pre nabíjanie smartfónov a bezdrôtových slúchadiel. Nabije všetky druhy smartfónov, mobilov, telefónov, iPhone, Samsung, Huawei, Honor, OnePlus, Xiaomi, Lenovo, Infinix, AirPods,... Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
15W Bezdrôtová QI nabíjačka
Bezdrôtová QI nabíjačka 15W Dadao A10H, rozbalená, stav novej, plne funkčná komplet v krabičke (stolová nabíjačka, kábel USB A - USB C). Pekné jemné nočné podsvietenie signalizujúce standby režim a režim nabíjania. Kvalitné spracovanie, hliník- syntetická koža, protišmykový povrch. Parametre: rozmery 92 x 92 x 13 mm váha len 90g materiál: ABS + PC a hliník vstupný prúd: 5V 2A / 9V 2A / 12V 1,5A výstupný prúd: 5W / 7,5W / 10W / 15W (max) K nabíjačke ZDARMA 2 portová autonabíjačka s podsvietením, výstup max. 2,1A (pozri foto). Osobný odber BA Ružinov, alebo po dohode pošta, zásielkovňa. Pozrite si aj ďaľšie moje inzeráty.
Wireless changer 15W pre Samsung, Iphone
Wireless changer 15W pre Samsung, Iphone Len osobný odber v Bratislave.
NUVO sieťová nabíjačka 30 W PD a QC s USB-A a USB-C
NUVO sieťová nabíjačka 30 W PD a QC s USB-A a USB-C Nabíjací adaptér s výstupmi USB a USB Typ-C. Podporuje rýchle nabíjanie vďaka štandardom Quick Charge 3.0, Power Delivery 3.0 a aj PPS. Cestovná nabíjačka s podporou rýchleho nabíjania Automaticky deteguje požadovaný výstup EU koncovka 1x USB-A, 1x USB Type-C výstup Max. výstup 30 W Podporované protokoly: Quick Charge (QC4.0+/3.0/2.0) USB Power Delivery (PD 3.0/2.0) 30 W Programmable Power Supply (PPS) Samsung adaptívne rýchle nabíjanie (AFC) Apple 2,4 A protokoly Huawei Fast Charge (SCP & FCP) Farba: čierna Dnes zakúpená v Orange nenabíjala ešte ani minútu je v záruke 24 mesiacov. Pošlem aj na dobierku SP alebo PAKETA k cene plus poštovné.
Predám ZENS Dual Wireless Charger
Ptedám nabíjačku ZENS Aluminium Dual Wireless Charger + Watch 10W - Black ZENS Dual hliníková bezdrôtová nabíjačka + nabíjanie Apple Watch Nabíjanie: iPhone + AirPods + Apple Watch Popis produktu Zens Dual hliníková bezdrôtová nabíjačka má ultra tenký dizajn, ktorý je vyrobený z jedného kusu vysoko kvalitného hliníka a je navrhnutý tak, aby (rýchlo) nabíjal dva smartphony a Apple Watch súčasne. Nabíjačka podporuje technológiu Apple Fast Charge a má maximálny výkon 20 W na podporu nabíjania trojitého zariadenia. Nešmykľavý povrch zaručuje dokonalé umiestnenie a ultratenký dizajn sa bez problémov hodí do každého domova alebo do kancelárie. Ide o ideálnu bezdrôtovú nabíjačku pre domov, ak máte viacero bezdrôtovo nabíjateľných zariadení alebo môžete zdieľať s blízkymi. Vlastnosti : - Maximálny celkový výkon 20W (2x10W) - Podporuje Apple Fast Charge - Ultra tenký (8 mm) dizajn - Vyrobené z jedného kusu vysoko kvalitného hliníka - Nabíja súčasne dve zariadenia a Apple Watch - Vrátane napájacieho adaptéra (EU) - Certifikát MFi - Qi certifikované Technické údaje : - Rozmery zariadenia (dx š xv v cm): 19,2 x 9,2 x 10,2 - Netto hmotnosť (g): 290 Kompatibilita : - od iPhone 8 a vyšší - Apple Watch Series 1,2,3,4,5,6,7,8 - Apple AirPods with Wireless Charging Case - Apple AirPods Pro - Apple Airpods 3
značková nabíjačka, original, nielen na smartfón
Dobrý deň, predám original znackove adaptery bielej aj čiernej farby, micro USB a USB-C kable od roznych vyrobcov: Acer, Aligator, Asus, CAT, Coolpad, Evolveo, Goclever, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Motorola, Nokia, Prestigio, Samsung, Sony, Xiaomi,...,..., atď..., kompatibilné so všetkými zariadeniami s micro USB vstupom: * zástrčková; * výstup 5,- V/ 1,- A (1000,- mA); * výstup 5,- V/ 1,2 A (1200,- mA); * výstup 5,- V/ 1,3 A (1300,- mA); * výstup 5,- V/ 1,5 A (1500,- mA); * výstup 5,- V/ 2,- A (2000,- mA); * výstup 5,- V/ 3,- A (3000,- mA) 15,- W a 9,- V/ 2,- A (2000,- mA) 18,- W a 12,- V/ 1,5 A (1500,- mA) 18,- W; * výstup 5,- V/ 3,- A (3000,- mA) 15,- W a 9,- V/ 3,- A (3000,- mA) 27,- W a 12,- V/ 2,25 A (2250,- mA) 27,- W a 20,- V/ 1,35 A (1350,- mA) 27,- W a 11,- V/ 3,- A (3000,- mA) 33,- W * napájanie 100 - 240 V/ 50 - 60 Hz; * na všetky modely "chytrých" mobilných telefónov, tabletov, navigácií a podobných zariadení; * cena nabíjačiek - adaptérov od 10,- do 20,-€; * ku adaptérom je možnosť dokúpiť original USB/microUSB a USB/USB-C kable, čiernej aj bielej farby; * original USB/microUSB a USB/USB-C kable, čiernej aj bielej farby; * micro USB-B v dĺžkach 50,- cm (4,-€); 1,- m (5,-€); 1,2 m (6,-€); 1,5 m (7,-€); 1,8 m (8,- €); * USB-C v dĺžkach 1,- (6,-€)m; 2,- m (12,-€); * od roznych vyrobcov vhodné na všetky modely "chytrých" mobilných telefónov, tabletov, navigácií a podobných zariadení s mikro USB-B a USB-C vstupom. !!! Nemám živnosť na predaj nabíjačiek ani káblov... Predávam to, čo čítate, s hodnotami, koncovkami na vstupe a výstupe takými, ako čítate, čo mi akýmsi spôsobom doma "zvyšuje", čo už nepotrebujem...; ...takže odpoveď na dotazy, či neviem zohnať to, či ono, znie NIE !!!... Jediný rozumný krok JUDEUSSR z roku 2010: "Na žiadosť Európskej komisie sa štrnásť hlavných výrobcov mobilných telefónov dohodlo na podpísaní memoranda o porozumení (Memorandum of Understanding, ďalej len "MoU") s cieľom harmonizovať nabíjačky mobilných telefónov s možnosťou prenosu dát, ktoré sa predávajú v EÚ. Medzi signatárske spoločnosti MoU patrí Apple, Emblaze Mobile, Huawei Technologies, LGE, Motorola Mobility, NEC, Nokia, Qualcomm, Research In Motion (RIM), Samsung, Sony Ericsson, TCT Mobile (mobilné telefóny ALCATEL), Texas Instruments a Atmel." Uprednostním kontakt mailom ( jedenbazos@ ). Ak chcete volať, volajte ( 0 ), neprezváňajte!!! Píšte a volajte, prosím vás, iba tí, ktorí chcete kupovať a ktorí ste si prečítali celý inzerát, alebo aspoň jeho 1. 1/2, nie iba nadpis... Tí, čo si chcú dopisovať, alebo diskutovať, nech skúsia atlas húb ("fejkkúk"), alebo pokec... :-) Ponuka platí do odstránenia inzerátu. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. PS: Odpovedám len na maily nesúce aspoň základné znaky slušnosti!!! ...čo