bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadáme ľudí na upratovanie-Traust SK s.r.o

Kategória: Servis a služby

Práca na trvalý pracovný pomer TPP alebo živnosť v BA
Ponúkame dlhodobú prácu v sektore čistiacich a upratovacích službách v automobilovom priemysle v Bratislave - Devínskej Novej Vsi.
Upratujeme výrobne haly.
Obsadzované pozície sú na 8, 10 alebo 12 hodinové zmeny.
Zárobok v čistom od 900 do 1200 € v rámci TPP. Živnosť dohodou.
Benefity:
- príspevok na stravu 2€
- príspevok na cestovanie 1,80 € / denne
- príspevok na ubytovanie 100 € /mesačne
- možnosť práce nad čas
- možnosť zabezpečenia ubytovania v 3 lôžkových izbách

Volať alebo písať! email: praca@ / TEL.:
Hľadáme ľudí na upratovanie-Traust SK s.r.o
Podobné inzeráty
Upratovanie
Hľadáme posily do nášho pracovného tímu. Upratovanie administratívnych budov okolie BA. Jedná sa o bežné upratovacie práce kancelárií, spoločenských priestorov, sociálnych zariadení. celodenné upratovanie......cca 8.hodín večerné upratovanie........cca 4-5.hodín Na celodenné upratovanie hľadáme pani, ktorá bude mať zodpovednosť za celý chod denného upratovania - vyžadujeme menežerské schopnosti. Platobné podmienky po dohode a osobnom stretnutí kontakt:
Upratovacie služby
JEDNORÁZOVÉ UPRATOVANIE Ponúkame jednorazové upratovanie bytov, rodinných domov, kancelárií, nebytových priestorov po nájomníkoch, po prerábaní, sťahovaní, jarné upratovanie, generálne upratovanie a iné. PRAVIDELNÉ UPRATOVANIE Ponúkame pravidelné upratovanie bytov, rodinných domov, kancelárií, nebytových priestorov. Frekvenciu upratovacích prác prispôsobujeme požiadavkám klienta.
Hľadáme serióznych upratovačov/čky
Hľadáme seriózne panie na: - upratovanie laboratórnych priestorov + sociálne zariadenia 231€ brutto(200€ netto) práca na 2,5 hodiny denne mimo víkendov a sviatkov od 16:00h. - upratovanie administratívnych priestorov od 16:00 na 4 hodiny denne mimo víkendov a sviatkov 350€ brutto(300€)netto - denná služba od 8:00 do 12:00h,upratovanie a iné, nástup od 1.8.,mzda 350€brutto - upratovanie administratívnych priestorov +catering od 10:00 do 14:00. Bližšie informácie si podáme na osobnom stretnutí V prípade záujmu pošlite životopis na email v.tothova@ napisat správu na t.c . Do správy uveďte meno, kontakt a pracovné miesto, o ktoré máte záujem.
Upratovačka/upratovač spoločných priestorov v Bratislave
Hľadáme nového partnera do nášho tímu! Spoločnosť Anna sa sústreďuje na upratovanie spoločných priestorov bytových domov a kancelárií. Hľadáme nového partnera do nášho tímu v Bratislave. Prioritou našej spoločnosti je spokojnosť klientov i našich partnerov. Je na teba spoľahnutie a svoju prácu robíš vždy poctivo a včas? Nebojíš sa práce a tvoja vizitka je perfektne odvedené upratovanie? Baví ťa upratovanie a zároveň ho berieš ako relax? Potom neváhaj a pridaj sa k nám! Požadujeme - spoľahlivosť, - samostatnosť, - dôslednosť, - dlhodobú spoluprácu. Ponúkame: - spoluprácu na základe živnostenského listu - psychicky nenáročnú prácu, - dlhodobú spoluprácu so zabehnutou firmou pôsobiacou na trhu už 6 rokov, - skvelé finančné ohodnotenie a pravidelné odmeny, -momentálne hľadáme partnerov, ktorí majú záujem skôr o privýrobok popri svojej práci alebo rodičovskej dovolenke -pri fungujúcej a dlhodobej spolupráci sa môže Vaša odmena dostať na 1000 - 1200 € V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na e-mailovej adrese
Upratovačka/upratovač spoločných priestorov v Košiciach
Hľadáme nového partnera do nášho tímu! Spoločnosť Anna sa sústreďuje na upratovanie spoločných priestorov bytových domov. Hľadáme nového partnera do nášho tímu v Košiciach. Prioritou našej spoločnosti je spokojnosť klientov i našich partnerov. Je na teba spoľahnutie a svoju prácu robíš vždy poctivo a včas? Nebojíš sa práce a tvoja vizitka je perfektne odvedené upratovanie? Baví ťa upratovanie a zároveň ho berieš ako relax? Potom neváhaj a pridaj sa k nám! Požadujeme - spoľahlivosť, - samostatnosť, - dôslednosť, - dlhodobú spoluprácu. Ponúkame: - spoluprácu na základe živnostenského listu - psychicky nenáročnú prácu, - dlhodobú spoluprácu so zabehnutou firmou pôsobiacou na trhu už 6 rokov, - skvelé finančné ohodnotenie a pravidelné odmeny, -momentálne hľadáme partnerov, ktorí majú záujem skôr o privýrobok popri svojej práci alebo rodičovskej dovolenke -pri fungujúcej a dlhodobuje spolupráci sa môže Vaša odmena dostať na 600€ - 900€ V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na e-mailovej adrese
Traust SK s.r.o
Hľadáme pracovníka na pozíciu majstera. Zaoberáme sa upratovaním v automobilovom priemysle Devinske Nove Vsi. Žiaduce pracovné skúsenosti s vedením tímu. Plat na TPP od 1280e do 1500e v čistom podľa pracovných dní. Živnost 10e/h. Volat na čislo 0915/806-377 od 08h do 15h.