bazár, predaj, inzercia, predám

Jazda na koňoch, škola jazdenia, hipoterapia ...

Kategória: Kone - služby

Jazdenie na koňoch v nádhernej prírode pre pokročilých aj začiatočníkov. Vychádzky a výlety na koňoch s kúpaním sa v priezračnej vode.
Jazda na koni je najlepší liek na boľavú chrbticu. U nás môžu aj úplní začiatočníci zažiť nádherné zážitky. Pobyt v prírode, kde má hojné zastúpenie borovica a mnohé listnáče, pohladí dušu a budete mať nadlho slnko v duši. Ak ste ešte nezažili očistu tela a duše, neváhajte, sme tu pre vás. Aj na máte radi kone, alebo chcete zažiť hoci len fantastický víkend. Neváhajte zavolajte.
mobil:
Jazda na koňoch, škola jazdenia, hipoterapia ...
Podobné inzeráty
Vyučba jazdenia,treningy,ustajnenie koni
Nový team a nové skúsenosti.Ponúkame boxové ustajnenie pre kone neďaleko Šace pri Priemyselnom parku v novo vybudovanom areáli spolu s možnosťou výuky jazdy na koňoch.Súčasťou areálu su krásne výbehy,kde si kone zrelaxujú a načerpaju energiu pre lepšie využitie v treningu.K dispozícii je hala,opracovisko aj zázemie pre kone a jazdcov.V blízkej budúcnosti plánovaná vystavba kolotoča.Starostlivosť o kone je zabezpečená zodpovedným stajnikom a celodennym dohľadom s kamerovým systémom.Boxy sú limitované pre 13 koní. Pre viac info poprosím volať.
Hodiny jazdenia, vychádzky do prirody
Ponukame hodiny jazdenia pre zaciatocnikov (15€/hod, vek +8), vychadzky do prirody “po ruke”, alebo samostatným jazdcom (20€/vychadzka), vozenie deti (5€/10min)
Vozenie na koni
Ponúkam vozenie na koňoch(k dispozícii dva kone)-nie výučba jazdy. Pre deti aj dospelých, prechádzky na ruke do prirody, vozenie detí do kolečka. Cena: 15min vozenie deti-10€/osoba hodina prechádzky(15min chystanie a priprava koňa, 45 min jazdy)-25€/osoba
Ponuka ustajnenia
" Ponúkame ustajnenie pre nekonfliktné kone. Boxové (220€)/mesiac Pastvinové (160€)/mesiac. K dispozícii sú veľké výbehy cca 15 ha s prístupom do potoka, jazdiareň so skokovým materiálom, krásna príroda na prechádzky na koňoch. Miesto pre 1 max. 2 kone. 15 km od Martina.
Jazdenie na koni na Polane
Ponukáme vychádzky na koňoch do prírody v CHKO Poľana a v okolí obce Očová pre deti aj dospelých,pre začiatočnikov aj pokročilých.Od nekolkohodinových výletov po viacdňové túry. Orientačná cena 15eur/hod./koň.
Denný letný tábor v sedle
Leto je tu! A s ním aj kopec zábavy, ktorú si toto leto môžete užiť aj s nami pri koňoch :) Doprajte svojim deťom letný tábor plný koní a zábavy v rodinnom prostredí, kde deti každý deň dostanú jazdeckú lekciu ako aj získajú vedomosti a praktické zručnosti spojené s chovom koní. Pre deti máme pripravený pestrý program plný hier a súťaží, ako súťaž o najkrajšieho koňa, pešie jazdecké preteky či hľadanie pokladu, výlet do prírody a na konci tábora odovzdávanie cien, vyhodnotenie a ukončenie tábora. Tábor je určený pre deti vo veku od 8 do 15 rokov. Termíny turnusov 1. Turnus 3.7. - 7.7. 2023 2. Turnus 10.7. - 14.7. 2023 = PLNÝ 3. Turnus 24.7. - 28.7. 2023 4. Turnus 31.7. - 4.8. 2023 5. Turnus 14.8. - 18.8. 2023 Čo je v cene tábora? Strava 3x denne, pitný režim, 4x jazdecká hodina (v závislosti od počasia), kompletný denný program, animátori, výlet do prírody, záverečné vyhodnotenie, množstvo súťaží a hier, vecné ceny. Možnosť vybrať si väčšiu/menšiu porciu jedla, od toho sa potom odvíja cena tábora. Predbežná cena tábora je: - 150 € pri malej porcii jedla - 160 € pri veľkej porcii jedla