bazár, predaj, inzercia, predám

Kozmetička na TPP

Kategória: Servis a služby

Hľadáme vyučenú kozmetičku, aj absolventku bez praxe na trvalý pracovný pomer do zabehnutej prevádzky v Košiciach.

Kozmetička bude u nás vykonávať bežné kozmetické procedúry a prístrojové ošetrenie po zaučení.

Prevádzka ponúka relaxačné a skrášľujúce procedúry pre ženy - masáže, manikúru, pedikúru, vitálny svet, stroje na cvičenie.

Pracovná doba: Po-Pia 9:30-18:00.
Nástup: 01.07.2023, alebo aj skôr, podľa dohody.
Plat: základ + percentá zo služieb, cca 1000€ brutto

Svoj životopis zašlite na email: manager@
Uveďte kozmetickú prax počas školy a po škole ak máte, spomeňte ak viete robiť niečo navyše (napr. Lash Lift, alebo aj gélové nechty,..), uveďte, ktoré procedúry vám idú najlepšie.
Kozmetička na TPP
Podobné inzeráty
KOZMETIČKA A MANIKERKA
Hľadáme vyučenú kozmetičku a manikérku do zabehnutého esteticko - kozmetického centra HB MEDIVA Detva Kozmetička bude u nás vykonávať bežné kozmetické procedúry a prístrojové ošetrenie po zaučení. Prevádzka ponúka relaxačné,estetické a skrášľujúce procedúry . Platové podmienky na osobnom pohovore. Svoj životopis zašlite na email: ivahajnovicova@ Uveďte kozmetickú prax počas školy a po škole ak máte, spomeňte ak viete robiť niečo navyše (napr. Lash Lift, alebo aj gélové nechty,..), uveďte, ktoré procedúry vám idú najlepšie.
Kaderníčka
Kaderníčka Carrefour 900 eur v čistom nástup ihneď. Hľadáme kaderníčku do zabehnutej prevádzky Hairpoint v OC Cassovia Carrefour. Pracovný pomer: TPP, (dohoda-4.50 eur v čistom-vhodné pre absolventov), polovičný úväzok. REÁLNA MZDA PRI TPP JE NA ÚROVNI 900,-eur V Č v tom zarátaný aj podiel z tržby. Stravné lístky +tringelty sú navyše.Benefity: podiel z tržby, stravné lístky, stála klientela, pravidelná pracovná doba,skvelý kolektív. Nástup možný ihneď pripadne podľa dohody. Viac info pri osobnom stretnutí.
Príjmeme do TPP mechanika
Príjmeme na TPP mechanika do autoservisu vo Veľkých Úľanoch. V prípade záujmu sa prosím volajte na tel.č. .Platové podmienky 7,00 € / h. v čistom.
Údržbár exteriérov - invalidný dôchodca TPP Žilina
Údržbár exteriérov - invalidný dôchodca Máš chuť pracovať na vzduchu a miluješ vôňu pokosenej trávy? Hľadáme na TPP zamestnanca na 8/h do sociálneho podniku (zdravotne znevýhodnený). 5,50 -€/h. Výhody: príspevok na stravu. Doprava na miesto výkonu práce zabezpečená. Sme firma Unicarback Slovakia, s.r.o. RSP poskytujúca služby údržby exteriérov, na celom území SR. U nás pracujete na čerstvom vzduchu . Vďaka nám budete stále v dobrej kondícii. Názory našich pracovníkov:
Spoločnosť Impleo hľadá upratovačku na TPP
Spoločnosť IMPLEO, s.r.o. hľadá pani upratovačku na TPP na upratovanie kancelárskych priestorov v Žiline na 2,5 hodiny každý pracovný deň. Pracovný čas možný v ranných alebo poobedňajších hodinách. Práca je nenáročná, vhodná aj pre staršie pani. Ponúkaný plat 230€/mesiac. Podmienkou invalidný dôchodok. V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na telefónnom čísle .
Elektrikár stavebných strojov / mechatronik/ TPP Nemecko
Prijmeme na TPP do Nemecka skúsených elektrikárov / mechatronikov / na výrobu ťažkých stavebných strojov. Náplň práce: - elektrikárske práce, nastavovanie stavebných strojov / montáž nových stojov/ Ponúkame: - dlhodobú prácu v čistom prostredí - od PO-PI / 45 hod - turnusy - zálohy - výplaty načas - ubytovanie - cestovné Požadujeme: - pracovné skúsenosti - odborná spôsobilosť elektrotechnika - komunikatívnosť, samostatnosť, zodpovednosť - vodičský preukaz sk.B výhodou - cudzí jazyk výhodou - zváračský, strojnícky preukaz výhodou Mzda od 3000,- euro v ČISTOM!!!