bazár, predaj, inzercia, predám

Kuchár

Kategória: Servis a služby

Príjmeme zodpovedného samostatného kuchára do reštaurácie hotela v okrese Spišská Nová Ves.
Mzda dohodou podľa skúsenosti.
Kuchár
Podobné inzeráty
Kuchár
Hľadá sa kuchár do penzionu Jazz Caffe v Čadci. Práca na smeny dlhý krátky týždeň. V prípade záujmu prosím o zaslanie životopisu na mailovú adresu z.kajankova@ Platové podmienky 1700€ brutto.
Raňajkový kuchár
Dobrý deň, Spitz reštaurácia v Starom Smokovci ponúka pozíciu- raňajkový kuchár. Nástup- čím skôr. Platobné podmienky dohodou. Kontakt: Majercakova ,
Kuchár-ka / Čašník-ča
Do hotela Studničky Vernár v Slovenskom raji ( okres Poprad ) hľadáme samostatného, vyučeného kuchára a čašníka s praxou. Mzda Kuchár: 7 - 11 € netto / hodina. Čašník: 6 - 8 € netto / hodina Práca na TPP alebo živnosť. Strava a pitný režim zdarma. V prípade záujmu aj možnosť ubytovania. V prípade záujmu nás prosím kontaktujte:
Kuchár / Kuchárka / Pomocná sila v kuchyni
Ponúkame prácu na pozícii kuchárky, prípadne pomocnej kuchárky v zabehnutej reštaurácii v Považskej Bystrici. Pracovná doba je od ranných hodín podľa dohody do približne 14:30. Časy si vieme prispôsobiť podľa jednotlivých zmien. Reštaurácia nie je otvorená vo večerných hodinách. Pre zamestnancov je samozrejme zabezpečená aj strava na každý deň zdarma. Všetky podrobné informácia vám radi poskytneme osobne alebo aj v telefonickom kontakte. V prípade záujmu prosím kontaktujte nás na tel. č. bude to lepšie ako prostredníctvom e-mailu. Ďakujeme
Pomocný kuchár/kuchárka
Do našej reštaurácie Bistrobar Brezovec hľadáme pomocného kuchára - pizzera , na prípravu jednoduchých jedál. Prax vítaná nieje však podmienkou .Zaškolíme :)Možnosť kariérneho rastu po zaučení. Pracovný čas podľa mesačných rozpisov. Strava zabezpečená zamestnávateľom + rôzne benefity a zľavy na využívanie služieb v našom centre. V prípade záujmu pošlite Váš životopis na centrumbrezovec@ alebo nás kontaktujte na t.č.
Kuchar/pizziar  TuSi pizza
Prijmeme kuchára na plný úväzok, príprava jedál - minútky, šaláty, cestoviny, burgre , dlhý krátky týždeň, nutná prax, výučný list, mzda od schopností a skúseností, od 1000 eur + odmeny od tržby, férové jednanie, vážime si našich zamestnancov.