bazár, predaj, inzercia, predám

Labrador krytie

Kategória: Krytie

Dobrý deň. Ponúkam na krytie smotanového čistokrvného labradora bez papierov.Nieje problém overiť u zvelorekara.Labko Má 3roky . Má Veľmi dobrú povahu, v top kondícií,zdravý, aktívny, inteligentný celodenný voľný pohyb..Cena za krytie 100 eur.
Labrador krytie
Podobné inzeráty
Labrador retriever s PP na krytie
Cistokrvny Labrador retriever s PP na krytie. Junior Champion Slovakia, Junior Champion Hungary a dalsie,.. Viac informacii telefonicky.
krytie Labrador
Ponúkam na krytie Labradora Rustyho ktorý je pôvodom z Číny žil v Malajzii aj v Anglicku. Má veľmi dobrú povahu je priateľský k deťom aj iným psom. Je vysokého vzrastu. Za krytie uprednostnime šteniatko.
Čokoládový labrador na krytie
Ponúkam na krytie čistokrvného bez pp čokoládového labradora. Psík je veľmi hravý, má rád spoločnosť, veľmi priateľská povaha. Psik je narodeny september 2020.
Labrador na krytie
Ponúkam na krytie trojročného alebo 1,5 ročného čokoládového labradora - otec a syn (bez papierov) hravej povahy, športovej postavy. Zdravý, pravidelne očkovaný. Žijúci v rodinnom dome na dvore vo Vrábľoch, časť Horný Ohaj. Starší má na svojom konte dve úspešné krytia, čoho výsledkom je 13 krásnych šteniatok. A mladší tiež už raz skóroval. Súrne potrebujú fenku, lebo sa kryjú väčšinou len sami navzájom.
Yorkshire Terrier s PP na krytie Black
Yorkshire Terrier s PP na krytie čokoláda Ponúkam na krytie čistokrvného pevného psíka s rodokmeňom. Psík má 2 roky dobrej povahy. Má hustú srsť a zdravé zuby. Z posledného krytia mal 4 zdravé šteniatka. yorkšír, jorkšír, yorskhire,
Ponúkame na krytie psa border kólie
Dobrý deň, ponúkame na krytie čiernobieleho psa border kólie (3 roky). Psík je zdravý, mohutnejšieho vzrastu (23 kg), bez pp, zatiaľ má za sebou jedno úspešné krytie. Má priateľskú a hravú povahu. Vráble