bazár, predaj, inzercia, predám

Lekcie anglického jazyka

Kategória: Výuka, doučovanie

Som profesionálna lektorka angličtiny s kanadským občianstvom. Ponúkam lekcie angličtiny počas leta. Buď osobne v Rajke alebo online. 15 Eur/60 min.
Lekcie anglického jazyka
Podobné inzeráty
DOUČOVANIE ANGLIČTINY a ZÁKLADOV NEMČINY pre ZŠ
Volám sa Adam a som študentom III. ročníka na gymnáziu. Ponúkam online doučovanie anglického a nemeckého jazyka pre žiakov 1. a 2. stupňa základnej školy. Počas svojho štúdia som školu úspešne reprezentoval na mnohých súťažiach a olympiádach v anglickom a nemeckom jazyku a zúčastnil som sa viac ako 5 mobilít programu Erasmus+, ktorý je zameraný na výmené pobyty. Som držiteľom certifikátu British Council na úroveň angličtiny B2 a úspešne som zvládol skúšku DSD I. z nemeckého jazyka (úroveň B1). Ponúkam kamarátsky a celkom odlišný prístup ku učeniu cudzích jazykov, na aký sú deti zvyknuté v škole. Zameriavame sa na čítanie s porozumením, cibrenie slovnej zásoby a zlepšenie plynulosti ústnej komunikácie. Nechýbajú taktiež interaktívne hry, kvízy a aktivity. Lekcie prebiehajú cez Microsoft Teams so zapnutou videokamerou. Dĺžka lekcie je rôzna, odporúčam však 30minútové lekcie kvôli koncentrácii. Prvé dve lekcie sú zadarmo, je to akési skúškové obdobie. Ďalej je cena lekcii fixná a dohodou. Na termínoch lekcií sa vždy vopred dohodneme.
Anglicky Preklad a Doucovanie Anglickeho jazyka
Ponukam prekladatelske sluzby (v ramci i mimo SR) - odborne / neodborne. Mam viac ako 10 rocne skusenosti s lektorovanim anglickeho jazyka. Ziskal som vysokoskolsky diplom anglickeho jazyka a literatury a taktiez certifikat z USA s urovnou C1. Skusenosti s prekladom (z AJ/SJ do SJ/AJ) mam rozne od bezneho prekladu (emaily, listy, atd.) az po odborny preklad (abstrakty k diplomovym pracam, clanky, atd.) Okrem toho ponukam doucovanie/sukromne hodiny anglickeho jazyka. Viac info cez email / telefonicky.
Kurz angličtiny online
Hľadáte spôsob, ako nakopnúť svoju jazykovú cestu v angličtine? Ponúkam vám intenzívny kurz angličtiny pre začiatočníkov, ktorý vám pomôže získať základné jazykové schopnosti a vybudovať si pevné základy pre ďalšie rozvíjanie jazyka. Ahoj, volám sa Kristína. Študovala som v zahraničí a navštívila som viac ako 12 krajín, kde som sa vďaka jazyku naučila veľa o svete a o tom, čo ponúka. Aktuálne som úspešne ukončila druhú anglickú vysokú školu. Ale ešte pred mojimi úspechmi, Vám chcem porozprávať o svojej ceste k angličtine. Počas mojich štúdii som nikdy nemala talent na jazyky. Na strednej, a dokonca aj na vysokej škole mi moji učitelia hovorili, že by som to mala vzdať, pretože sa nikdy nenaučím po anglicky so slovami "určite nezmaturuješ". Zmaturovala som a aktuálne som ukončila svoje štúdium Magisterskou prácou, ktorá je v angličtine. Aké je to ponaučenie? Nikdy sa netreba vzdávať, i keď je učenie sa cudzieho jazyka niekedy náročné, keď sa vzdáte nikdy nedosiahnete úspech. Ja som ho tiež nakoniec dosiahla, hlavne pre to lebo som verila že to dokážem. Na mojich hodinách sa naozaj zaujímam o vaše výsledky: to znamená: váš úspech je AJ mojím úspechom. Takže vždy robím maximum. Učenie sa jazyka je viac než len príprava na skúšky, získavanie dobrých známok, hoci tie sú tiež dôležité v škole. Učenie sa pre mňa znamená otváranie dverí k poznaniu sveta. Aktuálne pracujem pre nadnárodnú spoločnosť vďaka mojej znalosti anglického jazyka a to je tá skutočná hodnota. Zároveň doučujem a mám aj vlastný kurz zameraný na písanie anglických esejí. Cieľom hodiny je odstrániť strach z rozprávania a získať sebavedomie keď hovoríte po anglicky. Ja som sa tiež veľmi bála rozprávať, bola som dokonca jednou s najslabších speakerov v triede, ale po čase sa to zmenilo, a ja viem že sa to dá zmeniť aj u Vás. Popis kurzu: Intenzívne lekcie zamerané na začiatočníkov Praktické konverzačné cvičenia a hry na zlepšenie reči Naučíte sa základnú gramatiku a slovnú zásobu Sústredíme sa na rozvíjanie počúvania, hovorenia, čítania a písania Materiály zahŕňajúce texty, videá a audio nahrávky Individuálny prístup a hodiny prispôsobené vašim potrebám Termín kurzu: Začiatok: 1. júla 2023 Trvanie: 4 týždne Frekvencia: 3 lekcie týždenne Suma: 6 eur na 60 minút Počet študentov : 3 – 7 študentov
Hodiny anglického jazyka a preklady
Som učiteľ anglického jazyka a ponúkam hodiny / doučovanie anglického jazyka v rôznych úrovniach od A0 po C1. Hodiny buď online alebo v prípade záujmu aj prezenčne, Trnava a blízke okolie. Taktiež prekladám z ANJ do Slovenčiny pripadne aj opačne. Pre viac info ma kontaktujte.
Doučovanie z anglického jazyka
Ponúkam doučovanie z anglického jazyka vo forme online alebo normálne v okolí Pezinok. Mám certfikát a maturitu C1 z anglického jazyka. Od malička rozprávam plynulo anglicky a angličtinu používam každý deň. Doučím detičky ktoré potrebujú základy a iné so zábavnou formou. Doučím aj ľudí čo majú problém s výslovnosťou, prejavom, gramatikou a rozprávaním.
Lektorka angličtiny
Lektor anglického jazyka pre školákov a dospelých. Učiteľ: 23 rokov, viac ako 6 rokov praxe, účastník medzinárodných projektov z Erasmus+, magisterské štúdium učiteľstva angličtiny. Trvanie lekcie je 1-2 hodiny (podľa dohody) online. Ponúkam moderné vyučovacie metódy a vizualizáciu učiva na interaktívnej tabuli Miro (viď foto ukážky hodiny), pretože online výučba je samostatné umenie, ktoré rozhodne nemá byť nudné a nezaujímavé. Každý študent má svoju vlastnú tabuľu (notebook), v ktorej sa zhromažďujú všetky lekcie a materiály pre triedy, čo umožňuje pripraviť sa, študovať a rodičom sledovať pokroky dieťaťa. Jazyková úroveň: Pokročilý, na hodinách sa používa LEN angličtina (moja slovenčina je slabá). Pracujeme na všetkých typoch vzdelávacích aktivít angličtiny: * Čítanie * Rozprávanie * Písanie * Počúvanie Pre všetky otázky píšte na Whatsapp (38)