bazár, predaj, inzercia, predám

Minerál angelit

Kategória: Zberateľstvo

Predám minerál angelit, krajina pôvodu je Peru, rozmery cca:3,5 x 3 x 3 cm. Poštovné je v cene.
Minerál angelit
Podobné inzeráty
Krásny surový minerál Larimar 361g
Krásny unikát - minerál Larimar s Dominikánskej republiky. Rozmery približne: 7x12cm Larimar je nedávno objavený minerál, ktorý má nadpozemské schopnosti. Otvára vstup do nových dimenzií. Prináša pokoj a vyrovnanosť. Larimar umožňuje ľahké pohrúženie do stavu hlbokej meditácie. Larimar umožňuje spojenie so svetom anjelov, rovnako ako nadviazanie kontaktu s ďalšími svetmi. Ide o vynikajúci kameň pre všetkých, ktorí hľadajú spriaznenú dušu. Dokáže tiež vyliečiť šrámy pochádzajúce zo vzťahov v minulých životoch a staré srdcové traumy. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte buď SMS správou (české číslo) keď sa dohodneme, tak vás odkážem na známych, u ktorých všetko skladujem (sk číslo) alebo ma kontaktujte priamo odpoveďou priamo cez formulár na bozoši. Je to pre mňa prehľadnejšie. Na zmeškané hovory nereagujem.
Predám minerály a kamene
Predám tieto minerály a kamene , larimar,serafinit,druza krištáľ,turmalin,angelit,thulit,labis lazuli,Quantum Quattro,labradorit,čaroit.vaha je od pár gramov až po kilogramove kusy, bližšie info cez email.
Minerál lazulit
Predám minerál lazulit, krajina pôvodu je Slovensko, rozmery cca:6 x 3 x 3 cm. Poštovné je v cene.
Predám minerál
Predám minerál kremeň, krajina pôvodu je Slovensko, rozmery cca:14 x 6 x 7 cm.Poštovné je v cene.
Quantum quattro minerál 769g
Prírodný minerál s Namíbie, rozmery približne 10x11 cm V prípade záujmu ma prosím kontaktujte buď SMS správou (české číslo) keď sa dohodneme, tak vás odkážem na známych, u ktorých všetko skladujem (sk číslo) alebo ma kontaktujte priamo odpoveďou priamo cez formulár na bozoši. Je to pre mňa prehľadnejšie. Na zmeškané hovory nereagujem.
Predaj - surový kameň/minerál
Predám prírodnú surovinu - Mastenec - je to prírodný minerál, ktorý patrí medzi vrstevnaté silikáty, vyzerá ako biela drobivá kompozícia s vysokým obsahom tuku a má výrazný perleťový lesk. Na povrchu má veľmi jemný a na dotyk príjemný prášok. Mastenec má veľmi široké využitie v priemysle dokonca aj v kozmetike je veľmi významný.Rozmery vzorky sú cca 9 x 5cm.Tovar je možné odoslať kuriérom. Bližšie info na tel.č. 045/692 11 46 pon-pia 8:00-16:00 alebo na svetkamenov@ Možete si prezrieť aj ostatné moje inzeráty.