bazár, predaj, inzercia, predám

Multifunkčná bezdrôtová nabíjačka a sterilizačný UVC box 3v1

Kategória: Nabíjačky

Multifunkčná bezdrôtová nabíjačka a sterilizačný UVC box 3v1

Sterilizačný box sa hodí na rýchle vyčistenie všetkých menších predmetov dennej potreby, ako je telefón, slúchadlá, peňaženka, alebo aj rúška. Box je vybavený bezdrôtovou nabíjačkou a na vašom pracovnom stole tak bude multifunkčným a praktickým pomocníkom.

Vysoká efektivita na každodenné použitie
UV-C svetlo vo vnútri boxu sterilizuje a čistí menšie predmety dennej potreby, ktoré obvykle nie sme zvyknutí dezinfikovať a môžu sa opakovaným mechanickým čistením poškodiť. Použitie je jednoduché, stačí vložiť napr. váš telefón, šperky, kľúče alebo rúšku, box zavrieť a zapnúť dezinfekciu. Pri otvorení boxu sa svetlo vypne a nedôjde tak ku kontaktu vašich očí so silným UV-C svetlom.

UV-C žiarenie ako účinná dezinfekcia
Ultrafialové žiarenie pôsobí na DNA mikróbov, poškodzuje ju a bráni ich reprodukcii, silné svetlo vo vnútri boxu zabíja všetky známe typy vírusov a baktérií, pôsobí na infikované povrchy objektov, bez rizika ich poškodenia. Ultrafialové žiarenie patrí k najúčinnejším spôsobom dezinfekcie.

Multifunkčné použitie
Sterilizačný box vie nielen vyčistiť váš telefón od škodlivých patogénov, spolu s integrovanou bezdrôtovou rýchlonabíjačkou ho aj pohodlne nabije. Telefón po sterilizácii stačí položiť na veko prístroja a 10W rýchlonabíjačka sa postará o zvyšok.

Zaujímavosťou je funkcia aromaterapie, ktorá ešte umocní váš zážitok z ľahkého a moderného spôsobu dezinfekcie. Nepridávajte viac ako 3 kvapky esenciálneho oleja.

2 režimy výkonu
Môžete si zvoliť medzi rýchlou formou čistenia, ktorá zvládne povrchovú dezinfekciu do 18 minút a hlbokou dezinfekciou predmetov, ktorá zaberie necelých 30 minút. Všetko nastavíte počas sekundy jediným tlačidlom, ktoré podčiarkuje moderný a jednoduchý dizajn prístroja.

Technické parametre
Výkon UV-C lampy: 12 W
Výkon nabíjačky: Android 10 W, iOS 7,5 W
Vstupné napätie: AC 220 V / 60 Hz
Ultrafialový lúč s vlnovou dĺžkou svetla 254 nm
Rozmery: 21 x 11 x 6 cm
Hmotnosť: 360 g

Obsah balenia:
1 x UV dezinfekčný box
1 x nabíjací kábel USB-C
2 x kvapkadlá
Užívateľské príručky

Nové, nerozbalené, kompletné balenie vrátane príslušenstva

Odošlem Packetou/Zásielkovnú poštovné 3,7 euro (len pri platbe vopred).
V prípade dobierky požadujem poštovné zaplatiť vopred 4,7 euro

Pre viac info ma kontaktujte, viac foto zašlem na email
Multifunkčná bezdrôtová nabíjačka a sterilizačný UVC box 3v1
Podobné inzeráty
PLATINET BEZDRÔTOVÁ NABÍJAČKA QC 2.0 QI 10 W 2 A ČIERNA
Predam PLATINET BEZDRÔTOVÁ NABÍJAČKA QC 2.0 QI 10 W 2 A ČIERNA Bezdrôtová nabíjačka Platinet zaujme svojím kompaktným prevedením a štýlovým dizajnom v čiernej farbe. Využíva štandard Qi, ktorý podporuje väčšina smartfónov na trhu. Výhodou je podpora rýchleho nabíjania Quick Charge 2.0 s maximálnym výkonom 10 W. Ďalej je nabíjačka schopná pracovať s výkonom 7,5 W a 5 W. Intenzitu nabíjania si zvolí sama na základe detekcie vloženého zariadenia. Nabíjačka disponuje vstupným microUSB konektorom. Pre správne fungovanie rýchleho nabíjania je nutné použiť adaptér s podporou rýchleho nabíjania, ktorý nie je súčasťou balenia.
Bezdrôtová nabíjačka
Predam Bezdrôtová nabíjačka WG 3v1, 22,5W Univerzálna bezdrôtová nabíjačka nabíja až 3 zariadenia súčasne Funkcia rýchleho nabíjania Praktický LED indikátor a podsvietenie Kompatibilita: Apple produkty a zariadenia so štandardom QI Výstup: 5 W / 7,5 W / 10 W / 15 W Apple Watch výstup: 2,5 W Airpods výstup: 3 V nemam uz obal
Bezdrôtová nabíjačka 3v1 - mobil, hodinky, slúchadlá
Bezdrôtová nabíjačka 3v1 ktorá sa dá šikovne poskladať a zmestí sa vám do tašky. Pripojenie cez USB C ktoré sa nachádza v balení spolu s manuálom v krabičke. Produkt je nový, nepoužívaný. Nabíjačka je rozdelená na 3 časti, každá má svoje určenie. Prvá časť, nabíjanie mobilu spolu s magnetickým prichytením. Druhá stredná časť, nabíjanie hodiniek. Tretia časť určená pre nabíjanie slúchadiel. Zaslanie Poštou alebo Packetou. Osobný odber možný po dohode. Viac info alebo foto cez email poprípade po telefóne.
Bezdrôtová nabíjačka Samsung Fast Charge
Bezdrôtová nabíjačka Samsung Fast Charge - konektor USB-C Stačí len položiť Bezdrôtová nabíjačka pre štýlové nabíjanie, telefón stačí iba položiť a nabíjanie začne automaticky. Podložka aj stojan Nabíjačka má k dispozícii 2 polohy nabíjania. Pri prezeraní videí alebo fotografií poslúži perfektne ako stojan. Prémiové materiály Prevedenie z prémiového materiálu dokáže váš telefón spoľahlivo udržať na mieste.
Prenosná bezdrôtová powerbanka pre Apple Watch
Bezdrôtová PowerBanka pre Apple Watch 1400 mAh. Prenosná magnetická bezdrôtová nabíjačka pre chytré hodinky Apple Watch disponuje USB-C portom pre pripojenie k počítaču alebo nabíjaciemu adaptéru. Zariadenie je vybavené praktickým pútkom pre zavesenie na kľúče, takže ho budete mať vždy po ruke. -------------------------------------------------------------------------------- Viac na: /prenosna-bezdrotova-powerbanka-pre-apple-watch EXTRA Limitovaný výpredaj! Cena po zadaní zľavového kupónu: EXTRA je 28,80 €
Magsafe battery pack, bezdrôtová powerbanka, nabíjačka
MagSafe charger bezdrôtová nabíjačka. Alternatíva ktorá funguje. Kompatibilné MagSafe bezdrôtové nabíjanie pre všetky modely iPhone 12, 13, 14 s podporou MagSafe. Taktiež kompatibilné aj so zariadeniami ktoré MagSafe nemajú ale dokážu sa bezdrôtovo nabíjať iPhone 8, X, XR, XS, SE 2020, 2022, 11 a ďalšie modely, AirPods s bezdrôtovo nabíjateľným púzdrom. Rýchle bezdrôtové nabíjanie Pevné uchytenie pomocou magnetov USB-C port Zaslanie možné cez Pošta / Packeta. Osobný odber možný po dohode. Viac info alebo foto v správe. //iPhone, Apple, nabíjačka, powerbanka, bezdrôtová, nabíjanie, magsafe