bazár, predaj, inzercia, predám

Odznaky absolventov VŠ ZSSR.

Kategória: Zberateľstvo

Ponúkam na predaj originálne odznaky pre absolventov vysokých škôl ZSSR: 1) odznak pre absolventov vysokéj školy technickej - 10eur. 2) odznak pre absolventov vojenskej vysokej školy - 25eur. 3) odznak pre absolventov univerzity - 20eur. 4) odznak pre absolventov veterinárnej vysokej školy - 15eur. 5) odznak pre absolventov vysokej školy zdravotníckej - 15eur. 6) odznak pre absolventov vysokej školy pedagogickej - 10eur. Viac fotografií pre važny zaujem. Pošlem aj poštou. K cene treba prirátať poštovné. V prípade otázok ma kľudne kontaktujte, rád odpoviem! Pozrite ostatné moje inz.
Odznaky absolventov VŠ ZSSR.
Podobné inzeráty
Odznaky absolventov SOŠ ZSSR.
Ponúkam na predaj originálne odznaky pre absolventov stredných odborných škôl ZSSR: 1) odznak pre absolventov strednej odbornej školy technickej - 10eur. 2) odznak pre absolventov strednej odbornej školy právnickej - 12eur. 3) odznak pre absolventov strednej odbornej školy poľnohospodárskej - 12eur. 4) odznak pre absolventov strednej odbornej školy umeleckej - 15eur. 5) odznak pre absolventov strednej zdravotníckej školy - 15eur. 6) odznak pre absolventov strednej odbornej školy pedagogickej - 12eur. 7) odznak pre absolventov strednej odbornej školy námorníckej - 20eur. Viac fotografií pre važny zaujem. Pošlem aj poštou. K cene treba prirátať poštovné. V prípade otázok ma kľudne kontaktujte, rád odpoviem! Pozrite ostatné moje inz.
sovietske vyznamenania (odznaky) č.3.
Predám tieto sovietske vyznamenania (odznaky):1) 30 rokov OS ZSSR.-10 eur. 2) 40 rokov OS ZSSR.-12eur. 3) 50 rokov OS ZSSR.-5 eur. 4) 60 rokov OS ZSSR.-5 eur. 5) 70 rokov OS ZSSR.-5 eur. Všetko je originál. Pošlem aj poštou. K cene treba prirátať poštovné. Slúži výhradne na zberateľské a študijné účely , nič a nikoho nepropagujem . Pozri ostatné moje inz.
Brigadirky armady ZSSR.
Ponúkam na predaj originál brigadirky ZSSR: 1) dôstojnícka brigadírka pozemnych sil armady ZSSR, veľkosť 56 - cena 30 eur. 2) dôstojnícka slávnostná brigadírka pozemnych sil armady ZSSR, veľkosť 54, r.v.1975 - cena 30 eur. 3) dôstojnícka poľná brigadírka armady ZSSR, veľkosť 57 - cena 30 eur. 4) brigadírka vojenizovanej ochrany ZSSR, veľkosť 61, nenosená, nova - cena 30 eur. 5) brigadírka dôstojnícka vzdušných síl sovietskej armady, veľkosť 60, šitá na objednávku -cena 30 eur. 6) brigadírka slávnostná dôstojnícka vzdušných síl sovietskej armady, veľkosť 58, šitá na objednávku -cena 35 eur. Viac fotografií pre vazny zaujem. Pošlem aj poštou. K cene treba prirátať poštovné. Slúži výhradne na zberateľské a študijné účely , nič a nikoho nepropagujem . Pozrite ostatné moje inz.
Vyznamenania, odznaky, medaile
Vzorný, zasluzily pracovník, najlepší pracovník, za zásluhy, za rozvoj, športové odznaky, futbalové odznaky, lyžiarske odznaky, cyklistické odznaky, ralley Tatry, požiarnické odznaky, turistické odznaky, pochody a rôzne iné odznaky. Možnosť dovozu alebo výmeny za niečo. Klikni na moje meno a uvidíš ďalšie inzeráty.
sovietske vyznamenania (odznaky) č.1.
Predám tieto sovietske vyznamenania (odznaky): 1)"Za 10 rokov služby v OS ZSSR"-5eur. 2)"Za 15 rokov služby v OS ZSSR"-8eur. 3)"Za 20 rokov služby v OS ZSSR"-10eur. 4)"Veteran OS ZSSR"-17eur. Všetko je originál.Pošlem aj poštou. K cene treba prirátať poštovné. V prípade otázok ma kľudne kontaktujte, rád odpoviem! Slúži výhradne na zberateľské a študijné účely , nič a nikoho nepropagujem . K cene treba prirátať poštovné.Pozrite ostatné moje inz.
sovietske vyznamenania (odznaky) č.8.
Predám sovietske vyznamenania (odznaky) na spoločnom držiaku: 1) 20 rokov vitazstva vo Velkej Vlasteneckej vojne. 2) 50 rokov OS ZSSR. 3) 30 rokov vitazstva vo Velkej Vlasteneckej vojne. 4) 60 rokov OS ZSSR. 5) "Za 15 rokov služby v OS ZSSR". 6) "Za 10 rokov služby v OS ZSSR". Všetko je originál. Pošlem aj poštou. K cene treba prirátať poštovné. V prípade otázok ma kľudne kontaktujte, rád odpoviem! Slúži výhradne na zberateľské a študijné účely , nič a nikoho nepropagujem . Pozrite ostatné moje inz.