bazár, predaj, inzercia, predám

Pastvinove ustajnenie

Kategória: Kone - služby

Dobrý deň,

Uvolnilo sa nám miesto na ustajnene pre kobyli aj valachov mame miesto aj pre ponika ak by ste mali záujem

Ponúkame vonkajšie ustajnenie s režimom 24/7
-rozľahlé výbehy s drevenými prístreškami
-v každom výbehu majú kone k dispozícii čistú vodu
-kŕmenie senom 2x denne(počas zimy ) - v lete non-stop na tráve ak je málo trávy prikrmuju sa senom
-sledujeme zdravotný aj fyzický stav koní, ak je problém, okamžite kontaktujeme majiteľa a riešime problémy
-poradenstvo s chovom aj výživou koní
-v prípade potreby dekujeme, prípad. dávame masky ( dohoda )
-asistencia pri kováčovi , veterinárovi ( dohoda )
-pri veľkých koňoch je doplatok
AREÁL
-travnata jazdiareň( tento rok plánovaná piesková jazdiareň)
-vonkajší sprchový box
-krásne vychádzky do okolia
-uzamykateľné sedlovne
-WC
-pohodový kolektív
CENA 200€/mesiac zima
180€/leto keď sa kone prikrmuju senom
150€/ leto keď sú kone čisto na tráve
Prijímame hlavne kobyly, alebo valachov, ktorý vedia byť aj v stáde s kobylami
lokalita : Pusté Úľany
Pastvinove ustajnenie
Podobné inzeráty
Najlacnejšie ustajnenie so všetkým, čo kôň potrebuje
Ponúkame ustajnenie kusok od Brezna na pastvinách s rozlohou cez 50 ha. Kone majú neustály prístup do potoka, soľný liz, záhradenú časť lesa, ktorá slúži ako úkryt pred Slnkom, búrkou, atď. Koníky sú kŕmené senom z vlastných pastvín. V zime nonstop seno. Pastvinové ustajnenie 24/7. Ustajnenie pre nenáročných, avšak so všetkým čo kôň potrebuje. Cena: 50€/mesiac.
Ustajnenie Nové Zámky
Ponúkame ustajnenie koní (máme voľné boxové ustajnenie aj pastvinové, od apríla 2023 ustajníme aj mladého žrebca .) hneď pri meste Nové Zámky , možnosť boxového ustajnenia na noc/deň pastvina , alebo 24/7 pastvina s prístreškom . Sedlovňa,vykurovaná klubovňa, 30x50 piesková aréna osvetlená, kruhovka , 100metrov rieka žitava a krásna príroda . Krmenie ráno večer seno, nonstop prístup k pastve v zime pod prístreškami nonstop slama (krmná) jadro za príplatok alebo individuálne kŕmenie podľa vašich požiadaviek teda podľa dohody. Cena pastvinového ustajnenie 150€ a boxového 180€ . Možnosť prepravy vašich koní. Pri záujme samozrejme zodpovieme všetky vaše otázky .
Ustajnenie
Ponukame pastvinove ustajnenie v krasnom prostredi, viacero vybehov s pristreskami. Voda a seno non stop. K dispozicii aj stajna pre ustajnenie, kruhovka a mensia jazdiaren. Uprednostnujeme aktivneho jazdca.
Ustajnenie
Pastvinové ustajnenie na rodinnej farme 24/7, neďaleko Banskej Bystrice, pod obcou Kordíky s dobrým prístupom autom. K dispozícii sú tri výbehy o rozlohe 10ha, základný výbeh s prístreškom, sedlovňa, prírodná jazdiareň, neobmedzený prístup k čerstvej vode, krásne prostredie na vychádzky do terénu. V zime nonstop prístup k senu, podľa dohody s majiteľom dokrmovanie, prípadne dekovanie. Základné ustajnenie 150€. Osobná návšteva vítaná po tel. dohode.
Ustajnenie koní
Ponúkame pastvinové ustajnenie koní na súkromnej menšej farmičke . Koníky máme 24/7 vonku , v každom výbehu majú prístrešky kde sa môžu schovať pred nepriaznivým počasím . K dispozícii menšia jazdiareň a možnosť chodiť na krásne vychádzky . Koníky sú nonstop pod dohľadom .
Ponúkam pastvinové ustajnenie
Ponúkam ustajnenie pre nekonfliktného valacha do spoločnosti dvoch koní a kôz.Lokalita-Gelnica.35 km vzdialená od KE a PO.Koňe majú prístrešok s ohradou a veľké pastviny.Možnosť jazdenia v krásnom prostredí.v Cene je starostlivosť o koňa,seno ad libitum,v zime prikrmovanie jadrom a granulami.viac info na