bazár, predaj, inzercia, predám

Písanie, úprava, korektúra prác

Kategória: Výuka, doučovanie

Reálne a spokojné recenzie z celej SR i Česka mám na svojej stránke na Fb pod názvom Podklady, preklady, korektúry, poradenstvo.Myslím si, že je zbytočný sprievodný text. Pracujem aj cez leto.

mne:
Písaniu sa venujem 13 rokov:
-maturitné práce
-slohy
-úvahy
-recenzie
-eseje
-seminárne práce
-semestrálne práce
-MBA práce
-semestrálne projekty
-ppt prezentácie
-projekty
-bakalárske práce
-diplomové práce
-rigorózne práce
-obhajoby/vypracovanie otázok na obhajobu
-prezentácie k obhajobe
-preklady
-abstrakty
-korektúry, opravy textov
-vypracovanie Rešerš práce
-vypracovanie projektu/štruktúry Bc./Mgr. prác
-vypracovanie abstraktov
-vypracovanie zoznamu literatúry.
Novinka!
-Prekladateľské služby:
-Preklady prác,vysokoškolských textov, abstraktov, preklady časti prác.
Recenzie: na Facebooku-Podklady,preklady,korektúry, poradenstvo


Písanie, úprava, korektúra prác
Podobné inzeráty
Písanie a úprava záverečných prác už do 48 hodín, 3-5 dní a
Ponúkam profesionálne a kvalitné spracovanie podkladov ako aj formálnu úpravu pre seminárne a záverečné práce za cenu dohodou. !!!!Všetky odbory!!! Bakalárske práce Diplomové práce Rigorózne práce DPŠ iné práce Celá Slovenská republika. Celá SR. Písanie a úprava záverečných prác už do 48 hodín, 3-5 dní a viac. Ideálne dlhšia doba spracovania. V prípade Vášho záujmu ma neváhajte kontaktovať na e mail.
Písanie vysokoškolských prác
Písaniu vysokoškolských prác sa venujem už vyše 10 rokov. Ponúkam služby a pomoc pri vypracovaní: - maturitných prác - seminárnych prác a semestrálných projektov - semestrálnych zadaní - prezentcií - úvah a esejí - MBA prác - vypracovaní štátnicových otázok - ponúkam konzultácie a formálnu úpravu pri záverečných prácach - pomoc pri vypracovaní otázok pri obhajobe Disponujem veľkým množstvom literatúry z oblasti ekonomiky, manažmentu, sociálnej práce, marketingu, informatiky a iných vedných odborov. Preferujem formu emilovej komunikácie, prípadne online videohovorov, preto ak máte záujem kontaktuje ma na emial: henrieta.balasch@, kde mi prosím uveďte o aký typ práce máte záujem. Nakoľko je každá práca iná, cena je stanovené po individuálnej dohode. Taktiež viem zaslať aj recenzie, či práce, ktoré som už napísala. Pracujem diskrétne a rýchlo.
Písanie seminárnych prác
Ponúkam písanie esejí, seminárnych, maturitných a záverečných prác z oblasti ekonómie a podnikového manažmentu a informatiky. Taktiež vypracovanie rôznych zadaní. Mám dlhoročné skúsenosti s tvorbou a písaním prác. K dispozícií mám množstvo odbornej a cudzojazyčnej literatúry ale aj reálne podklady z praxe. Na základe Vašich požiadaviek spracujem prácu z oblasti podnikových financií, bankovníctva, daňovníctva, manažmentu, kvality riadenia, kontrolingu, finančného manažmentu, účtovníctva a iných alebo príbuzných odvetví spadajúcich do odboru ekonómie. Zároveň ponúkam aj služby súvisiace s konzultáciou práce, tlač, viazanie práce a podobne. Samozrejmosťou je DISKRÉTNOSŤ, SPOĽAHLIVOSŤ a PRESNOSŤ. Ponúkam Vám za rozumnú cenu KVALITNE vypracovanú prácu podľa Vášho zadania. Cena je určená po vzájomnej dohode a konzultácii prostredníctvom emailu. V prípade záujmu ma kontaktujte na: rohacovadusana@
Písanie semestrálnych prác
ponúkam písanie / opravu semestrálnych prác, referátov, tvorbu prezentácií a pod. som študentkou právnickej fakulty, okrem toho mám skúsenosti s písaním prác z filozofie, histórie a pod.
Písanie prác, korektúry, preklady,poradenstvo
Reálne a spokojné recenzie z celej SR i Česka mám na svojej stránke na Fb pod názvom Podklady, preklady, korektúry, poradenstvo.Myslím si, že je zbytočný sprievodný text. Pracujem aj cez leto. O mne: Písaniu sa venujem 13 rokov: -maturitné práce -slohy -úvahy -recenzie -eseje -seminárne práce -semestrálne práce -MBA práce -semestrálne projekty -ppt prezentácie -projekty -bakalárske práce -diplomové práce -rigorózne práce -obhajoby/vypracovanie otázok na obhajobu -prezentácie k obhajobe -preklady -abstrakty -korektúry, opravy textov -vypracovanie Rešerš práce -vypracovanie projektu/štruktúry Bc./Mgr. prác -vypracovanie abstraktov -vypracovanie zoznamu literatúry. Novinka! -Prekladateľské služby: -Preklady prác,vysokoškolských textov, abstraktov, preklady časti prác. Recenzie: na Facebooku-Podklady,preklady,korektúry, poradenstvo Mail: timea462@ timea4701@
Vypracovanie vysokoškolských prác
Vypracujem Vám akékoľvek vysokoškolské práce v slovenksom jazyku.Kvalitne a odborne za výhodnú cenu.V cene je zahrnutá formálna úprava a gramatická korektúra. Bakalárska práca: 379 eur Diplomová práca: 479 eur Kontakt: