bazár, predaj, inzercia, predám

Práca servisného technika

Kategória: Servis a služby

Ponúkam prácu pre opravára / servisného technika kompresorov. Práca na plný úväzok od 7:30 do 16:00. Práca si vyžaduje vodičské oprávnenie typu B nakoľko sa opravy a servisné zásahy vykonávajú u zákazníkov.
Viac info telefonicky
Práca servisného technika
Podobné inzeráty
Pomocný servisný technik kompresorov na stlačený vzduch
Dobrý deň, Do našej mladej rýchlo rastúcej inžinierskej spoločnosti, hľadáme pomocného servisného technika pre zariadenia stlačeného vzduchu - kompresorov a ich príslušenstva. Pomocný servisný technik by mal ovládať základe znalosti z oblasti stlačeného vzduchu, elektrotechniky, techniky a strojárstva ako takého všeobecne. Náplňou práce pomocného servisného technika by bola každodenná údržba zariadení u zákazníkov v teréne po celej SR a v niektorých prípadoch aj práca mimo hraníc SR. Vzhľadom na charakter práce bude rozdelená práca na prácu v teréne a na prácu na dielni 90 % ku 10 % v prospech práce v teréne. Predpoklady na pomocného servisného technika sú: samostatnosť, tvorivé myslenie, pro-zákaznícky orientovaná myseľ a dochvíľnosť, technická zručnosť, schopnosť čítať elektrotechnické schémy a orientovať sa v nich. Viac informácií nájdete na našej stránke:
Hľadáme servisného a inštalačného technika
Hľadáme inštalačného a servisného technika. Do našej zabehnutej partie hľadáme šikovného technika alebo partiu technikov na dlhodobú spoluprácu. Náplň práce: ✔️ práca v oblasti IT a telekomunikácii ✔️ ťahanie káblov (zem, stĺpy...) ✔️ realizácia štruktúrovanej kabeláže ✔️ inštalácia a servis zariadení (IT, alarm, kamerový systém...) Čo Vám ponúkame: ✅ mzda od 1600€ - v závislosti od skúseností - individuálna dohoda ✅ stabilný kolektív ✅nástup možný ihneď/ alebo podľa dohody Čo očakávame: ✅ spoľahlivosť a zodpovedný prístup k práci ✅ osvedčenie §21 ✅ vodičský preukaz typu B ✅ nebáť sa práce vo výškach Pre viac info nám len zanechajte kontakt a my sa Vám ozveme :)
Automechanik/SERVISNÝ TECHNIK pre pracovné plošiny, Ružomber
Automechanik/Servisný technik pre pracovné plošiny, Ružomberok REFAL PLOŠINY s.r.o. Miesto práce Ružomberok Druh pracovného pomeru plný úväzok, živnosť Termín nástupu ihneď Mzdové podmienky (brutto) 1 600 EUR/mesiac 13 plat na konci roka, podľa dosiahnutého výsledku Náplň práce, právomoci a zodpovednosti Hľadáme servisného technika pre pracovné plošiny na pobočku Ružomberok Náplň práce: Servis - pracovných plošín GENIE, VZV vozíkov a manipulátorov Pravidelné servisné prehliadky pracovných plošín, diagnostika a záručný servis Vyhotovovanie servisných správ Spolupráca s ostatnými kolegami Riadne plnenie úloh z pokynov a príkazov nadriadeného Miesto výkonu práce Košice Zamestnanecké výhody, benefity Podpora a zaučenie Pravidelný finančný príjem Príjemné pracovné prostredie s rodinnou atmosférou Tímová a priateľská spolupráca, príjemný kolektív Pracovná doba - pondelok - piatok Dni dovolenky sú preplácané Pracovné oblečenie Náradie Pitný režim Služobné auto Mzdové navýšenie podľa hodnotenia nadriadeného 13 plat na konci roka, podľa dosiahnutého výsledku Firemné akcie Práca v úspešnej a silnej spoločnosti Informácie o výberovom konaní Ak ťa pracovná ponuka zaujala pošli nám svoj životopis s fotografiou. Odpoveďou na tento inzerát, či zaslaním tvojho životopisu a prípadne ďalších osobných materiálov do spoločnosti Refal Plošiny s.r.o., dávaš súhlas k spracovaniu a uchovaniu tvojich osobných údajov podľa zákona 428 Z.z. o ochrane osobných údajov. Tento súhlas platí až do jeho odvolania písomnou formou. Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie Vzdelanie v odbore strojárske, technické Vodičský preukaz B Prax na pozícii/v oblasti 2 Počet rokov praxe 2 Osobnostné predpoklady a zručnosti Prax z oblasti servisu pracovných strojov - podmienka. Prax z oblasti elektrických častí strojov a zariadení je výhodou. Bude tvojou veľkou výhodou ak máš vzdelanie zamerané na elektrotechniku alebo hydromechaniku. Od uchádzača vyžadujeme: Prax v danej oblasti Lojálnosť Samostatnosť Zodpovednosť Pozitívny prístup k práci Vodičský preukaz C- výhodou Inzerujúca spoločnosť Stručná charakteristika spoločnosti Refal Plošiny s.r.o. patrí k vedúcim firmám v stavebnom odvetví v Košickom, Prešovskom a Žilinskom kraji pri prenájme stavebných strojov. Našim zákazníkom ponúkame komplexné logistické služby za podpory vlastného know- how. Každému klientovi pripravujeme optimalizované riešenie na základe jeho požiadaviek.
Práca - upratovačka (4 rôzne pracovné pozície)
ℹ️ PONUKA PRÁCE- UPRATOVAČKY ℹ️ ℹ️ RÔZNE PRACOVNÉ POZÍCIE ℹ️ 1️⃣ Upratovačka - na rannú zmenu (na 7,5 hodiny) 1️⃣ - v Novej Dubnici / Trenčín - Stabilná práca v stabilnej spoločnosti. - Upratovanie vchodov v bytovkách. Pracovná doba 8 hodín (resp. 7,5 hodiny) od Pondelku do Piatku cca od 6:00 / 6:30 do 14:00 / 14:30 (podľa dohody). Víkendy voľné. - Práca aj na TPP. - Vodičský preukaz je výhodou. - Stabilná práca. - Iba ranná zmena. - Sídlo v Novej Dubnici / Trenčíne (každý deň sa tu začína a končí). - Mzda za mesiac: od 670 € v čistom. - Nadčasy/sobota: 6 €/ hodina v čistom (dobrovoľné).- Preplatenie cestovného do práce a z práce. 2️⃣ Upratovačka - na rannú zmenu (na 5 hodín) 2️⃣ - v Dubnici nad Váhom (v ZŤS) - Stabilná práca v stabilnej spoločnosti. - Upratovanie firemných priestorov. Pracovná doba 5 hodín od Pondelku do Piatku od 6:00/7:00 do 11:00/12:00. Víkendy sú voľné. - Vhodné aj pre aktívnu dôchodkyňu. - Mzda za mesiac: 400 € v čistom. 3️⃣ Upratovačka - na rannú zmenu (na 3,5 hodiny) 3️⃣ - v Dubnici nad Váhom (v ZŤS) - Stabilná práca v stabilnej spoločnosti. - Upratovanie firemných priestorov. Pracovná doba 3,5 hodiny od Pondelku do Piatku od 6:00/7:00 do 9:30/10:30. Víkendy sú voľné. - Vhodné aj pre aktívnu dôchodkyňu. - Mzda za mesiac: 300 € v čistom. 4️⃣ Upratovačka - na rannú zmenu (na 4 hodiny) 4️⃣ - v Novej Dubnici - Stabilná práca v stabilnej spoločnosti. - Upratovanie firemných priestorov. Pracovná doba 4 hodiny od Pondelku do Piatku od 11:00/12:00 do 15:00/16:00. Víkendy sú voľné. - Vhodné aj pre aktívnu dôchodkyňu. - Mzda za mesiac: 350 € v čistom. ☎️ Tel.č.: ℹ️ Nástup možný ihneď. ❗ Vyžaduje sa spoľahlivosť, skúsenosti s pracou upratovačky a pravidelný zvyk chodenia do práce. - V prípade záujmu Vás prosíme o napísanie správy alebo zatelefonovanie - pohovory sa robia priebežne. Prosíme iba záujemcov, ktorí zodpovedne chodia do práce. Ak to vo zvyku nemáte, tak nás prosím nekontaktujte, ušetríte čas aj nám aj sebe
PONUKA PRÁCE - OKNÁ
Prijmem revízneho technika (na kontrolu okien, nacenenie a dohodnutie objednávky so zákazníkom) a servisného technika (najlepšie 2 v 1) na pozáručný servis okien a dvier (oprava a výmena kovania a jeho jednotlivých častí- prevodovky, nožnice..výmena závesov,kontrola vnútorných mechanizmov a nastavenie krídiel-plastových, dverových, balkónových, posuvných. Výmena tesnenia plastové okná, eurookná, hliníkové okná. Zameranie, montáž a oprava tieniacej techniky. Zameranie a výmena skiel). Pracovný čas: podľa dohody Mzda: 1700 eur+/ netto Oblasť práce: Poprad a okolie, dosah do 80km Nástup ihneď. Skúsenosti nutné, bez zaúčania, zodpovednosť, lojálnosť, samostatnosť, komunikatívny. Pre bližšie informácie prosím volať na . Prosím volať od 09:00hod. Všetko je o dohode
Servisný technik elektro zariadení
príjmeme do TPP servisného technika pre servis Elektro zariadení - kávovarov. Práca v Prievidzi od PO-PIA od 7:00-15:00 hod. Motivujúce mzdové ohodnotenie. Bližšie info pri osobnom pohovore.