bazár, predaj, inzercia, predám

Pre deti a mládež

Kategória: Pre mládež

Zošidlo - 2€
Dotyk Anjela - 3€
Spolu 4€ poštovné
Pre deti a mládež
Podobné inzeráty
Knihy pre mládež rôzneho žánru
Knihy pre mládež rôzneho žánru Ponúkam na predaj knihy rôzneho žánru pre mládež. Všetky sú v super stave, raz čítané: Danielle Hartová: Pavúčia ľalia (slovenský jazyk), cena 5,50 EUR Renée Ahdiehová: Plameň v hmle (slovenský jazyk), cena: 7 EUR Nina Protušová: Čierna schránka (slovenský jazyk), cena: 4,50 EUR Cinda Williams Chima: Sila ohně: Sedmi říší v troskách (český jazyk), cena: 7 EUR Marie Lu: Mladí vyvolení (český jazyk), cena: 4,50 EUR L. J. Smithová: Upírske denníky 3, 4, 5 (slovenský jazyk), cena: 5 EUR/ks alebo 12 EUR/3 ks spolu Tricia Levensller: Tiene medzi nami (slovenský jazyk), cena: 7 EUR Adrienne Youngová: Fable Mezi zloději (český jazyk), cena: 5 EUR. Tricia Levensller: Tiene medzi nami - predané K cene je potrebné pripočítať poštovné náklady. Je možný aj osobný odber (Bratislava).
Knihy pre mládež a deti
Predám tieto knihy pre mládež a detí. Zásielkovňa/pošta/dpd alebo osobné stretnutie v Košiciach Knihy sú ako nové. Cena dohodou
Bonnie Bryantová- Dievčatá v sedle
Predám knihy pre mládež- B. Bryantová: séra kníh dievčatá v sedle (1.Zbláznené do koní, 2. Dobrodružstvo na horách a poplach v stajni, 3. Na svete je žriebätko, 4. Sila koní, 5. Priatelia na potulkách, 6. Výlet na ranč). Knihy v tvrdej väzbe s prebalom, bez poškodenia, ako nové. Čítané boli raz. Cena za kus. Pri odbere celej série, dohoda na cene možná. Pozri aj moje ďalšie inzeráty, knižiek pre deti a mládež je tu viac.
Spirit animals
Predám časť série (chýbajú časti 3-6) kníh pre mládež: 1. Zrodenie legendy, 2. skrytá hrozba, 7. Strom večnosti. V knihách sa nachádzajú ilustrácie. Knihy v tvrdej väzbe, bez poškodenia, ako nové, čítané raz. Cena za kus. Pozri aj moje ďalšie inzeráty, knižiek pre deti a mládež je tu viac.
Pia Hagmarová- Milla
Predám knihy pre mládež- P. Hagmarová: 1. Milla, 2. Milla- Zrada (3. časť chýba) Knihy v tvrdej väzbe, bez poškodenia, ako nové, čítané raz. Cena za kus. Pozri aj moje ďalšie inzeráty, knižiek pre deti a mládež je tu viac.
pre mládež
Predám knihy pre staršie deti a mládež staršie po 1,80 nové po 3e