bazár, predaj, inzercia, predám

Predám radio

Kategória: Zberateľstvo

Predám takéto rádio +Philips 930A radioamaterovi na súčiastky,poprípade aj iné U rádia.
Predám osciloskop.
Predám koženépúzdra natranzistoraky.
Predám trafo 220V/15V ~ striedavych 1.1A.konektor asi,3,2mm1
Nový stykac 25A -VO3c 25eu.
Predám radio
Podobné inzeráty
Rádio VEF206, 50 let staré, 8 vlnových rozsahů, plně funkční
Rádio VEF206, 50 let staré, 8 vlnových rozsahů, plně funkční v excelentní kondici. Rozhlasový přijímač VEF 206 je stolní rádio, určené pro příjem rozhlasového vysílání v pásmech dlouhých, středních a krátkých vln. Příjem je možný pomocí vestavěné feritové antény pro střední a dlouhé vlny nebo teleskopické antény pro krátké vlny. Anténa je plně vysouvací a nepoškozená. Kmitočtové rozsahy: • Dlouhé vlny LW 150 - 408 kHz (736 - 2000m) • Střední vlny MW 525 - 1605kHz (572 - 187m) • Krátké vlny SW1 1,6 - 4MHz (187 - 75m) • SW2 5,0 - 7,5MHz (60 - 41m) • SW3 9,3 - 12,1MHz (31 - 25m) • SW4 15,1- 15,5MHz (19m) • SW5 17,7- 17,9MHz (16m) • SW6 21,45- 21,8MHz (13m) Napájení: 6x velký monočlánek - nové baterie jsou součástí nabídky. Rádio, které bylo vyrobeno továrnou VEF Radio Works, Riga, Litva, v průběhu 70. let minulého století, bylo ve své době velmi kvalitním a citlivým přijímačem s velmi dobrou selektivitou, kvalitním zvukem a přehlednou barevnou stupnicí. Rádio je velmi zachovalé, uvnitř řádně vyčištěné, kontakty přepínače vlnových rozsahů ošetřené, prostor pro baterie nepoškozen, velmi čistý, stejně jako pružiny na baterie (viz foto). Rádio je plně funkční na všech vlnových rozsazích, součástí nabídky jsou i nové baterie. Poštovné do Zásilkovny 7 EUR. Video hrajícího rádia zde:
Staré rádio Loewe Opta Florett
Predám staré západonemecké rádio značky Loewe Opta typu Florett 42050 v plne funkčnom stave po kompletnej oprave. Rok výroby 1963. Vďaka tomu, že rádio bolo vyrobené v západnom Nemecku disponuje aj UKV prijímacou časťou podľa normy CCIR v rozsahu 88 - 104 MHz. Rádio je tiež možné využiť ako kvalitny zosilňovač. Rádio obsahuje 4 elektrónky: ECC85, ECH81, EBF89 a ECL86. Je možné zakúpiť aj náhradné. Skrinka má pôvodný lak a je vo výbornom stave. Viac informácií e-mailom alebo na telefónnom čísle uvedenom nižšie. Cena: 79€.
Tesla 612A
Stare radio Tesla 612A, rozsahy DV, SV a KV. Radio je upravovane - nahrubo obrusene, mriezka nafarbena na medeno, vrch a spodna linka sivou, prelakovane nahrubo, cim sa stalo radio take "ine". Svojim dizajnom by mohlo zapadnut do mierne steampunkovo ladeneho interieru. Radio je elektricky renovovane, vela suciastok vymenenych, hra na vsetkych vlnovych rozsahoch a je s prislusnou redukciou pouzitelne aj ako mono zosilnovac externeho signalu. Stav je na foto, ktore su sucastou popisu, nepovodna stupnica, zadna stena a reproduktor. Predavam tak ako je, bez zaruky. Po dohode mozem bezplatne doviezt na ceste medzi Malackami a Bratislavou, pripadne aj po ceste cez Pezinok. Ak neberiem mobil, tak nemozem, kontaktujte ma prosim prostrednictvom formulara alebo mailom a ja sa Vam ozvem naspat. Na SMS nereagujem.
Radio Philips 964 motylik
Predám toto rádio . Stav vid foto, rádio je neskusane, ale vyzerá komplet. Ma dve uložené mriežky preto nutné zrekonštruovať. Iba osobný odber BA.
TESLA gramofon zosik synkopa
Predam radio gramofon TESLA Synkopa 1032A Plne funkcny Zosilnovac ide Gramofon ide Radio ide Nova ihla, precistena Krasny zvuk Je k tomu aj stojan dreveny na mieru Plus kopa platni Pisat mail Cenu ponuknite Platne LP, gramofonove platne, gramofon, starozitne radio Elektronkovy zosilnovac
staršie bakelitové retro rádio a starožitné rádio
Predám dve staršie bakelitové retro rádiá a jedno starožitné rádio a to: 1. značka CLASSIC aj s MC prehrávačom, plne funkčné ako nové, moja cena 35 EUR 2. značka CLAPTRONIC, plne funkčné ako nové, moja cena 25 EUR 3. TUNGSRAM 466, vnútornosti komplet, svieti, treba anténu, celkovo dobrý stav, chýba len časť gombíka (hlasitosť), moja cena 55 EUR Bezchybný stav, málo používané, dekoratívne zaujímavé kúsky, plne funkčné, stačí zapnúť a hrajú, pokiaľ nie je uvedené inak. Prípadne ďalšie inf., či foto e-mailom. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. Dohoda o cene je možná, ak mi ponúknete rozumnú cenu. Prevzatie v Žiline , ale dá sa aj poštou. Kontakt na e-mail, tel.číslo je vymyslené.