bazár, predaj, inzercia, predám

Príručka pre veterany.

Kategória: Zberateľstvo

Predám príručku pre veterany. Názov : Technické údaje silničních motorových vozidel a traktoru ČS výroby, rok vydania 1959
Príručka pre veterany.
Podobné inzeráty
Vojenská príručka delostrelcov Červenej armády
Vojenská príručka delostrelcov Červenej armády z 2. svetovej vojny. Vydanie z roku 1944. Kontakt mailom.
Brašňa na náradie (pre veterány)
Nepoužívaná,v zachovalom stave.
KALENDÁRE MERCEDES-BENZ VETERÁNY
Na PREDAJ veteránske KALENDÁRE áut značky MERCEDES BENZ ROČNÍKY : 1998 1999 2000 2001 2002 2004 2007 - 20 rokov Klubu terénnych vozidiel MB (tagy : kalendár, prospekt, časopis, brožúra, katalóg) Len EMAIL kontakt = telefón je NEPLATNÝ. IBA platba vopred na účet - NEZASIELAM na dobierku. LEN VÁŽNY ZÁUJEM, pri viac kusoch DOHODA na cene. . CENA: 25e / 1 kus. (+ poštovné 7e Expres Kuriér)
Predám série kartičkových kalendárikov rôznych štátov
Kalendáriky sú aj staré ročníky, rôzne štáty a námety. Predám i jednotlivé námety: napr.: vlaky, pivný námet, mačky psi, kone, lesné zvieratá, kvetiny, motýle, bonsaie, herci, speváci, hudobné skupiny, lastúry,veterány a formule, lode, kominári, papagáje, minerále a nerosty, kozmonauti,hadi, obrazy, ruský panovníci, španielske futbalové kluby, huby, papagáje, nerosty,pohádkové, hracie karty, hasičské, a rôzne iné námety.viď príloha. Predám i jednotlivé námety. Cena je 0,10 eura/kalendárik. V prílohe ukázka pár námetov. Platba vopred na účet + poštovné.
Wermacht pilu - první provedení.
Pro sběratelské účely první ještě odlévané provedení (pak už jen lisované z plechu) legendární německé válka pily - signované orlicí a datem výroby 1939. List nezkrácený -42 cm, chybí jeden zub a kousek dřeva u madla. Cena 4600,- nebo i výměnou za něco na veterány (auto/moto -neválka) do r. 1940.
Predavam autíčka a veterány
Predám za 6.50€ normálna cena 23€