bazár, predaj, inzercia, predám

Staré etikety z alkoholu

Kategória: Zberateľstvo

Predám staré etikety z vína, piva, rumu, likeru, rôzne destiláty a podpivniky. Niektoré boli lepené / vzadu na pasku/ niektoré sú nelepené

Písať na mail, č. t. je vymyslené
Staré etikety  z alkoholu
Podobné inzeráty
Pivné etikety - Čechy a Morava
Predám zbierku pivných etikiet českých a moravských pivovarov nalepených bankovou lepiacou páskou na papieroch A4 a založených v zakladačoch. Etikiet je min. 490ks a sú rozdelené podľa bývalých krajov a jednotlivých pivovarov. Etikety sú odlepované z fliaš, ale sú tam aj nepoužité etikety a etikety z búrz. Väčšina etikiet je z už neexistujúcich pivovarov, známych aj neznámych. Zaujímavé je aj sledovanie vývoja cien piva uvedených na etiketách. Vhodné pre začínajúceho zberateľa, ale aj na doplnenie zbierky. Predávam len celú zbierku. Cena aj so zakladačmi: 80€+poštovné. Preferujem však osobný odber. Platné do zmazania. Kontakt na E-mail. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
Pivové etikety
Predám alebo vymením etikety rôznych druhov pív. Okrem tých čo sú na fotke mám aj iné etikety.
Predám pivné etikety
Predám novšie české pivové etikety, 120 kusov, cena za zbierku je 4 eura. Etikety su vo výbornom stave, neboli nikdy lepené, pošlem aj na dobierku
Predám pivné etikety
Predám pivné etikety STEIN 3 ks, ŠARIŠ a Plzeň.Polské pivné etikety. Etiketa Slovan je predaná
Predám pivné etikety
Predám zbierku pivových etikiet Gemer,60 kusov cena za včetky etikety je 3 eura.Pošlem aj na dobierku. Ešte máme etikety Steiger,šariš..
Pivové etikety - Slovensko
Predám zbierku pivných etikiet slovenských pivovarov nalepených bankovou lepiacou páskou na papieroch A4 a založených v zakladači. Etikiet je min. 230ks a sú rozdelené podľa bývalých krajov a jednotlivých pivovarov. Etikety sú odlepované z fliaš, ale sú tam aj nepoužité etikety. Väčšina etikiet je z už neexistujúcich pivovarov, známych aj neznámych. Zaujímavé je aj sledovanie vývoja cien piva uvedených na etiketách. Vhodné pre začínajúceho zberateľa, ale aj na doplnenie zbierky. Predávam len celú zbierku. Cena aj so zakladačom: 40€+poštovné. Preferujem však osobný odber. Platné do zmazania. Kontakt na E-mail. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.