bazár, predaj, inzercia, predám

Štatistika a výpočty

Kategória: Výuka, doučovanie

Ponúkam štatistické spracovanie dát pre záverečné a iné práce, viď. popis v obrázku.

Kontaktujte ma e-mailom. Číslo vymyslené.

štatistika, výpočty, dáta, záverečné práce, bakalárka, diplomovka, seminárka, zadanie, gramatika,

Štatistika a výpočty
Podobné inzeráty
MATLAB: kurzy, knihy, doučování, vývoj aplikací
Kurzy a doučování programu MATLAB. Od úplných začátků až po vědeckotechnické výpočty a tvorbu GUI. Tvorba menších aplikací na zakázku. Napsal jsem 5 praktických tištěných knih a 2 ve formátu PDF. Cena 32 eur/h (soukromé osoby), 60 eur/h organizace. Pracuji v Brně a přes Skype nebo MS Teams. Kontakt: kurzyprof@, tel. , web:
Kvalitné doučovanie z matematiky počas leta
Dobrý deň , učím matematiku prezenčne ako aj online formou s ktorou mám bohaté skúsenosti , učím všetky kategórie žiakov /študentov počnúc od ZŠ až po VŠ nakoľko učím na VŠ . Ponúkam prípravu na opravnú skúšku z matematiky resp. matematických predmetov na VŠ , opravnú externú časť maturitnej skúšky , kde si komplet prejdeme všetky potrebné tematické celky zo stredoškolskej matematiky formou akou sú kladené otázky na externej maturite . Pre budúcich vysokoškolákov ponukam kompletnú prípravu z predmetov MAT1, 2,3, matematická analýza 1,2, algebra , štatistika , pravdepodobnosť …, kde si vopred prejdeme všetky témy v rámci zimného semestra a tým pádom budete vopred pripravený na daný predmet a budete mať o starosť menej :) Ponúkam aj prípravu z matematiky pre budúcich stredoškolákov na upevnenie vedomosti zo ZŠ a prejdenie podstatných tém a učív v rámci 1. ročníka SŠ, ďalej ponúkam pre budúcich žiakov čníka predprípravu na testovanie 9 a PS na strednú školu ako aj prípravu a dovysvetľovanie učiva z konkrétneho ročníka . Môžete si pozrieť aj môj instagramový účet : matematika hravo a jednoducho, kde pridávam rôzne príklady či už z hodín alebo požiadaviek študentov, ale aj rôzne pracovné materiály . V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať na .
Štatistika Jamovi
Zháňam niekoho na pomoc so spracovaním výskumu v programe Jamovi.
Štatistika-vyhodnotenie dotazníkov, hypotéz, spracovanie dát
Ponúkam služby v oblasti štatistickej analýzy dát do všetkých typov záverečných prác-spracovanie kvantitatívnych výskumov, vyhodnotenie štatistických hypotéz, tvorba dotazníkov a pod. (mám ukončenú FMFI UK Bratislava).
Doučovanie, vyučovanie matematika - vš, matematika - sš...
Doučujem, vyučujem osobne v Bratislave, cez net v celej Európe predmety matematika - vš, matematika - sš, informatika, štatistika, deskriptívna geometria, fuzzy logika, genetické algoritmy, neurónové siete, programovanie C-jazyk
Štatistika PSPP
Ponúkam doučovanie zo štatistiky a programu PSPP a tiež spracovanie dát pre bakalárske alebo diplomové práce.