bazár, predaj, inzercia, predám

Verne

Kategória: Pre mládež

Päť týždňov v balóne-3eurá
Vynález zkázy a Ocelové město /česky,r.1966/-15eur
Nový gróf Monte Christo /r.1944/-10+10eur
Ocelové město /česky,r.1954/-10eur
Verne
Podobné inzeráty
Jules Verne
Predam tieto knizky: Jules Verne - Pät tyzdnov v balone Jules Verne - Morska Obluda Cesta okolo sveta za 80 dni - PREDANE! 1ks 3€
VERNE - VERNE - VERNE
Nabídněte sběrateli stará vydání Verneovek, pouze do roku vydání 1956 - i brožovaná či sešitová vydání. Nejlepší ceny - nejsem překupník!.
Knihy pre mládež-Klub mladých čitateľov-2
Predám nasledujúce knihy. Všetky sú vo veľmi dobrom, zachovalom stave. Z ľavej strany: 1.,Jabloňová panna-K.J Erben-1971- 2,.Divá Bára-B Němcová-1968-Příběh vesnické dívky, které její okolí přezdívalo „Divá Bára“. Němcová v ní ukazuje, že dobrota srdce a ryzí povaha člověka nesouvisí ani s jeho vzhledem, ani se společenským postavením. 3.Traja mušketieri-Alexandre Dumas-1970-ktorý prichádza do Paríža a vďaka trojitému súboju sa stáva ich neodlúčiteľným spojencom, sa stali symbolom priateľstva, odhodlanosti a obetavosti, ale aj dobrodružného života. 4.,800 míl po Amazone-Jules Verne-1967-Dcéru farmára Joama Garrala, Minu, požiada o ruku mladý lekár Manoel. Z osady Iquitos sa celá Garralová rodina so služobníctvom vydáva na obrovskej plti do Beléma k Manoelovej matke, kde sa má konať svadba. Po ceste natrafia na záhadného Torrésa a tajomná minulosť Joama Garrala je vyzradená. Podarí sa Garralovi dokázať svoju nevinu ? 5.,Maják na konci sveta denník stroskotanca-J.Verne-1975-Prvou je príbeh o statočnom strážcovi majáku na malom ostrove v Atlantickom oceáne, ktorý je obývaný pirátmi. Druhou je príbeh písaný formou denníka, v ktorom sa píše o priebehu plavby lode, na ktorej vypukne požiar... 6.,Jakubko-Hana Zelinová-1987.Zachytáva obdobie druhej svetovej vojny a SNP, dojímavý príbeh malého cigánskeho chlapca, ktorý sa ocitol u staršej osamelej ženy s veľkým srdcom. Ich očami sa detskí čitatelia môžu zoznámiť s neľahkými časmi našej nedávnej minulosti a jej tragickom vplyve na mnohé ľudské osudy. 7.,Čuk a Huk-Arkadij Gajdar-vyd.1989-Príbeh dvojičiek Čuka a Huka, ktoré žijú s mamou v Moskve a na pozvanie otca cestujú cez celé Rusko na Sibír. Zachovalá. V prípade záujmu poskytnem viac info a foto. Cena za kus: 3€ Pri odbere viac ks zľava. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Jules Verne
Predám knihu od Jules Verne: Pätnásťročný kapitán Mladé letá 1969 1,8 € + poštovné záujem prosím emailom
Jules Verne,J.F.Cooper,Karel May.
Verne,V krajine kožušín rok 1950 v slovenčine,listy čisté nepoškodené,dosky ošúchané,špinavé,cena 50 euro s poštovným.Pätnásťročný kapitán rok 1952,listy čisté nepoškodené,cena 10 euro s poštovným.Dva roky prázdnin rok 1956,listy nedotrhané,väzba prelepená páskou,cena 10 euro s poštovným.Lovec jeleňov rok 1955,listy čisté nedotrhané cena 10 euro s poštovným.Petrolejivý princ rok 1937 v češtine,dve strany natrhnuté,4 cm,občas na stranách malé hnedé fliačky cena 15 euro s poštovným.Cena za všetky spolu 70 euro.Zasielam na dobierku.
VERNE JULES - 6 knih bez prebalu
Predám knihy od Jules Verne: väzba knihy vo výbornom stave - deti kapitána granta 4,50€ - zlatá sopka / 4,50€ väzba knihy v dobrom stave - 800 mil po amazone / 3€ - dom na paru / 3,50€ - maják na konci sveta / 3€ - michail strogov / 3,50€ aj jednotlivo spolu za 20 € + poštovné záujem prosím hlavne na email pozrite si prosim aj ostatné moje inzeráty