bazár, predaj, inzercia, predám

ZAHADY,POKLADY,VELKE ŠKANDALY.,JEDLO AKO JED,MED..,MENGHI

Kategória: Hobby, odborné knihy

Ponúkam na predaj :
CHRISTINE WEIDENWEBEROVA:RADOSŤ zo zahrady-
na jeseň a v zime-10€
Vďaka tejto praktickej príručke získate cenné informácie o uskladňovaní ovocia, zeleniny a byliniek, o správnom strihaní a rezaní okrasných a úžitkových rastlín aj o ich ochrane pred nepriaznivým zimným počasím.

KOLEKTIV:IZBOVEa balkónové rastliny.
Na spríjemnenie atmosféry bývania-8€

MARTINO MENGHI:
Encyklopédia starovekého Grécka-15€
Táto výpravná publikácia ponúka podrobný pohľad do histórie gréckej civilizácie, o histórii antického Grécka a jej hlavných predstaviteľoch, o politickom a právnom systéme, o hospodárstve, vojenstve, náboženstve, filozofii, literatúre, architektúre a výtvarnom umení.


KOLEKTIV autorov: Veľké škandály a kriminálne prípady-8€
V knihe ožívajú významné momenty z kultúrneho, politického a hospodárskeho života-či už ide o aféru Watergate, krádež obrazu Mony Lisy, sarajevský atentát a pod. K legendárnym postavám patria aj Al Capone a Bonnie a Clyde.


Autorský kolektív:ZAHADY okolo nás -11€
Publikácia obsahuje 150 kapitol nabitých informáciami o záhadných skutočnostiach a obdivuhodných udalostiach z oblasti prírody, dejín, náboženstva a vedy.

KOLEKTIV:POKLADY piatich kontinentov-17€
Precestujte celý svet s knihou Poklady piatich kontinentov a navštívte tie najúžasnejšie miesta. Zoznámte sa s tými, ktorí dobyli miesta, obývali, alebo poznajú príbehy a legendy, ktoré sú s nimi spojené, Obdivujte strhujúce scenérie, ktoré vytvorila príroda,

KOLEKTIV:JEDLO ako jed, jedlo ako liek -13€
Kniha vám poradí, ako môžete vhodnou stravou predchádzať bežným ochoreniam a bolestiam. Obsahuje jasné údaje o vitamínoch a mineráloch i o skladovaní potravín.

KOLEKTIV:MED: Včelí produkty v praxi-7€
S touto publikací se naučíte využívat pozoruhodných vlastností medu ve své domácí lékárně, v domácnosti, při péči o tělo i v kuchyni. Seznámíte se s přípravou přírodních léčiv a přípravků, jako jsou medové obklady, proti plísňové masti, kapky na zažívání.

knihy sú vo veľmi dobrom stave +poštovné,
kontakt antusova@
ZAHADY,POKLADY,VELKE ŠKANDALY.,JEDLO AKO JED,MED..,MENGHI
Podobné inzeráty
Jedlo ako jed,jedlo ako liek
Ponúkam na predaj knih jedlo ako jed,jedlo ako liek. Cena je 9e
zahady okolo nas
predam knihu zahady okolo nas od readers digest vyber, malo pouzivana, 336 stran. Odkiaľ pochádzame? Sme vo vesmíre sami? Sú zvieratá schopné myslieť? Čo vieme o potope sveta? Prečo vymreli dinosauri? V pozoruhodnej publikácii ZÁHADY OKOLO NÁS nájdete fundované odpovede na tieto i mnohé ďalšie otázky. Fascinujúce dôkazy a fotografie vás prenesú do sveta nevysvetliteľných javov. Publikácia obsahuje 150 kapitol nabitých informáciami o záhadných skutočnostiach a obdivuhodných udalostiach z oblasti prírody, dejín, náboženstva a vedy, dohoda na cene
odborné, hobby...
Sokrates Paul Johnson 10eur Oresteia Aischylos 5,50eur Otevřená společnost a její nepřátelé I. Karl Popper 10eur Vzestup a pád subjektu alebo od Rousseaua po Derridu 5eur V palácoch a vo vyhnanstvách. Životné osudy Vladimíra Krivossa Rudolf Tibenský 8eur Starý a nový vek Slovákov Ľudovít Štúr - predané Slová z hlbín dávnych vekov 5eur Bratislava dávnych čias 15eur Hrady, zámky a kaštiele na Slovensku Štefan Pisoň 8,50eur Slovenské hrady - Ľudovít Janota 10eur Moudrost stromů Historie/Lidová tradice/Symbolika/Léčení Fred Hageneder 12eur Velká kniha věšteckých umění Catherine Aubier 13eur Biela mágia v službách človeka a dobra Marta Tóthová Renáta Názlerová Vilma Kočišová 10eur Tajomstvá duše - Stone Ruben 3,50eur Viery a vyznania Christopher Partridge 13,50eur Tajomné stopy ľudstva 10eur Almanach záhad 13eur Lidská mysl Susan A. Greenfieldová 12eur 100 rokov mestskej hromadnej dopravy v Bratislave Dušan Habarda, Milan Kráľ 15eur Bratislava na pohladniciach z prelomu storočia Jozef Hanák 12eur Potulky po Bratislave 8eur Moderná Bratislava 1918 - 1939 Peter Szalay kolektív 7eur Umenie Bratislavy , Holčík Štefan, Rusina Ivan 10eur Umenie Slovenska 13eur Bratislava poznávame Slovensko Lacika Ján 4eur Dejiny Uhorska trochu inak Edita Tarabčáková 8eur Ilustrované dejiny Slovenska. Na ceste k sebauvedomeniu Anton Špiesz 10eur Veľkomoravské záhady Milan Ferko 10eur Dejiny statočného národa slovenského Natália Milanová 5,50eur Čaro starej Novej Doby Ľubomír Mikulay 12eur Osobnosti našej minulosti - od najstarších čias po 16. storočie Laco Zrubec 5,50eur Dejiny vedy a techniky na Slovensku Tibenský Ján 13,50eur Rodové postupnosti a ich grafický vývoj Zuzana Oros Milan Šišmiš 15eur Štyri svedectvá. Four testimonials Hábl Vlastimil 25eur Slovenské národné múzeum 15eur Tvorcovia svetových dejín 13eur STARMUS - Setkání všech, kdo svůj život zasvětili zkoumání a dobývání vesmíru 9eur Vlastivedný sprievodca po Slovensku 10eur Židovská kuchyňa 7eur Lexikón Islámu Jarmila Drozdíková 11eur Psychológia antisemitizmu Imre Hermann 5eur Stručný pruvodce k porozumění Islámu 4eur Veľké škandály a kriminálne prípady 10eur Slávne listy alebo Pohľady do zákulisia dejín Frank McLynn 10eur Najväčší tyrani a diktátori v dejinách Nigel Cawthorne 12eur Slavní bastardi Juré Fiorillo 20eur Minerály, horniny a drahé kamene Jaroslav Bauer 12eur Drahokamy kolem nás Lokality sběru minerálů v Česku a na Slovensku pro začátečníky i pokročilé Vlastimil Toegel 9eur
Veľké záhady minulosti - Alain Decaux
Veľké záhady minulosti - Alain Decaux Cena: 3 + poštovné (Slovenská pošta alebo Packeta) Stav ako na foto, vnútri stav bezchybný. Reagujem len na email cez formulár, telefónne číslo je vymyslené.
KNIHY – VÍNO, MED, 1000 DIVOV SVETA  A  INÉ
1. NOVÁ ENCYKLOPEDIE ČESKÉHO A MORAVSKÉHO VÍNA, 2.DÍL, Vilém Kraus a kol., Praga Mystica 2008. Kniha je ako nová. Cena 4 € + poštovné. 2. O VÍNĚ, Joanna Simonová, Slovart 2002, v českom jazyku. Kniha je vo výbornom stave, pevná väzba s prebalom. Cena 6 € + poštovné. 3. VÍNA. NOVÝ SVET, Priewe Jens, Ikar 2003. Kniha je vo výbornom stave. Cena 6 € + poštovné. O KNIHE Kniha opisuje, ako a kde sa vyrábajú v Novom svete vína, ktoré z nich sú úspešné, čím vynikajú a kto sú ich tvorcovia ... 4. OTÁZKY RODIČIEK, Catharine Parkerová-Littlerová, Ikar 2010. Kniha je vo výbornom stave. Cena 5 € + poštovné. 5. VENUJEM ŽENÁM, Augustín Bárdoš, Osveta 1989. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 3,-EUR + poštovné. 6. SVETOVÝ ATLAS VÍNA, Hugh Johnson, Jancis Robinsonová, rok vydania 2008, veľký formát, 400 strán, výborný stav, cena 10 € + poštovné. O KNIHE Kniha predstavuje nielen všetky vinárske oblasti a ich vína, ale zohľadňuje aj aktuálne vývojové tendencie, napríklad globálne otepľovanie ... 7. MED A JEHO VYUŽITIE V DOMÁCNOSTI, K. Luptovská, rok vydania 1985, brožovaná, veľmi dobrý stav, cena 3,50 € + poštovné. 8. JEDLÁ A LÁSKA, Max de Roche, Slovart 1991. Kniha je vo veľmi dobrom stave, väzba: pevná. Cena 3,50 € + poštovné. 9. RUKOVĚŤ LOVECKÉHO STŘELECTVÍ, Zdeněk Faktor & Karel Lankaš, SZN - Státní zemědělské nakladatelství 1982, český jazyk, pevná väzba, výborný stav. Cena 12 € + poštovné. 10. 1000 DIVOV SVETA - POKLADY ĽUDSTVA NA PIATICH KONTINENTOCH, kolektív autorov, veľký formát, 384 strán, ako nová, cena 17 € + poštovné. V prípade záujmu, kliknite "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
literatúra faktu
7 a 37 divov sveta - I.V.Možejko Atentáty na peniaze - Bohuslav Hlinka Atentáty, ktoré mali zmeniť svet - V.P.Borovička Explózia informácií - N.Petrovič Guľka pre prezidenta - Gribanov Hľadáme kozmické civilizácie - Karel Pacner Hľadáme kozmické civilizácie - Karel Pacner Chirurgovo srdce - Uglov Ja a my - V.Levi Kozmický vek - V.Gubarev Kráľovraždy - Ivanov Legenda o potope – Alexander Kondratov Mafia - V.P.Borovička Magické kamene - Vladimír Ferko Moje srdce pochovajte pri Wounded Knee - Dee Brown Na súd dejín - J.B.Čerňak Nad Španieskom zamračené - Roman Cílek Návrat k dlhým tieňom – Hans Ruesch Oči sfingy - E.von Daniken Osud trónu habsburského - Galandauer,Honzik Otázniky nad hrobmi - Ludvík Souček Peklo v raji - W.Ziehr Piráti nad oblakmi - Blažej,Mojžiš Pod čiernou vlajkou - Milan Ferko Poklady dejín - Uspenskij,Šnejderová Prečo sa podobám na otca? - čnik Prísne tajné šifry - V.P.Borovička Prvý Američan - C.W.Cernan Scotland Yard zasahuje - V.P.Borovička Stopy mŕtvych - Hans Pfeiffer Storočie šakalov - V.P.Borovička Sfigy 20. storočia - R.Petrov Sing Sing sa neozýva - Christian Heermann Srdce a chirurg - Amosov Srdce a chirurg - Amosov Stratégia a taktika života - V.Pekelis Súmrak mafie - V.P.Borovička Škrtič z Notting Hillu - Christian Heermann Špionáž alebo mafia - S.Sokolowski Tajomstvo veštiarní - Philipp Vandenberg Tiene storočia - F.Višváder Trójska vojna - Aleksander Krawczuk Útok proti rakovine - Aklin Večné hľadanie – Joy Adamsonová Veľké ucho Paríža - Gerhard Feix Vstupenka do pekla - Baboian Zákon pre draka – Kir Bulyčov Zo zajatia ilúzií - F.Uglov Žltý diabol. žltý boh - Vladimír Ferko Čo rozprávali proroci - Zenon Kosidowski Indiáni včera,dnes a zajtra - M.Stingl Ľudia Mezopotánie - Josef Klíma Mestá v kozme – Karel Pacner Polynézania - Viktor Krupa Sme deťmi mimožemšťanov? – Malinovci Záhady na zajtrajšok - Milan Bauman Zem dosiaľ neobjavená - Vl.Mezencev Zamarovský Za siedmimi divmi sveta Bohovia a hrdinovia antických bájí Dejiny písané Rímom Vzkresenie Olympie Za tajomstvom ríše Chetitov Drécky zázrak Na počiatku bol Sumer Objavenie Tróje Ich veličenstvá pyramídy