bazár, predaj, inzercia, predám

Zasobník do staršieho ruského samopalu-Sudajev

Kategória: Zberateľstvo

Stav primeraný veku,pružina funguje
Zasobník do staršieho ruského samopalu-Sudajev
Podobné inzeráty
školský rez SAMOPAL M56 MP40 znehodnocen znehodnoten
školský rez plně rozebíratelny Výukový řez samopalu M56. Jugoslavský samopal vycházející z německého samopalu MP40, upraveného pro střelbu sovětským pistolovým nábojem ráže 7,62x25 mm (TT). Dlouhá léta sloužila jugoslavské armádě a účastnila se i občanských válek na Balkáně v 90tých letech. v provedení výukový řez.Jde provést rozborka/zborka. Vše je pohyblivé a dá se i natáhnout, zasunout náboj do komory, cvaknout, zajistit, odjistit a přepnout na dávku (full auto) Jedná se pouze o učební pomůcku. Nepodléhá žádnému zákonu ani skupině. Prodej od 18let. V případě zájmu pište na email. Možno zaslat po CZ SK GLS PPL zásilkovnou.
Predám zbrane
Zdravím, rozpredávam malý kúsok mojej zbierky zbraní, poprípade vymením za Gewehr G43, MG-34/42 alebo delostrelecký dlhý Luger P08 (+- doplatky) konkretne tieto kúsky: AK-47 r.v. 1949, ostrý upravený na SEMI, excelentný zberateľsky stav + komplet príslušenstvo ( čistenie, bajonet a popruh), ešte jeden z prvých kusov, sčíslovaný cena 1 750 € PPSH 43 Sudajev r.v. 1953 v Poľsku, expanz, dobrý stav, cena 400€ Mosin M44 r.v. 1944, expanz, výborný stav, cena 350€ Tokarev TT33 r.v. 1944, expanz a taktiež výborný stav, cena 400€ Podrobnejšie foto pošlem na vyžiadanie. Prepis zbraní v Michalovciach. Keď sa niekto rozhodne vziať všetky zbrane naraz tak Sudajeva dám grátis.
Spagin sudajev
Predám expanzne zbrane , nutny zp! Jak nové! 550e obidva
Čistenie pre samopal vz. 58
Predám čistiacu sadu pre samopal vzor 58, stav viď foto, v olejničke je stále olej, sada obsahuje všetko, čo je vidieť na foto. V ponuke mám taktiež remeň / popruh (staršia verzia) k samopalu vzor 58 v cene 6€.
Nemecka Helma
Predam nemecku helmu v pôvodnom stave alebo mozna vymena za vykopavku (torzo) nemeckeho samopalu MP 38/40.
školský rez Špagin PPŠ-41 / M41 znehodnocen znehodnoten
školský rez Výukový řez samopalu Špagin PPŠ-41 / M41, ráže 7,62x25mm. Jugoslavská licenční výroba vycházející z konstrukce PPŠ-41. Originální válečná výroba do r. 1945, zbraň včetně bubnového zásobníku, velice dobrý stav. Jde o pohyblivý řez zbraně, který je volně prodejný. Lze udělat rozborku a sborku, natáhnout závěr a "vystřelit na sucho". Řezy zbraní sloužily při nauce o mechanismu zbraně. v provedení výukový řez. Jedná se pouze o učební pomůcku. Nepodléhá žádnému zákonu ani skupině. Prodej od 18let. V případě zájmu pište na email. Možno zaslat po CZ SK GLS PPL zásilkovnou.