bazár, predaj, inzercia, predám
Domov > Šport

Šport - bazár, predaj, inzercia, predám - strana 2

✅ KÚPIM registračný kód, štartovné na Košice maratón 2023
Dobrý deň, kúpim registračný kód na Medzinárodný maratón mieru v Košiciach 2023 na trať polmaratónu. Ďakujem
KÚPIM registračný kód, štartovné na MMM maratón 2023
Dobrý deň, kúpim registračný kód na Medzinárodný maratón mieru v Košiciach 2023 na trať maratónu alebo polmaratónu. Ďakujem
Vstupenky na rozluckovy zapas Marian Hossa
Predam listky na goodbye game Mariana Hossu : 4ks sektor F, 2ks sektor C. Plati do zmazania inzeratu.
Inter Milano vstupenky
Ahojte, zaobstaram listky na domace duely Inter Milano Viem vam zaobstarat listky na pozdlznej tribune alebo na tribune za branou. Cena listka sa vzdy meni podla supera. Pre lepsiu cenu listka je idealna ma kontaktovat aspon mesiac a pol pred duelom. Pre viac info ma kľudne kontaktujte bud telefonicky alebo emailom.
tvrdak
postúpim registrácii na tvrdáka - 4. vlna
Predám voucher
Predám darčekový poukaz - voucher na zoskok padákom z letiska v Spišskej Novej Vsi, platnosť do 30.6.2023. Potrebná je preventívna lekárska prehliadka,je nutné si rezervovať 2 dní (piatok,sobota) kvôli zaskoleniu.
Kúpim vstupenky na Slovensko - Portugalsko
Kúpim 4 vstupenky na futbalový zápas Slovensko- Portugalsko za cenu ako ju určil SFZ. Ak by Vám mali prepadnúť tak radšej ponúknite.Volajte .
Predám lístky na finále Európskej ligy v Budapešti 31.05.202
Predám lístky 1. kategórie na finále Európskej ligy Sevilla FC vs AS Roma v Budapešti, v stredu 31.05.2023, sedenie vedľa seba, 3. a 4. rada hneď nad striedačkami.
Slovensko vs Portugalsko
Predám 6 miest na tomto stretnutí, lístky zatiaľ nie sú v predaji ja mal možnosť ich získať za spoluprácu na organizácii tohto stretnutia. Kto má vážny záujem napíšte email 100% pravosť originálna cena od 80 do 140 euro. Vďaka Osobný prevod etikiet možný Praha alebo niekde blízko hraníc nemám s tým problém.
Štartovné MARATÓN Košice 2023 - 42,2km
Predám svoje registračné číslo na maratón z dôvodu nedostatočnej bežeckej formy. Ide o výnimočný bežecký pretek a okrúhly 100. ročník, ktorý sa veľmi rýchlo vypredal. Dám možnosť lepšiemu bežcovi, pre ktorého je to dôležité a je ochotný si priplatiť. Prosím, len seriózny záujem. Pošlite mail, napíšte niečo o vás a pridajte aj telefónny kontakt. Prepis štartovného vyžaduje osobné stretnutie. Ďakujem.
Final Four Liga majstrov - hádzana žien Budapešť
Predám 3 vstupenky na Final four Ligy majstrov v hádzanej žien. Hrá sa v novej MVM Dome aréne v Budapešti. Každý lístok je platný aj na sobotňajšie semifinálové zápasy (3.6.2023) aj na nedeľné zápasy o bronz a zlato (4.6.2023). Sektor 306, cena 65 € za lístok. Lístky odovzdám osobne alebo pošlem mailom.
Bayern Mnichov - TSG 1899 Hoffenheim
Ahojte zaobstarám lístky na zápas Bayern Mnichov - TSG 1899 Hoffenheim V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať telefonicky alebo emailom ?
Vstupenky Slovensko-portugalsko
Kúpim vstupenky na futbalový zápas Slovensko-Portugalsko ktorý sa koná 8.9.2023.
Roland Garros Finále mužov Lístok
Predám 1 lístok na Finále mužov Roland Garros 2023 na courte Philippa Chatriera v kategórii 2 Cena je 549€. Finále sa hrá 11.6. Výhľad z miesta je na 5.fotke. Pre záujem kontaltujte SMS
Spartan Šamorin 2023
Predám vstup na sprint, Spatan Šamorín, 3.6.2023,
FC Bayern München - TSG 1899 Hoffenheim
Ahojte, predam listky na zápas nemeckej bundealigy FC Bayern München - TSG 1899 Hoffenheim za priaznivu cenu. V pripade záujmu ma nevahajte kontaktovat. Viac info po telefone ale emailom
Vstupenky na Slovakia ring
Dobrý deň predám 2ks vstupeniek na tento víkend na preteky Slovakia ringu kde budú rôzne podujatia , preteky kamiónov atď. . V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na t. Č
Lístok na Goodbye Game 81 - Marián Hossa
Predám lístok na hokejovú exhibíciu Mariána Hossu v Trenčíne, ktorá bude 18.8.2023 o 18:18 hod. Ide o miesto na sedenie: sektor A, rad IX., miesto 88
Slovensko-Portugalsko
Dobrý deň, kúpim 5 lístkov vedľa seba po prípade blízko pri sebe kvoli deťom na futbalový zápas/y Slovensko-Portugalsko, Slovensko- Lichtenštajnsko. Priorita Slovensko-Portugalsko. Na cene sa vieme dohodnúť. Mail.: skripkova.t@ Ďakujem.
Slovensko vs Portugalsko
Kúpim 4 lístky na Slovensko-Portugalsko
bazár, predaj, inzercia, predám, Šport
123456 .. 11