bazár, predaj, inzercia, predám
Domov > Šport

Šport - bazár, predaj, inzercia, predám - strana 6

Kúpim vstupenky na F1 Maďarska
Kúpim 2 lístky na nedeľu - ideálne hlavná tribúna. Prosím kontaktovat sms/ telefonicky.
F1 hungaroring
Ponúkam 1 vstupenku na F1 hungaroring - volné státie - general admision 23.7.2023. Zájazd s dopravou autobusom v cene. Odchod 5:10 Trnava. Mám 2 ale syn sa nemôže zúčastniť.
NBA Abu Dhabi Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves
Predam vstupenky na NBA Abu Dhabi Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves dna 5.10 a aj na 7.10.2023 v Etihad Arene, Yas Bay, Abu Dhabi. Ceny od 125e Kontakt email, osobny odber BA/dohodou
F1 vstupenky na hungaroring
Ešte nie je neskoro zakúpiť si lístky na Hungaroring mám na státie generál admission za 130 alebo super Gold tie nižšie rady za 280 alebo super Gold tie vyššie rady za 450 eur.
RFA 12 Pov. Bystrica 9.9.2023 Sektor B, 2. rada, pre 3 ľudí
RFA 12 Pov. Bystrica 9.9.2023 Sektor B, 2 rada, vstupenky pre 3 ľudí. S výhľadom ako na fotke. Presne v strede a vpredu pri klietke. Sviatok bojových umení, aký Považská Bystrica ešte nikdy nezažila! RFA premiérovo zavíta do Považskej Bystrice, kde sa pred domácim publikom predstavia najväčšie tamojšie hviezdy. Milan Ďatelinka v existenčnom zápase sa po troch prehrách v rade pokúsi vrátiť na víťaznú vlnu a Sebastián Fapšo má v pláne upraviť svoje skóre v rámci RFA na 2-1. 35 zápasov, žiadne bodové rozhodnutie. Taká je spoločná bilancia zápasov Milana Ďatelinku a Ivana Vladimira, ktorí už mali mať spolu zápas na RFA 11 v Bratislave. Ďatelinkovi však nedovolilo nastúpiť menšie zranenie, a tak duel Ďatelinka vs. Vladimir uvidíme pred Milanovým domácim publikom. Bodových rozhdocov tu určite nebude treba! Sebastián Fapšo našiel svojho kata len v dueli so súčasným šampiónom Joiltonom Lutterbachom. Považskobystrický TANK ide do každého súboja s cieľom odstreliť súperovi hlavu a inak tomu nebude na RFA 12. Vychádzajúca hviezda ženského MMA Veronika Zajícová si v jej poslednom zápase pripísala prvú kariérnu poráažku. V extrámne tesnom zápase ju však veľká časť fanúšikov videla na body vyhrať a svoje schopnosti bude mať znovu možnosť naplno prejaviť, tentokrát opäť na Slovensku. Nabitý zážitok, ktorý zostane ešte veľmi dlhú dobu v pamäti. Nenechajte si to ujsť a buďte súčasťou neuveriteľných športových výkonov so všetkým, čo k tomu patrí už 9.9.2023.
Slovensko - Portugalsko LÍSTKY
Zdravím mám záujem o KÚPU 2-4 lístkov na zápas. Ak by niekto mal na predaj určite kúpim prídem aj osobne , vopred ďakujem za ponuku
Aquapark Senec
Predám 2 celodenné vstupenky pre 2dospelé osoby za 20€,sú platné do konca júla, treba tam doplatiť 10€(predĺženie 5€/ks) Kontakt na
Kúpim vstupenky
Kúpim vstupenky na zápas Slovensko Portugalsko... Ďakujem...4...5...ks...
F1 Monza 2023
Predam 3 ks vstupenky General Admission /trava/ na VC Talianska v Monze 3.9.2023. Cena 175 eur/ks
RFA 12 Pov. Bystrica 9.9.2023 Sektor B, 1. rada, pre 4 ľudí
RFA 12 Pov. Bystrica 9.9.2023 Sektor B, 1. rada, vstupenky pre 4 ľudí. S výhľadom ako na fotke. Presne v strede a vpredu pri klietke. Sviatok bojových umení, aký Považská Bystrica ešte nikdy nezažila! RFA premiérovo zavíta do Považskej Bystrice, kde sa pred domácim publikom predstavia najväčšie tamojšie hviezdy. Milan Ďatelinka v existenčnom zápase sa po troch prehrách v rade pokúsi vrátiť na víťaznú vlnu a Sebastián Fapšo má v pláne upraviť svoje skóre v rámci RFA na 2-1. 35 zápasov, žiadne bodové rozhodnutie. Taká je spoločná bilancia zápasov Milana Ďatelinku a Ivana Vladimira, ktorí už mali mať spolu zápas na RFA 11 v Bratislave. Ďatelinkovi však nedovolilo nastúpiť menšie zranenie, a tak duel Ďatelinka vs. Vladimir uvidíme pred Milanovým domácim publikom. Bodových rozhdocov tu určite nebude treba! Sebastián Fapšo našiel svojho kata len v dueli so súčasným šampiónom Joiltonom Lutterbachom. Považskobystrický TANK ide do každého súboja s cieľom odstreliť súperovi hlavu a inak tomu nebude na RFA 12. Vychádzajúca hviezda ženského MMA Veronika Zajícová si v jej poslednom zápase pripísala prvú kariérnu poráažku. V extrámne tesnom zápase ju však veľká časť fanúšikov videla na body vyhrať a svoje schopnosti bude mať znovu možnosť naplno prejaviť, tentokrát opäť na Slovensku. Nabitý zážitok, ktorý zostane ešte veľmi dlhú dobu v pamäti. Nenechajte si to ujsť a buďte súčasťou neuveriteľných športových výkonov so všetkým, čo k tomu patrí už 9.9.2023.
listky na kvalif. zapas EURO 24
Dobrý deň, ponúkam na predaj 4 lístky na kvalifikačný dvojzápas EURO 24 Slovensko vs Portugalsko, Lichtenštajnsko. Ponúkam ich na predaj za 90eur kus. V prípade záujmu ma kontaktujte
Hossa - GOODBYE GAME Predám lístky
Zdravim, predam 2 listky na rozluckovy zapas Mariana Hossu. Zapas sa kona 18.08. so zaciatkom 18:18. Listky sa nachadzaju na tribune D, v STREDE tribuny, siedmy rad, sedadla 39 a 40 (sedenie vedla seba). Cena = 230€ za oba listky. Listky viem zaslat na dobierku, pripadne OSOBNE odovzdat pred zaciatkom podujatia.
Inter Miláno -  AC Miláno
Ponúkam vstupenky na zápas Inter Miláno - AC Miláno (16.septembra 2023). Možnosť výberu z rôznych kategórií vstupeniek, garancia dodania,množsvo referencií. Vstupenky viem zabezpečiť na ktorýkoľvek zápas Interu alebo AC Miláno.
Slovensko-Portugalsko, Lichtenštajnsko balík
Mám k dispozícii 2 balíkové vstupenky na Slovensko vs. Portugalsko a Lichtenštajnsko. Jedná sa o hometicket. Sektor A102. Píšte emailom. Cenu ponúknite ihneď v prvej správe.
Kúpim 8 lístkov na zápas Slovensko Portugalsko 8.9.2023
Kúpim 8 lístkov na zápas Slovensko Portugalsko 8.9.2023 na Tehelnom poli, vedľa seba alebo aspoň v rovnakom sektore. Ďakujem veľmi pekne.
Oktagon 45 Štiavnica sobota 29.7.2023
Predám 2 lístky na sobotňajší zápas v sektore B8 v 3.rade (sedadlá 4 a 5). V prípade záujmu ma kontaktujte prosím prostredníctvom SMS, pripadne mailom. Lístky sú na predaj len spoločne 2ks, cena uvedená za 1ks, dohoda možná
Vstupenky na PREMIERSHIP
Kupim 2ks vstupenky na zapasy 2 kola PREMIERSHIP MANCHESTER CITY-NEWCASTLE a ASTON VILLA-EVERTON.
Hungarian GP 2023, Listky na F1. VC Madarska
Predam 4ks listky na VC Madarska na Hungaroringu, seriál F1! Miesto Silver 3 v zákrute pred cieľovou rovinkou. Termin: 21-23.07. 2023 Vstup je aj na kvalifikaciu a treningy! Cena: 320€/ks. Pri odbere všetkých štyroch dohoda možná.
Kúpim 2 vstupenky na zápas Slovensko Portugalsko
Kúpim 2 vstupenky na tento zápas ..ponúknite
Hossa 81
Predám 2 vstupenky na sedenie. Nie sú pri sebe . V prípade záujmu ma kontaktujte mailom alebo sms správou a upresnim sedenie. Keď mi budete volať je možné že v ten moment nebudem vedieť ktorý rad a sedadlo ????
bazár, predaj, inzercia, predám, Šport