bazár, predaj, inzercia, predám
Domov > Šport

Šport - bazár, predaj, inzercia, predám - strana 7

Prípravný zápas SK-AUS
Dobry deň kúpim 2ks listky na prípravný zápas 6.5.2023 v Trenčíne na sedenie. Poprípade vymenim za dva listky na státie+ moj doplatok
Spartak Trnava - Valencia CENA nižšia ako OFICIÁLNA
Ahojte, predám lístky na futbalový zápas oslava 100rocnice Fc Spartak Trnava - Valencia Cf. Listky su na pozdlznu tribunu do výborných vypredaných sektorov v blizkosti hracej plochy. Sek B5 25€/ks (4ks) a B6 30€/ks (2ks) Cena je nižšia ako na oficiálnej stránke.
Predám 2 lístky na Formulu 1- veľkú cenu Rakúska 2. 7. 2023
Predám lístky na Veľkú cenu Rakúska 2023. Tribune T8, sektor A, rad 10 sedadlo 17 a 18. Možný predaj aj na mieste.
PREDÁM PPV KÓDY OKTAGÓN ŠTVANICA 28.7. a 29.7. (2 za cenu 1)
Predám PPV kódy na TURNAJ OKTAGON NA ŠTVANICI na piatok 28.7. a 29.7. Cena 10€ za obidve turnaje.
Clodenný Skipass Stubaier Gletscher AT
Platny do konca roka 2023
FC Spartak Trnava - Valencia
Predám 2 vstupenky v pdf forme na zápas FC Spartak Trnava - Valencia, 22.7.2023. Cena 14 eur/kus. Sektor 03. Cena za kus, pri rýclom jednaní možná dohoda.
Portugalsko-Slovensko
Kúpim vstupenky na zápas s Portugalskom do 40€ komu sa zmenili plány alebo program píšte sms alebo volajte,o lichtenštajnsko nemám záujem!!!
Kupim
Kúpim 4 vstupenky na F1 Hungaroring 2023 na nedeľu 1 vstupenka do100 eur ponuknite..
Kúpim vstupenky na futbal Slovensko vs Portugalsko
Kúpim vstupenky na futbal 3 miesta vedľa seba.
Kúpim lístky svk-port
Kúpim lístky 3 x vedľa seba , na zápas Slovensko Portugalsko, cenovo od 50-90 za lístok, 3 lístky vedľa seba mám záujem kľudne ma kontaktujte seriózne ale!
Kupim 2x lístok na KE - BA
Kupim 2xlistok na Fc Kosice - Slovan BA za normálnu a prijateľnú cenu. Ďakujem
Kúpim lístky F1 Hungaroring
Kúpim 2 ks vstupenky na Hungaroring, len 1 deň, sobota alebo nedeľa, general admission. Ponúknite
carinthia mig 4.0 nohavice cierne
Dobry den mam na predaj nohavice carinthia mig 4.0 cierne velkost xl uplne nove nikdy nenosene. Povodna cena je 430€ s dovozom teraz predam za 280€
Vstupenka SLOVENSKO-PORTUGALSKO
Predám vstupenku na Slovensko-Portugalsko D106, Row: 13, Seat: 4
Jump arena Kosice
Predam vstupenku na 60 minut platnu do 31.12.2023.
VC F1 Belgicka
Predam 3 ks 3 dnove vstupenky Grandstand speed corner 289 eur/ks, alebo 2 ks Combes 329 eur/ks.
VC Madarska, Hungaroring, Formula 1, GP Hungary
Ponukam na predaj vstupenky na Velku Cenu Madarska. Jedna sa o celovikendove (piatok,sobota,nedela) vstupenky v casti General Admission (zelena plocha). Cena 199€/listok Vstup je platny na kazdy jeden den, da sa to vsak kombinovat podla potreby. Mozne osobne stretnutie v ramci Bratislavy
Vstupenky na futbal
Ahojte, predám vstupenky (zaobstarám) pre zápasy tímov nemeckej, talianskej, španielskej ligy pre tímy ako Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt, Bayer Munchen, Inter Milan, AC Milan, Atalanta Bergamo, SSC Neapol, Juventus Turín, Atletico Madrid, FC Barcelona, Real Madrid, Real Vallecano, Viktoria Plzeň vonkajšie zápasy skupiny LM a podobne. Ak by ste mali záujem o iné tímy z týchto futbalových líg, kludne ma kontaktujte a dohodneme sa. V prípade záujmu o kúpu aspon 3-4 lístkov, viem zabezpečiť odlet-prílet, letiskový transfer, ubytovanie v cieľovej destinácií alebo stručný program ( tzv. to do list ). Odporúčaný maximálny počet ľudí na takýto zájazd je 8 ľudí. Prípadne ak sa bojíte samí vycestovať pre neznalosť jazyka viem vycestovať s vami, je to o vzájomnej dohode ak mám vtedy voľný čas. Všetko je o vzájomnej dohode, nerobím to pre nejaký extra zárobok ale hlavne pre to aby som umožnil ľudom ktorí buď na vybavovačky nemajú čas alebo nie sú v tom tak zbehnutý užiť si dokonale tento zážitok. Vždy ma teší keď dostanem pozitívny feedback o lístkoch alebo celom tripe. t.č :
Slovensko - Portugalsko  Kúpim
Čaute všetci. Mám vážny záujem o 3ks vstupeniek. Najlepšie VIP sektor Ak by nebol VIP tak sektor A104-A108 alebo B104-B108… Ak by ste mali nejakú zaujímavú ponuku volajte neoľutujete!!! Povedzte si cenu… Ďakujem
Na predaj vstupenka na F1-Hungaroring, Bronze 2
, v prípade záujmu Sms Ponúkam na predaj 3-dňovú vstupenku na F1-Hungaroring, termín 21-23.7. 2023 (PIA-NED) Tribúna BRONZE 2 (vypredaná sekcia)
bazár, predaj, inzercia, predám, Šport